![]() |
#1602 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Początkujący
Świat: elera
![]() |
![]() w podziemiach carlin w bagu był crown shield
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja tego trochę miałem xD
Danubia - Crown Helmet, Naginata, Dragon Shield, Wand of Plague Calmera - 5 bp uh, Giant Sword ![]() Jamera - Dragon Shield Furora - Vampire Shiedl ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotr Zipper
Profesja: Druid
Świat: Hiberna
Poziom: 24
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
|
![]() A mój kumpel znalazł demon helmet i 2x vampire shield
Lezało na legalu w boxie na samej góże dp w ab.Od tej pory sprawdzam wszystko co leży w dp.Do tej pory znalazl jeszcze crus helm , blue robe, fire sword ,bright sword i cosik tam jeszcze(fuksiarzm ![]() ![]() PS : Kupił sobie za to Pacca...
Ostatnio edytowany przez zipper - 12-02-2007 o 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Świdnik
|
![]() Ja znalazłem:
Askara:1 BP SD i 1 BP UH leżały w jaskini jak tylko wziąłem typ się jakiś zalogował chyba chciał przełożyć na 2 postać...coś fikał i musiałem go zabić Refugia-Crown Set tak samo człen przekładał do 2 postaci xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Guest
|
![]() 70 zl
12345 |
![]() |
![]() |
#1607 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Majdan
Świat: Luminera
![]() ![]() |
![]() a ja mialem kiedys okazje grac brata harem ktory sam zarabia i ma pacca i poszlem kiedys na hero i trzaskam trzaskam i wylotowalem crown arm wracam uhahany do depo bo brat chcial pograc i po drodze schowalem pod drzewo w bagu troszke smieci bo chcialem miec cap ja wyciagam bag nie z pod tego drzewa a tam bag w nim 7 bp a w nich 12 crown helmetow 7 crown legsow 21 crown shieldow 18 crown armorow i 31k
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() @UP
bardzo ładna opowieść, teraz przetłumacz ją na nasz język(Polski) @topic ja znalazłem meduse shield w bagu pod drzewkiem i sprzedałem ją za 12k ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Majdan
Świat: Luminera
![]() ![]() |
![]() jak jestes takA tepA to nie rozumiesz naszego jezyka bo wszsyscy wiedza co tam isze tylko nie ty IDZ HET
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() Cytuj:
1)Kup sobie słownik. a oto twoje błędy napisałeś "jestes" a pisze się "jesteś" napisałeś "jezyka" a pisze się "języka" napisałeś "wszsyscy" a pisze się "wszyscy" napisałeś "isze" a pisze się "pisze" 2)Nie możesz mówić wszyscy bo pewnie tylko ja to przeczytałem,a nawet jeśli ktoś jeszcze go przeczytał to na pewno nie wszyscy... 3)Nie jestem jakiś super hiper mega ortograf ale jak znajdę jakiś błąd to go naprawiam -.-
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Oleśnica
Stan: Usunięty
Imię: Odwalam Maniane
Profesja: Elite Knight
Gildia: Patenciarze
Świat: Pacera/Luminera
Poziom: 198
Skille: 90/88
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ja znalazłem c seta w dedzie hero które sam zabiłem !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Imię: Sath Casola
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Poziom: 28
|
![]() Licząc to co znalazłem w dedach ludzi: boh, crown armor, 2 bp uh, 3 bp manasów.
A jako tako na ziemi to nic specjalnego jedynie chyba z 5 loot bagów pod drzewkami ![]()
![]() |
#1613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() LOL zalogowalem sie na sie na swiat na ktorym juz nie gram ide do depo patrze jakies papierki leza na ziemi... zaczynam lookac. nagle...
12:31 You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store of Edron. a ze wtedy nei mialem pacca to zamienilem sie z jakims 50~ms za BS`a. a on powiedzial ze najlepsze co znalazl na ziemi w depo to byly p legi xDDDDD Enjoy Vat~
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD Ostatnio edytowany przez Vatone - 15-02-2007 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Guest
|
![]() Ja w dea mino znalazłem fishing roda i robale, pare skale armorów i jeszcze jakieś dupsy.....
|
![]() |
![]() |
#1615 |
Guest
|
![]() ja znalazlem w dedzie (dwarven shield..royal helmet..) a na ziemi wand of plague ...
![]() cya....... ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() [quote=Yogi;6369]na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp
fajnie ze na rooku scimitar ![]() a wogóle wydaje mi sie ze pisanie wooden shield studded armor jest bez sensu. no to ja przedstawiam: rook-wolf paw , honeycombs (w ciałach[to nie znaczy że szperam ![]() main: IRON ORE w ciele dead dwarfa (ZWYKLEGO)dragon shield i knight armor ![]() ![]() ![]() ![]() JAK SIE NIE MA CO SIE LUBI TO SIE LUBI CO SIE MA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: To Tajne Dane
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Skille: 22/27
Poziom mag.: 89
|
![]() Mi się udało
Na Rookgardzie: Studded Legs,Copper Shield ![]() Na Mainlandzie: Crown Shield,Loot ponad 50K Capa :> też za drzewkiem i wogle dużo śmieci |
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
|
![]() k***a wiekszosc z was wczytuje se takie bajki ze znalazlo demon helmty , royal helmety itp a prawda jest taka ze 99% tych opowiesci jest nie prawdziwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Lord Piotr
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 38
|
![]() @xboy_31
Masz rację. @Topic Ja podczas free items złapałem spike sworda ![]() Oprócz tego to podczas ferii, na "huncie" na dragach (pojedynczy resp koło Kazordoon) padł 30 knight i GSik, pół bp uhów, pół bp lmmów, plate legsy, crystal ring i trochę kasy (następnego dnia dragon shield z draga ![]() Tego samego dnia, co znalazłem GSa, był najazd primitivów na Thais. Przewalając dedy przed depo znalazłem noble arma (skąd on się tam wziął?). Niestety zabrakło mi 7 capa i po chwili ktoś zabrał. ![]() Mam screeny z dragon shieldem i lootem z tego knighta, ale photobucket strasznie wolno chodzi i nie mogę dać uploada.
![]() |
#1620 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() Wczoraj, w wiezy amazonek w bagu znalazlem 3 p-armory.. ktoś zostawił ? ..
![]() o ile się nie myle.. to najcenniejsze rzeczy jakie znalazłem ![]() |
![]() |
![]() |