Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-02-2007, 18:00   #81
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Domyślny

Gz dla nich.

Niech expia tak dalej, może wreszcie coś się zmieni.
Deemer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2007, 01:08   #82
Slepak Immortal
Użytkownik forum

Slepak Immortal's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: TG

Imię: Sir Slepak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Smog
Świat: Xerena
Poziom: 47
Skille: 78
Poziom mag.: 15
Slepak Immortal ma numer GG 6136133
Pergamin

Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ... trzeba być dobrej myśli xD

Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.

Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..
Slepak Immortal jest offline  
stary 08-02-2007, 08:12   #83
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slepak Immortal Pokaż post
Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..

A co za różnica czy swe, pl, br czy Bóg wie kto? Jak mnie ktoś zdenerwuje to nie patrzę na narodowość tylko idę i zabijam... Kurwa ludzie pomyślcie troche! Czy Polacy to jacyś nadludzie, których nikt nie powinien ruszać itd...?
stary 08-02-2007, 09:16   #84
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Niby żadna, ale odrobina zrozumienia dla rodaka by sie przydała. Zobacz, że wielu szwedów czy tam br'kow nie rusza siebie nawzajem i dobrze im sie zyje ; ]
stary 09-02-2007, 22:10   #85
imeilik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 02 2007

Imię: Ierdrass
Profesja: Paladin
Świat: Azurea
Domyślny

Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!

Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl

Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów
imeilik jest offline  
stary 09-02-2007, 22:26   #86
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez imeilik Pokaż post
Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!

Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl

Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów
bardzo ciekawy pomysl, zycze powodzenia
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 09-02-2007, 23:30   #87
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slepak Immortal Pokaż post
Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ... trzeba być dobrej myśli xD

Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.

Heh. No to zycze powodzenia ;] .
Polacy zawsze leja sie wzajemnie to prawda alez drugiej strony to tylko gra po co mamy sobie pomagac tak jak np szwedzi? Poza tym Mitzum tez leje szwedow ato tylko jeden z przykladow. Ato ze ludzie leja kazdego procz szweda to racja zreszta wcale sie nie dziwie trafisz na rla kogos zptd i masz po zabawie. Kolejny polski 100 lvl wdrodze mysle ze za tydzien bedzie ;] .
wr00n jest offline  
stary 10-02-2007, 12:01   #88
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy P.
Pavvulonik jest offline  
stary 10-02-2007, 12:48   #89
imeilik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 02 2007

Imię: Ierdrass
Profesja: Paladin
Świat: Azurea
Domyślny

www.tibiafood.prv.pl
zapraszam wszystkich polakow
imeilik jest offline  
stary 10-02-2007, 18:21   #90
TSmaster
Użytkownik Forum

TSmaster's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004

Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy P.
Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.
TSmaster jest offline  
stary 10-02-2007, 19:02   #91
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Poza tym ze gowno wiesz to jeszcze ortografii nie znasz :/
Marczio jest offline  
stary 10-02-2007, 19:25   #92
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj
Pavvulonik jest offline  
stary 10-02-2007, 20:55   #93
Mozo
Użytkownik Forum

Mozo's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Niegrający
Imię: Van Mozox
Domyślny

O.0 patrze, że coraz częsciej Newsy z Xereny są na 1 stronie wydarzeń ze śiatów 0.o

Glory, Glory Manchester United.

Mozo jest offline  
stary 14-02-2007, 23:12   #94
Slepak Immortal
Użytkownik forum

Slepak Immortal's Avatar

Domyślny

No widać, że temat ma potencjał xD..
A Szwedów po lekku trzeba tępić ;p. Podstawą jest powstanie polskiej glidii h lvli ;] (a tych jest coraz więcej). Mam nadzieje, że nie po to robiłem tu chara, żeby po roku gry przenosić się na następny server. Narazie nie miałem przygód ze Szwedami i mam nadzieje, że tak pozostanie ;p

Btw. Rekrutuje do glidii lvl 30+ glidia Yakaz.. Piszcie do Sir Slepak ^^ ;]
stary 14-02-2007, 23:27   #95
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor

Imię: Veav
Profesja: Druid
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
Rzeszow ma numer GG 3530217
Domyślny

Kitzum i Nargorgiel (nomsi) byli lub sa godnymui zaufania
Gram od wakacji mam 60+ i niemialem ani jednego incydenu ze szwedami typu payment ani hunted (oprocz mitzuma ktorego nei biore pod uwage).
CO do wojny Cos mnie trafia jak dawno temu Varene vel. Szafa Squad zabil za nic mojego dobrego kumpla "Aalporesa" za to ze mitzum owalil mu chate i 10k ktore mialy byc na "prota".
1.(byla mowa ze mitzum n ie ma byle kogo w vip liscie otoz na 40 lvl sie tam znalazlem :quest dhq jestem tam widoczny
2.Spotkal ktos kiedys noob'a na niskim lvl (szweda brazyla) bo ja nie tylko polakow ktorzy perfidnie zabijaja roty/slimy do trenienia < i jeszcze qplami strasza
3.Polaczenie Inferno z Gildia Bonka (nie pamietam nazwy cos z LOTR) byla mowa o wojnie dla tego to polaczenie ale ze ktos byl w bliskich stosunkach s nomsim to "pomagalismy" tengu. A ostatnio podobno Dzingiego chcieli ubic ;d
Rzeszow jest offline  
stary 14-02-2007, 23:34   #96
Slepak Immortal
Użytkownik forum

Slepak Immortal's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TSmaster Pokaż post
Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.

Gdybyś nie widział to Tengu już dawno się rozpadło i większośc Szwedów z prawdziwego Tengu przeszlo do Put to Death. Po za tym myśle, że Xerena nie jest servem spisanym na straty.. A że na Azurze Polakom udało się opanować serva to nie nasza sprawa, pozostaje im tylko pogratulować . Narazie nie można podskakiwać Szwedom, bo nie skończyłoby się to dla nas najlepiej ^^.. trzeba czekać, aż coraz więcej Polaków zacznie bić najpierw 60, 70, 80 lvle, a potem 100+ ;]
stary 14-02-2007, 23:39   #97
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Domyślny

wiem bo gram teraz ale nie main charem Huhu na straty nie Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo
stary 14-02-2007, 23:55   #98
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzeszow Pokaż post
wiem bo gram teraz ale nie main charem Huhu na straty nie Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo
Jesper and Magnus goes wild*
stary 15-02-2007, 00:01   #99
Rzeszow
Użytkownik Forum

Rzeszow's Avatar

Domyślny

heh ale i tak niczego nie zmieni ze zabijali polskich h-lvl przyklad Kongrus
stary 15-02-2007, 00:22   #100
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj
ryja nie widziales, a i tak gowno wiesz nie wspominajac znow o ortografii.
www.ortografia.pl
zajrzyj zanim napiszesz.
Marczio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania