|
|||||||
| Notki |
| Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#3461 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Guest
|
|
|
|
#3464 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
A moze ty skoczysz poexpic ;] ?
Pamietaj diablord nie samym expem czlowiek zyje ![]() Btw oglaszam sonde na najwiekszego Kozaka Furory Moj glos zdobywa czlowiek ktory udowodnil na polu walki ze mozna na niego liczyc: 1.Sasho Pansa
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 10-02-2007 o 18:19. |
|
|
|
|
#3465 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Użytkownik Forum
|
Huahuahuahuauahhuahua chcialbym ciebie zobaczyc na wojnie kiedy jestes w gorszej sytlacji i expisz ;]
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
Dlaczego nie wyszliscie dzis na battle przeciwko Dusk~?
Przecież mieliscie okazje pokazac jacy jestescie prO. Wy wolicie zaatakowac mass logiem kiedy nikt nie jest przygotowany (nie liczac was) i w tym momencie Dusk~ sa na straconej pozycji.
|
|
#3468 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Bo z tego co ja pamietam to ja Cie z kolegami zabiłem (Aphydionem) 2 sqm od Dp :/ więc nie napinaj się tak ![]() @Kozak Furory .. Hmmm.. Van Liden (Cała ich wioska Braniewo , Dlatego P0zdrowienia DoBRANIEWA /P0zdrawiam. @UP Z tego co mi się wydaje to na tym właśnie polega wojna .. liczy się element zaskoczenia ![]() A co do open battle to Duski znowu by pokazały klase :/ Taif biega i wali w Vision a reszta Dusków w pz siedzie :/ .. więc tego chyba nie można nazwać open battle a tak by zapewne było gdyby padły 2-3 osoby z Dusk~ Bez Odbioru. Ostatnio edytowany przez Aphydion - 10-02-2007 o 18:39. Powód: @ |
|
|
|
#3469 |
|
Użytkownik Forum
|
Nirt skomentuje to tak <H@H@H@H@> , mowie to ostatni raz taifun ma zalatwiona zabawe na nastepne 3 lata a ja dzis nie mam ochoty na starcie ;]
Sonda trwa: 1.Sasho Pansa 2.Van Liden 3.Taifun Devilry
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 10-02-2007 o 18:30. |
|
|
|
|
#3470 |
|
Guest
|
@Najwiekszy kozak
taifun ktory pokazal jak szeroka ma du pe ze tyle cieci w niej siedzi. |
|
|
#3471 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
@kozak:
No.1 Definitywnie Sasho Pansa! ![]()
|
|
#3472 |
|
Użytkownik Forum
|
Ostatnio jak poszedłem expić to dostałem kicka na dragach i oczywiście padłem...kocham internet radiowy
A pozatym w tym roku mam mature i nie chce sie wkręcać w expienie i odrabianie dedów:/Aphy pamiętam tego deda. To był pechowy dzień, 3 lvle spadłem wtedy ![]() |
|
|
|
|
#3473 |
|
Użytkownik Forum
|
Co do sondy ja stawiam głos na Imargama
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
Cytuj:
1. Imargam 2. Imargam 3. Imargam 4.Imargam ... 12918231239. Imargam |
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Użytkownik Forum
|
Przemo wychodzi na prowadzenie w naszym rankingu (Jestem z ciebie dumny
_/ )1.Sasho Pansa - 4 glosy 2.Imargam-2 glosy (kocham was :*) 2.Van Liden -1 glos 3.Taifun Devilry-1 glos Prosze aby do glosow byly dodawane opinie czym dany gracz zyskal wasz glos. :-)
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 10-02-2007 o 18:47. |
|
|
|
|
#3476 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
przecież głosują też na Ciebie czemu nie dodajesz już masz 2 głosy |
|
|
|
|
#3478 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
Kozak furory..... a jak myslicie ; d?
sasho pansa , czym zawinil? Jego inteligencja ;] @Iles tam up Mm.. Imargam? on jest kozakiem ;o? Chyba ze na wojnie.. jak zreszta cale vision; ) edit@ Mm.. jakiego oni voice changera uzywali? pobawie sie z ich kawalkiem ;p Pisal Xed. Ostatnio edytowany przez Xedram - 10-02-2007 o 19:08. |
|
|
|
|
#3479 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
Mój głos oddaje na Siva Pantera. Dostałem od niej hunta za to, że skilowałem obok niej i jej bot do łowienia rybek jej wyszedł z miejsca gdzie skillowała i ją slimy zajebał
![]() |
|
|
|
|
#3480 |
|
Użytkownik Forum
|
;-/
1.Sasho Pansa - 4 glosy 2.Imargam-2 glosy (kocham was :*) 2.Van Liden -1 glos 3.Taifun Devilry-1 glos 4.Siva Pantera (wstyd zeby za takie cos huncic )5.Nova Sol Prosze aby do glosow byly dodawane opinie czym dany gracz zyskal wasz glos. Czemu ziomki od duskow tak sie napinaja na mnie :// ??
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 10-02-2007 o 18:52. |
|
|