|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
Poziom mag.: 27
|
![]() przez fibula tunnel kolo thais
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Początkujący
Świat: elera
![]() |
![]() a tak dokladniej nie jestem zbyt obcykany co to fibula tunel i nie znam thais;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Thais to miasto znajdujace sie w poludniowo-zachodzniej czesci mainlandu.
Wychodzac z poludniowej bramy Thais kieruj sie ciagle na poludnie az dojdziesz do dziory ktora jest wejsciem do tunelu prowadzacego na fibule. Tu masz cala mape swiata ktora pomoze Ci w komunikacji. http://members.chello.pl/l.lewczyk/i.../tibia_map.gif A tu masz mape Fibuli. http://www.tibia.pl/map.php?map=fibula To wszystko znajduje sie na glownej stronie tibia.pl Wystarczy sie wysilic a zaoszczedzisz mi troszke czasu ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Wąbrzeźno
Imię: Sanchez The Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: 57/43
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jak juz tam bedziesz, idziesz na poludnie fibuli, kupujesz lucz od zebraka za 800 gp i schodzisz do studni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() omg ! poszukaj w poradnikach -,- byl napewno !
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: W pokoju z komputerem...
Imię: Dabdri
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 65/50
Poziom mag.: 13
|
![]() Nie radze tam chodzic !!!! Pełno High-Lvl tam łazi i Ds luruje na Low-Lvl czekających na resp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Tak JAk muwia Koledzy z up
![]() cya........ Nie oceniaj mnie zle jestem tylko czlowiekiem nie maszyna ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Ehh... nie wiem po co wszyscy tu piszą... zaraz dma link i temat to zamkniecia =/
@ Edit : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43028 Link do poradnika z mapą oraz z respawn mapem na fibuli
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. Ostatnio edytowany przez Devis - 11-02-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |