Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-02-2007, 22:38   #3341
nabuziomek
Guest

Domyślny

Up:
Ile ty wogule grasz na tym servie ze taki pro evul mastah ?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2007, 22:40   #3342
Aphydion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
@ Fefin

Nie chodzi o zmienność, wszyscy się zmieniamy. Chodzi o coś zupełnie innego. Obrazowo Ci to przedstawie: Kasia jest fajna to wszystkie dziewczyny z klasy pożyczają od niej ołówki, przyjaźnią się z nią i są dla niej miłe. Po miesiącu Kasia się znudziła ale za to fajna jest teraz Zosia. Wszystkie dziewczynki zaczynają kolegować się z Zosią. Bo jak się kolegują z tymi, którzy są fajni, w naszym wypadku którzy coś znaczą i aktualnie są w najlepszej pozycji na servie, to też będą fajni.
Tłumaczę to jak dzieciom żebyście to pojęli. A i tak zaraz będzie kilkanaście postów bo zawsze ktoś nie zrozumie. I zawsze każdy chce tu najechać na kogoś, bez względu czy ma rację czy nie. Zanim się ktoś wypowie jednak, niech pomyśli, czy zna Khazula czy jednak nie bardzo. Widziałem już wiele jego zagrywek, nie raz strzelał na mnie lub innych ludzi mi znajomych "focha".
Jeżeli go nie znacie i nie wiecie jaki jest, nie piszcie proszę.

btw kto mi wytłumaczy, co to znaczy "Spoiluj"? : P

Te słowa powinieneś kierować sam do Siebie

stary 08-02-2007, 22:40   #3343
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Świat: Furora
Poziom: 50
Domyślny

@ nabuziomek Niedługo, od września albo października 2005.
Nie jestem mastah, zamknij już twarz bo mnie irytujesz, nigdy tak nie mówiłem i nie mówię. Jak już powiedziałem, to forum robi się coraz bardziej kretyńskie, ludzie, przestańcie wreszcie się wzajemnie jeździć !

@ Aphy - Permanently ignored...

Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 22:42.
NarroweQ jest offline  
stary 08-02-2007, 22:43   #3344
Sohard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyrillus Pokaż post
muahahaha komu bys pomogl?? ds czy nw?? bo ja nie wiedze sensu w tej wojnie...tylko ds by musialo placic ;] i co to ten caly twoj przewrot? czy moze chodzilo Ci o to ze uslyszales ze 2nd owner taifika bedzie mial neta? ; o Narroweq jestes jak "Fakt" pisze pisze a o czym to nie wiadomo i czy to prawda teraz akurat Ci sie udalo...
Ja mam tylko pytanie o stanowisko w wojnie z Na wspolnej kogos z Vision, to tyle.

"tylko ds by musialo placic"
gwarantuje Ci, ze to szybko nie nastapi ;-)
Sohard jest offline  
stary 08-02-2007, 22:44   #3345
nabuziomek
Guest

Domyślny

@NarroweQ:
dziwne ze praktycznie po tobie wszyscy tylko jada Chyba czas zastanowic sie nad swoim zachowaniem

stary 08-02-2007, 22:49   #3346
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Słyszałeś o czymś takim jak "Owczy pęd"? Jeden zaczął i się posypało, zrobiło się trendy i teraz wszyscy "Jadą NarrowQa" LoLz
A może jestem kontrowersyjny? Może mam odmienne zdanie niż reszta debili?
Może nie jestem kolejną owcą w stadzie, w którym idą wszystkie pozostałe, tylko czarną owcą, która wybrała sobie własną drogę? Powiedz mi, kto jest bardziej wartościowym człowiekiem: Ktoś, kto idzie razem ze wszystkimi, z całym motłochem i ślepo patrzy w to, w co patrzy całe stado, czy ktoś, kto dostrzega wydarzenia z własnej perspektywy? Ktoś, kto ma swoją własną
INDYWIDUALNOŚĆ ;]
NarroweQ jest offline  
stary 08-02-2007, 22:53   #3347
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Ratilltek
Domyślny

Juz jakis czas sledze co sie dzieje na tym forum i nie bardzo spieszylo mi sie zeby cos napisac, ale teraz jak widze co tu sie dzieje to poprostu zal.
Narrow dobrze wie co pisze i wcale nie jest to jego wymyslem, raczej Wy malo orientujecie sie ocb. Odnosnie Khazula, to ciezko mi ocenic jego zachowanie. Od dawna jest jednym z moich najlepszych kumpli. Zrobil jak zrobil, a ze wolal zdradzic to jego problem. Wkoncu jak to wszystko sie skonczy to bedziemy dalej friendami. Bo to tylko gra, prawda?
Jon@n jest offline  
stary 08-02-2007, 22:54   #3348
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
@ Fefin

Nie chodzi o zmienność, wszyscy się zmieniamy. Chodzi o coś zupełnie innego. Obrazowo Ci to przedstawie: Kasia jest fajna to wszystkie dziewczyny z klasy pożyczają od niej ołówki, przyjaźnią się z nią i są dla niej miłe. Po miesiącu Kasia się znudziła ale za to fajna jest teraz Zosia. Wszystkie dziewczynki zaczynają kolegować się z Zosią. Bo jak się kolegują z tymi, którzy są fajni, w naszym wypadku którzy coś znaczą i aktualnie są w najlepszej pozycji na servie, to też będą fajni.
Tłumaczę to jak dzieciom żebyście to pojęli. A i tak zaraz będzie kilkanaście postów bo zawsze ktoś nie zrozumie. I zawsze każdy chce tu najechać na kogoś, bez względu czy ma rację czy nie. Zanim się ktoś wypowie jednak, niech pomyśli, czy zna Khazula czy jednak nie bardzo. Widziałem już wiele jego zagrywek, nie raz strzelał na mnie lub innych ludzi mi znajomych "focha".
Jeżeli go nie znacie i nie wiecie jaki jest, nie piszcie proszę.

btw kto mi wytłumaczy, co to znaczy "Spoiluj"? : P
Hmm nie lepiej kupic olowek w kiosku
a btw:
www.tibia.pl>>>Forum>>Wydarzenie ze Swiatow>.Wydarzenia z furory(new)
wiec pogadajmy o servie a nie o tym jakie masz problemy z kolezankami
Fefin jest offline  
stary 08-02-2007, 22:58   #3349
Aphydion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Słyszałeś o czymś takim jak "Owczy pęd"? Jeden zaczął i się posypało, zrobiło się trendy i teraz wszyscy "Jadą NarrowQa" LoLz
A może jestem kontrowersyjny? Może mam odmienne zdanie niż reszta debili?
Może nie jestem kolejną owcą w stadzie, w którym idą wszystkie pozostałe, tylko czarną owcą, która wybrała sobie własną drogę? Powiedz mi, kto jest bardziej wartościowym człowiekiem: Ktoś, kto idzie razem ze wszystkimi, z całym motłochem i ślepo patrzy w to, w co patrzy całe stado, czy ktoś, kto dostrzega wydarzenia z własnej perspektywy? Ktoś, kto ma swoją własną
INDYWIDUALNOŚĆ ;]
Typie, nie wyzywaj nikogo od debili bo Ciebie nikt tu nie wyzywa, a jeśli chcesz kogoś wyzywać od debili to spójrz w lustereczko taka moja mała rada i skończ już tu pisać swoje bajki bo to Ci boszków nie zwróci i TaiFun też Ci ich nie da za to że ich duchowo na forum wspierasz uwierz mi .

@Master Ozon
Dużo było takich Fighterów jak ty .. ale otworzyli oczka na świat ogarneli wszystko i co się okazało ? Otóż okazało się to że nie maja szans i wolą się wypłacić i grac dalej .. a wasza gildia jest Pionkiem w tej wielkiej grze taka jest prawda..

P0zdrawiam.

stary 08-02-2007, 23:04   #3350
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphydion Pokaż post
Typie, nie wyzywaj nikogo od debili bo Ciebie nikt tu nie wyzywa, a jeśli chcesz kogoś wyzywać od debili to spójrz w lustereczko taka moja mała rada i skończ już tu pisać swoje bajki bo to Ci boszków nie zwróci i TaiFun też Ci ich nie da za to że ich duchowo na forum wspierasz uwierz mi .

Jak już mówiłem - Ignored : ) ah jak miło go olewać, jakąż radośc mi to sprawia
muuaaaa :*
NarroweQ jest offline  
stary 08-02-2007, 23:13   #3351
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphydion Pokaż post
@Master Ozon
Dużo było takich Fighterów jak ty .. ale otworzyli oczka na świat ogarneli wszystko i co się okazało ? Otóż okazało się to że nie maja szans i wolą się wypłacić i grac dalej .. a wasza gildia jest Pionkiem w tej wielkiej grze taka jest prawda..

P0zdrawiam.
moze jest i pionkiem ale nie takim łatwym do zbicia... byly starania do wlaczenia sie do wojny jeszcze jednej gildi (allied with ds) ale nie wiem czy sie udalo... btw jak arius pomysli to moze byc Ciekawie

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 08-02-2007 o 23:14.
Cyrillus jest offline  
stary 08-02-2007, 23:15   #3352
Sohard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2005

Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
@Master Ozon

P0zdrawiam.
Tylko ze mi na postaci nie zalezy, zrozum. A osoby z gildi sa warte zeby za nie walczyc. Moze Cie zdziwic ze wyszedlem z gildii ale jest to zaplanowane, wiec nie - nie stchorzylem. Wyplacac tez sie nie zamierzam.
Obecnie czekam ,az Katrila opublikuje statment jak odnosza sie do tej wojny czlonkowie Vision.
Jesli dadza nam walczyc w spokoju na froncie
Dark Signs vs Na wspolnej. Bez friedns/supporoterow z innych gildi, wtedy bedziemy mieli rownolegla wojne na furorze.

Ostatnio edytowany przez Sohard - 08-02-2007 o 23:16.
Sohard jest offline  
stary 08-02-2007, 23:16   #3353
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool Rofl...

Zamknijcie sie all bo z tego co wiem jak tera nekromanta tu wbije to po temacie -.-. Tylko po sobie jedziecie a tu moze kazdy miec swoje zdanie tylko z innej perspektywy i nie pierd**** ze ktos jest taki czy siaki z gory thx...

Co do furory jak oceniacie sytlacje z expowiskami , wojna , co byscie zmienili kogo wywalili czekam na pomysly, zmiany, etc D:

@up
Z tego co wiem Vision raczej nie zamierza nawalac gildi Ds~
Tam chyba tylko Jedi ma problem ;p

Sivin dzis ty zostales idolem Vision =*
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 08-02-2007 o 23:17.
Veltaxio jest offline  
stary 08-02-2007, 23:21   #3354
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyrillus Pokaż post
moze jest i pionkiem ale nie takim łatwym do zbicia... byly starania do wlaczenia sie do wojny jeszcze jednej gildi (allied with ds) ale nie wiem czy sie udalo... btw jak arius pomysli to moze byc Ciekawie
Nie, lider gildii Avis, Neefashuu, postanowil, że jesteśmy w tej wojnie neutralni.

Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 23:24.
NarroweQ jest offline  
stary 08-02-2007, 23:29   #3355
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie, lider gildii Avis, Neefashuu, postanowil, że jesteśmy w tej wojnie neutralni.
i szkoda ale Arius by mogl zagadac jeszcze z dwoma gildiami ale ten temat mozna wsadzic miedzy bajki... teraz czekamy na pierwsze fragi albo open battle...

@ima wiesz co kazdy by chcial wywalic z serva? pekerow...

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 08-02-2007 o 23:34.
Cyrillus jest offline  
stary 08-02-2007, 23:33   #3356
NarroweQ
Zbanowany

Domyślny

Tylko żeby nie stało się tak, że strony walczące na open battle zostaną (nie)mile zaskoczone masslogiem Vision i dołączeniem się ich do bitwy...
Trzeba poczekać na decyzję Katrili w tej sprawie.
NarroweQ jest offline  
stary 08-02-2007, 23:36   #3357
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Smutny :p

Widze ze nasze mass logi sieja postrach na srvie huahuahuauha
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline  
stary 08-02-2007, 23:40   #3358
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
Widze ze nasze mass logi sieja postrach na srvie huahuahuauha
no wiadomo...ze sieja strach bo nikt nie chce pasc... ale bedzie mozna sie spodziewac odpowiedzia dusk... choc ostatnio im cos to nie wychodzi ;p
stary 08-02-2007, 23:40   #3359
Bert
Użytkownik Forum

Bert's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa

Domyślny

mnie sie podobalo jak srali pod siebie jak anni robili...caly czas na haste i pol serva sie zlecialo zeby pilnowac XD
stary 08-02-2007, 23:42   #3360
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Szczęśliwy :d

Nom to bylo piekne , pozdro dla Sivina maskotki Duskiness
Veltaxio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania