|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() skoro juz mowa o tm to boje sie Cystografii [ juz kiedys mialem ] Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p] (doslownie wkladaja Ci igle do srodka) i pompuja ten plyn az sie zlejesz, wszystko po to by zbadac twoj uklad moczowy :| Po prostu mialem problem z laniem, co 10 minut biegalem do klopa..... do dzis sie boje ze moglo by sie powtorzyc ![]() Ogolnie nie chcial bym zeby mi cokolwiek wkladali w cialo błeeee |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @UP
BOJE SIE TWOICH FOBI Ja sie boje -HORRORóWbrr -Robactwa -MOCNEGO BóLU
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 08-02-2007 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() A ja mam taką mała maskotkę w domu ;]
Nazywa się "Matylda" i jest ptasznikiem, lub tarantulą, jak kto woli ![]() O to jak ona wygląda ![]() http://moa.home.pl/kronika/2002/lysina2/08.jpg A jaka (nad)wrażliwa (szczególnie ostatnio, bo miesiąc temu sie jej jedzonko skończyło) ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]() Boję się własnej kupy. Jak zrobię kupę to szybko splukuje bo mam odruchy wymiotne.
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Świat: Titania
|
![]() Ja sie boje bólu ale takiego strasznego np. wiertarką udarową w oko albo jak ktoś mi ręce i nogi po 1cm obcina tępą piła itp. a nie borowania u dentysty.
Krwi sie nawet nie boje. Kiedyś się wymalowałem na twarzy jak indianin własną.Boję się żeby ktoś nie usłyszał, że gadam sam do siebie.(Tylko nie mówcie, że jestem nienormalny. Gadanie do siebie odpręża ![]() I też mam to z tymi pełnymi backpackami run itp.
Psytul paszczaka ![]() Ostatnio edytowany przez Chomiczak - 08-02-2007 o 16:34. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p]
Nie prościej i estetyczniej 'cewka moczowa'? ; / Zgodzisz się ze mną, że wbijanie ogromnej igły głęboko pod paznokieć jest nieco gorsze, zwłaszcza, że przez uraz palec i tak boli i jest mocno ukrwiony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Będę ci się śnić po nocach. Your Nightmare.
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() Wiem, czego się straszliwie boje a to jest LEWATYWA! Dzisiaj stanęła nadmą groźba tego zabiegu ;P straszliwe uczucie xD
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() 1. Pająki i inne brzydkie robale
2. Pomieszczenia, w ktorych nie da sie ruszac |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() Jak sobie tak patrze to wiele "kozaków wirtualnych którzy niczego się nie boją" jednak mają fobie ... Ja nie mam Fobi akurat ale ...
To nie fobia ale nie lubi gdy są trolle na forum ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Mmm... widze ze czesto jest lek przed pajakami. Ja nawet lubie pajaki jak sa dalekog odemnie. Ja mam FOBIE SZKOLNA dziwnie to brzmi ale potwierdzone przez psychiatre O_o
przzerabane strasznie ;/ pozdro
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() Głupio masz ;/ Tzn. że nie chodzisz do SQL i masz indiwidualne nauczanie ? Eh..
|
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Ja się boje mojej wyobraźni. 22:30- sam w domu. Ciemno jak w "D"upie i mi się wydaję, że ktoś wkradnie się do domu itd.
|
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() @topic
Ja mam taki lekki lek przed pająkami, boję się że mnie ugryzą i ogólnie chce mi się rzygać. @różni ludzie Czytałem że dużo osób boi się krwi, zastrzyków it.p. ja kocham zastrzyki,krew a nawet chlubie się bliznami(im więcej krwi pociekło, tym lepiej]. Czy ja jestem Vampirem? ![]()
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bisclavert
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 71
![]() |
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: Bełchatow
![]() ![]() |
![]() Ja mam lęk przed widokiem "grzyba" po wybuchu bomby atomowej itp.
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Sir-Kopek - 09-02-2007 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Ja jestem Dzon Rambo i sie nie boje niczego !!11razraz
A tak serio to hmm czego moge sie bac... Juz wiem !! Boje sie smierci, niektorych owadow i to chyba wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Hmm... Ja jednak troszke ale malutko bałem się jak ~1:00 w nocy oglądam TV a tu jakiś złodziej może wpaść albo jak miałem max 5 lat to bałem sie burzy bo myslałem ze pioruny są jak ktos sie mocno wysrał
![]() ![]() ![]() |
![]() |