![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() bylo.. temat do skasowania
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() łoŁ znalasłem to wcoraj i jest fajne ale internet mam od dwuch dni i nie fiem sze przed moim pojawieniem sie tutaj ludzie jóż uśhyFali foróm i dali ten FILm!
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @Etoric
hahhahahahhahahhahahahhahahahha ![]() ![]() ![]() Jeśli pisałeś tak celowo to przepraszam, ale jeśli nie to " ić lepiej weś słofnik i se go pocitaj" topic wypas* ![]() * czyt. zal.pl |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() BUgagahgsgagagsga
Nie mial bym odwagi takiego czegos puscic w neta ;] Najlepszy jest ten moment jak stoją w jakims pomieszczeniu we trzech ;];] Ten w niebieskim(?) ma fajny glos 11 latka ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahaha tamten up co uwaza sie za mądrego widać ze na forum siedzi raz do roku
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |