![]() |
#4561 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#4562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4563 |
Użytkownik Forum
|
![]() kOnDa FrUcII I fYgRa !!!!!!!!111
#4564 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojjj nie smiej sie znich
![]()
#4565 |
Guest
|
![]() Konda jak wróci, to najwyżej będzie się mógł spłacić.
|
![]() |
#4566 |
Guest
|
![]() Nie uzywam Interpunkcji
Widocznie jak rivenn z toxo tacy przyjaciele sa a co wojne rivenn zmienia guildie itd tak samo inni teraz sa przyjaciolmi na galanie a potem wrogami wszystko jest mozliwe teraz sie smiejecie moze komentujcie jak wroci i sie okaze czy bedzie padal czy nie a raczej polowa hwl odejdzie z guildi albo dojda do niego Juz wielokrotnie tak bylo wiec po co pisac zobaczymy co bedzie Konda jak wróci, to najwyżej będzie się mógł spłacić. <--- to zes chlopie mnie rozwalil maxylamnie 1.On nie ma paymentu 2.Hunted 4 ever 3.Nigdy go nie puszcza wolno 4.Bo sie boja ze jak zrobi Pg to potem w depo beda siedziec Catrishia-ktory owner sie wypowiada bo juz sie glubie Ostatnio edytowany przez Dzumior - 09-02-2007 o 10:24. |
![]() |
#4567 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() Błędy pierwszego stopnia – typowo ortograficzne ( h–ch, rz–ż, ó–u, mała i wielka litera na początku wyrazów). Błędy drugiego stopnia – pisownia „nie” z różnymi częściami mowy, łączna i rozdzielna pisownia innych wyrazów, błędy fonetyczne, gramatyczne, pisownia cząstek „bym”, „byś”, „by” z różnymi częściami mowy, pisownia rzeczowników zakończonych w D., C., Msc., na –i, -ii, -ji. Błędy trzeciego stopnia – literówki, błędy interpunkcyjne (trzy błędy interpunkcyjne należy traktować jako błąd ortograficzny pierwszego stopnia). Takie zasady obowiązują na dyktandach lub konkursach "ortografii" @aragon. Jakis ty głupi chodzilo mi o tylko jedengo knighta, wymienilem zazka poniewaz na 180+ lvl nie bede go mogli zabic nawet jak wpadna w trojke -.- A co Febb nie moze z SD bic? |
|
![]() |
![]() |
#4568 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzumior pomijajac twoja ort. ,zastanow sie co gadasz,to ze rivenn nie jest w silly nie znaczy ze sie poklocil z kimkolwiek,wtedy konda wariowal bo mial za soba langan,teraz nikt z silly nie zrobi wojny na druga polowe silly bo tam jest zbyt mocna wiez i chocby nie wiem co sie dzialo to 'wojny domowej' nie bedzie,ani predzej,ani pozniej ;]
#4569 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Na kazdym servie tak jest i bedzie cz wczesnij czy pozniej i tak sie bedzie new wojna i zdrady itp ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4570 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak Kejs~~ owszem zgadzam sie z tym ,ale to predzej czy póżniej się zmieni tylko wymaga to czasu ![]() Teraz powiadasz tak ,ale zawsze była podkreślam "Wojna" na Galanie wiec tak zwane "PEACE" długo nie bedzie każdy o tym wie ![]() Jeśli mnie pamięć nie myli najdłużej Peace trwał hmm 5-6 Miesiecy <Moge sie mylic ale coś koło tego> Ps....Matka Natura prędzej czy póżniej pokaże nam Prawde ;p Ostatnio edytowany przez Dzumior - 09-02-2007 o 13:13. |
|
![]() |
#4571 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4572 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Świat: Galana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4574 |
Zbanowany
|
![]() U mnie tez tak jest gdy np. napisze gury ocena w dol. ale gdy nie w stawie przecinka gdzies albo napisze "niebyło" nie zmieniania to od razu oceny w dol ;]
|
![]() |
![]() |
#4576 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#4577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Pomyślałem sobie dziś że wejdę tu i coś napiszę, że dla fajkowych lolusiow (haha co to kurwa za nick:?) dla Adelao i spółki znudziło się pisanie tu na forum, nie mogę jednak wytrzymać poziomu waszych wypowiedzi, ulatniam się znowu stąd na miesiąc O_o
![]() Z dedykacją dla idiotów ^^
#4578 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wytrzymałem bez tego forum pol roku ;]
#4579 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Powiedzialem sorcow i policzylem febba, bo procz tego ze sorc ma ue, nie roznia sie zbytnio te profesje..I z sd bija tyle samo i to jest NAJWAZNIESZJE MOC SD -,- ...brak slow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Powiem Ci szczerze że brakowało mi przez ten czas Twojeogo avatara, zwykle wzbudzał we mnie śmiech, haha
Żegnam Panów i Panie ![]()
40% Lifestyle Supreme lifestyle & clothing brand. Soon in stores. Ostatnio edytowany przez Azenus - 09-02-2007 o 18:28. |
![]() |