|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() @UP
Ja tu nie widze żadnego błędu, co najwyżej stylistyczny. Nie wysilaj się, bo Ci nie wychodzi. A fake, że łatwy do zrobienia to nie znaczy, że marny. Jeżeli coś Ci się nie podoba, to naucz się argumentować swoje wypowiedzi. @DracoR Już mówiłem, że specjalnie wyciąłem zbędne wg. mnie rzeczy. ;] Ja nie robie tego, by to się wam podobało. Ja to robie dla siebie, by oswoić się z nowym PS CS3. Ty dla wszystkich za komenty akceptacji. Lecz jeżeli tobie się nie podoba, to bez konkretnej argumentacji nie krytykuj. A jeżeli nie wiesz o co chodzi, to bierz przykład z eeriona. Eerion, spox następnym razem dorobię poświatę. Postaram się także umieścić chaty i eq na papierze toaletowym ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @2xup
Tak teraz to dałeś... @topic To ja powiem tak: TO że fake jest krótki, nie znaczy że cienki. W prawedzie jak już mówił Avager, mógł być lepiej wykonany, ale to nie znaczy że jest jakimś szmelcem. Ludzie po prostu za bardzo przyzwyczaili sie do FakeStory i zapomnieli, że fake to nie tylko jakieś tam historyjki o gościu ratującym świat. To co zrobił kolega PaYo jest (a właściwie powino, bo nie zawsze jest) zupełnie innaczej klasyfikowane, bo jest to właściwie inny gatunek (tak samo jak są filmy pełno metrażowe i niepołnometrażowe), tak jak to nazwał pewien geniusz (ten idiota co myślał że wpadł na coś zupełnie nowego ^^) "Short Fake". Popatrzcie na takie fora jak tibia.de lub tibia.br.com, tam nie ma żadnych fake story, tylko pojedyńcze FanArty, wyjątkiem jest stroma tibia.mx, u nich jako pierwszych (poza tibia.pl) zaobserwowałem fake story. Nie wiem czy znacie tamtejszy fake pt. "Mexicanito", w prawdzie nic nie zrozumiałem, ale spodobał mi sie ![]() Hmm, sie rozpisałem... No, to co? To tyle odemnie w tej sprawie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Tak jak mówiłem, zrobiłem! Oto przed wami nowy fake copy by me ;]
EDIT Postanowiłem trochę polepszyć wizualnie papierek ![]() ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez PaYo - 08-02-2007 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() HEH Fajne
A może zrobiłbyś spodnie itp dla fanów a może cała planeta będzie tibią???
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Co do papieru to powiedz gdzie go mozna dostac?? xD ukradne passy kumplowi wtedy bede mogl mowic ze ma gowniana postac xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Albo bogacze będą dawac za free demon shieldy
![]() ![]() A o różnych wcieleniach tibii to słyszałem że jest też them do okna (czyt. windy) ciekawe jak wyglada! ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dość fajnie zrobione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Fajne i przypomni ludziom że tu umieszcza sie nie tylko fake-story.
|
![]() |
![]() |