|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3342 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Te słowa powinieneś kierować sam do Siebie ![]() |
|
![]() |
#3343 |
Zbanowany
|
![]() @ nabuziomek Niedługo, od września albo października 2005.
Nie jestem mastah, zamknij już twarz bo mnie irytujesz, nigdy tak nie mówiłem i nie mówię. Jak już powiedziałem, to forum robi się coraz bardziej kretyńskie, ludzie, przestańcie wreszcie się wzajemnie jeździć ! @ Aphy - Permanently ignored... Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 22:42. |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
"tylko ds by musialo placic" gwarantuje Ci, ze to szybko nie nastapi ;-) |
|
![]() |
![]() |
#3345 |
Guest
|
![]() @NarroweQ:
dziwne ze praktycznie po tobie wszyscy tylko jada ![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zbanowany
|
![]() Słyszałeś o czymś takim jak "Owczy pęd"? Jeden zaczął i się posypało, zrobiło się trendy i teraz wszyscy "Jadą NarrowQa" LoLz
A może jestem kontrowersyjny? Może mam odmienne zdanie niż reszta debili? Może nie jestem kolejną owcą w stadzie, w którym idą wszystkie pozostałe, tylko czarną owcą, która wybrała sobie własną drogę? Powiedz mi, kto jest bardziej wartościowym człowiekiem: Ktoś, kto idzie razem ze wszystkimi, z całym motłochem i ślepo patrzy w to, w co patrzy całe stado, czy ktoś, kto dostrzega wydarzenia z własnej perspektywy? Ktoś, kto ma swoją własną INDYWIDUALNOŚĆ ;] |
![]() |
![]() |
#3347 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
|
![]() Juz jakis czas sledze co sie dzieje na tym forum i nie bardzo spieszylo mi sie zeby cos napisac, ale teraz jak widze co tu sie dzieje to poprostu zal.
Narrow dobrze wie co pisze i wcale nie jest to jego wymyslem, raczej Wy malo orientujecie sie ocb. Odnosnie Khazula, to ciezko mi ocenic jego zachowanie. Od dawna jest jednym z moich najlepszych kumpli. Zrobil jak zrobil, a ze wolal zdradzic to jego problem. Wkoncu jak to wszystko sie skonczy to bedziemy dalej friendami. Bo to tylko gra, prawda? |
![]() |
![]() |
#3348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() a btw: www.tibia.pl>>>Forum>>Wydarzenie ze Swiatow>.Wydarzenia z furory(new) wiec pogadajmy o servie a nie o tym jakie masz problemy z kolezankami ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3349 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Master Ozon Dużo było takich Fighterów jak ty .. ale otworzyli oczka na świat ogarneli wszystko i co się okazało ? Otóż okazało się to że nie maja szans i wolą się wypłacić i grac dalej .. ![]() P0zdrawiam. |
|
![]() |
#3350 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jak już mówiłem - Ignored : ) ah jak miło go olewać, jakąż radośc mi to sprawia muuaaaa :* |
|
![]() |
![]() |
#3351 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
![]()
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 08-02-2007 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
#3352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Obecnie czekam ,az Katrila opublikuje statment jak odnosza sie do tej wojny czlonkowie Vision. Jesli dadza nam walczyc w spokoju na froncie Dark Signs vs Na wspolnej. Bez friedns/supporoterow z innych gildi, wtedy bedziemy mieli rownolegla wojne na furorze. Ostatnio edytowany przez Sohard - 08-02-2007 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
#3353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Zamknijcie sie all bo z tego co wiem jak tera nekromanta tu wbije to po temacie -.-. Tylko po sobie jedziecie a tu moze kazdy miec swoje zdanie tylko z innej perspektywy i nie pierd**** ze ktos jest taki czy siaki z gory thx...
Co do furory jak oceniacie sytlacje z expowiskami , wojna , co byscie zmienili kogo wywalili czekam na pomysly, zmiany, etc D: @up Z tego co wiem Vision raczej nie zamierza nawalac gildi Ds~ Tam chyba tylko Jedi ma problem ;p Sivin dzis ty zostales idolem Vision =*
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 08-02-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
#3354 |
Zbanowany
|
![]() Nie, lider gildii Avis, Neefashuu, postanowil, że jesteśmy w tej wojnie neutralni.
Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 08-02-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ima wiesz co kazdy by chcial wywalic z serva? pekerow...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 08-02-2007 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#3356 |
Zbanowany
|
![]() Tylko żeby nie stało się tak, że strony walczące na open battle zostaną (nie)mile zaskoczone masslogiem Vision i dołączeniem się ich do bitwy...
Trzeba poczekać na decyzję Katrili w tej sprawie. |
![]() |
![]() |
#3357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze nasze mass logi sieja postrach na srvie huahuahuauha
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() mnie sie podobalo jak srali pod siebie jak anni robili...caly czas na haste i pol serva sie zlecialo zeby pilnowac XD
|
![]() |
![]() |
#3360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom to bylo piekne , pozdro dla Sivina maskotki Duskiness
![]()
|
![]() |