|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Wąbrzeźno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sanchez The Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: 57/43
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Hmm skoro nie masz pacca to mozesz sporbowac na mintwalin i oczywiscie rbic lootbagi
A ktos mi pomorze? Pallek 14 lvl skille 48/40 5 mlvl mam pacca. Wale z luku co byscie radzili? Oczywiscie zeby sie zwracala na strzaly ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() ale jak mnie dopadna 3 mino magi to bedzie jazda ;/ cos innego moze zaproponujcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Żernica k.Gliwic
Poziom: 38
Poziom mag.: 41
|
![]() w ktorej jaskini guardow expic i na ktorym poziome ile run/mfow i czy z summonami??
27 sorc 32 mlvl EQ: b robe p legi medusa shield WoCE prosze o szybka odp bo to juz 2 post w tym temace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Łask
Imię: Lordjacus Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Silvera
Poziom: 8
Skille: -/17
|
![]() Jak mówi temat. Gdzie expić ze skillami 33 shieldingu i 34 Axe Fightingu?? Jeszcze powiem EQ:
Broń: Knight Axe (max hit : 50) Helmet: Steel helmet Armor: Scale Spodnie: Chain (wiem ubogo) Buty: Leather ![]() Tarcza: Tortoise Shield Dodatkowe: Fioletowy BP. Najlepiej żeby to miejsce było w obszarze północnym ( Carlin, Ab'dendriel i Ice Islands) Dzięki za odpowiedzi.
![]() |
#4306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() @wlkjacek
Możesz expic na foldzie, rób lootbaga i wysyłaj do dp. Zarobisz duzo kasiorki. Możesz iść też na dwarfy, roty do kopalni -1 i -2 poziom. Wystepują tam tylko krasnale i rotwormy więc nic Ci nie grozi. najlepiej potrenuj skile, kup lepsze EQ i idz na soldy tam super exp i bardzo dobry loot. Pozdro
![]() |
#4307 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Łask
Imię: Lordjacus Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Silvera
Poziom: 8
Skille: -/17
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Pallek Rohlik
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68+
Poziom mag.: 12
|
![]() Gdzie moge expic palkiem level 21 skille 58/45 mlvl 8 eq b robe crown helmet plate legs leather boots FACC? non-pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdro
![]() |
![]() |
#4310 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moje kolej. Gdzie moglbym expic pallkiem skille 48/40 5mlvl walczas z luku zeby sie zwracalo za strzaly?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co kolega wyżej. I potrenuj trochę skile żeby niebyło zadużego wsate odradzam tylko BH.
![]() |
#4312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cyce na takim diście mnie nie przekonują osobiście. Ja bym polatał jednak trochę po rotach żeby nazbierać kasy i ewentualnie powastować to gdzieś albo wbić z 60 dista na rotach i ruszyć na jakieś dwarfy.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() znacie jakas fajna miejscowke dla 50 ed?? tylko nie tomby bo mi sie juz nimi zygac chce. pasowaloby solo i zeby zarobic z 2k/h.
@down ghule tez sa wiecznie zajete ;p.ale mozesz sprobowac ![]() Ostatnio edytowany przez bartii10 - 12-02-2007 o 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2007
|
![]() ok teraz ja : wiec sorc 24 lev 25 mlvl Facc b robe medusa shield k legi crus helmet- macie jakies propozycje gdzie by tu poexpic? tylko blagam nie cyce bo sie nimi zrzygam ale i ta sa wiecznie zajete;] czy ghule na ghostlandzie byly by dobrym pomyslem? z gory thx ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() sorc,19 lvl, 16mlvl
crown helmet, leopard armor, dwarfen shield, plate legi podajcie mi miejsce gdzie moge expic i żeby był też dobry loot z góry thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Anglia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() 27 lv facc facc 28 magic lv
b robe czy expic na dwarftach soldierach dalej z woce czy na dc iść z wand of dragonbreat server non-pvp
![]() |
#4317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: -
Świat: Vinera
![]() |
![]() Witam, gdzie moglbym poexpic moja postacia? Nie zalezy mi na kasie, wazne zeby byl szybki exp.
Dane postaci: Sorcerer 19 lvl 25 mlvl Mam Pacc Eq. Blue Robe, Crown helmet, Dragon Shield, Wand of Plague Nie bedzie przeszkadzal mi lekki waste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4318 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-tomby na -1 -rotki pod Liberty Bay -rotki pod Darashia -wieża minosów nie daleko Darashi -dworce (może być czasami hard) -cyce w Cyclopolis ( bardzo dobry exp ale jak będzie więcej cycków to hard), naprawdę polecam. -Tiquanda, czyli słonie, slimy itp. Uważaj bo możesz na hydrę trafić. To chyba na tyle, sądze jednak że najbardziej wydajnym expowiskiem pod względem expa/h było by Cyclopolic.
![]() |
![]() |
#4319 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak ale w mount sternum zazwyczaj jest bardzo bardzo duzo ludzi. Moge dodac ze mam pacca i jak bym doszedl skillami na 55 w discie to czy dal bym sobie rade w cyclopolis. I na ktorym levelu biegac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Cyclopolis dasz sobie radę od kolo 20lvl, musisz uważac bo wystepują tam Elfy Arcanisty i Zerki. Dobij dysta do 60, Wtedy będzie tam się naprawdę dobrze expiło.
@down Niestety -1
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 12-02-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |