|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() oi... xdddd
filmik jest nie pełny.. bo przed włączeniem holłódzkiej kamery duuuzo sie działo ![]() Agenci Smith Zaatakowali Luminere!! i zabijają wrogów ! : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18491 @down sam miałes faze ^.- Ostatnio edytowany przez bartellox - 10-02-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ojjjj , ja niesety krecilem ;d mozecie pomyslec ze "naab" ale to all dla zwaly bo faze mielismy pozdro ziomster xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Od razu widać, że Luminera
![]() powinniście się nazwać małe przychlasty ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() Widać że wam sie nudzi na lumi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() zal.pl oja nie wiem po co takie cos wrzucac na forum w ogole... teamt do usuniecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Jak dla mnie zenujace.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Do autora tematu:
Ciebie popierają tylko "ziomki" z luminery, a mnie normalni użytkownicy forum. A w ogóle co chciałeś osiągnąć zamieszczając tu ten "film"??? <--- pytanie retoryczne, jeśli w ogóle wiesz co to znaczy ![]() Ostatnio edytowany przez CzArNy__ - 10-02-2007 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Elcor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Balera
Poziom: 65
Skille: 89/64
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() O.o , to nie było może pytanie retoryczne w 100%, ale pytanie retoryczne to pytanie nie wymagające odpowiedzi a ja nie spodziewam się odpowiedzi od autora tematu.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() lipne na non-pvp wszystko jest lipne ;x
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
Popieram |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Wy na światach pvp robicie filmiki PK, a my na swiatach non-pvp robimy filmiki... inne.. xd
looknij na filmik "Rat hunt" lepszy niz nie jedno PK... ludzie z poczuciem humoru (nie mozna mowic tego o tobie) kręcili ten filmik i go dobrze komenruja... widziałes filmik "Power Rangers"? koelsie tez sie niezle bawili a tylko nubki bez poczucia humoru nie potrafia skomentowac filmu inaczej niz "Załosne" "lipa" itp. moze warto cos dozucic od siebie?! (na jaki ja temat zszedLem? ;>) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Przez chwile myślałem, że jakieś zabawne PK (40 noobcharów na czarno wycina miasto wpień), ale jak zobaczyłem 'Luminera', to odrazu skojarzyło mi się z non-pvp-minera.
Na non-pvp to tylko można hunta i questa ciekawego nakręcić, a na pvp hunta, questa + wojne + PK. Więc jest 2x ciekawiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Atak na non-pvp, ohh... Żenada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Film nudny nie podoba mi się i z przykrością stwierdzam ze strąciłem 23min i 1s swojego pięknego życia. A to z tym jak wy to nazywacie ''BLOKOWANIEM DEPO''to przegięcie i to mnie właśnie najbardziej wkurza ustanie ci taki w drzwiach i stoi a jak chcesz go przesunąć to jeszcze ma do ciebie pretensje, ŻENADA (zresztą jak cały film, ale to moje zdanie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Kolejny normalny uzytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Zalerzy co dla kogo jest normalne :/O nie tyle czasu straciles noralnie 3 palcowy bys sobie zrobil za ten czas :/
|
![]() |