|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Szukam ekipy pk na furora 20-30 lvle !
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Szukam ekipy na serwer Tenebera
![]() Levelki od 8-15 (Druidzi i Magowie) Teraz kilka słów wyjaśnienia czemu akurat tenebera. Tenebera jest światem w zamyśle stworzonym dla graczy z Brazylii, potem z powodów technicznych została przeniesiona do USA. W każdym razie na Teneberze 90% graczy to BR. Poziom pvp graczy których dotychczas spotkałem jest krotko mówiąc... żałosny. Dla przykładu moim druidem wtedy 9 lev załatwiłem 24 knighta (br raczej nie noszą uhow ![]() Z ww. powodów uważam, iż warto wybrac wlasnie ten świat na zorganizowanie teamu pk. Wystarczy bowiem nawet ekipa paru 8 levelowych postaci z paroma fire fieldami i ihami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Pisz domnie na pw lub gg , mam pacc i robie postać od zera na wybranym przeznas swiecie;p
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() I Zwidek i Imargam szukają PK teamów na Furorę... Pachnie dziwnie, ale ma też sens - Ja na wysokim lvlu też bym zaczął pkować znudzony ciągłym expieniem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() odnawiam pk team na iridii wbijac bez problemow!!!!!!!!!!
varuxen ![]() gabricht trooper <furora>
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 16-03-2007 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Od pewnego czasu z kolegą organizujemy taki team na Aurea więc jeśli ktoś chętny niech pisze do Igii Mag lub nr gg 4642116. Najmilej widziani sorcowi mający 15 m lvl ale jeśli są chętni innymi profesjami to zapraszam.
Jebać tibie <Avatarem pozdrawiam idiotów S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś ![]() Ostatnio edytowany przez Kajko - 23-02-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ja chętnie, kumpel miał jakiegoś 25 ed'ka na Furorze ale jak nie to mogę zrobić chara
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kiełek - 25-02-2007 o 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gora
to jak bedziesz dodaj mnie do vipow i jak ja bede napisz... narazie robie lvl, mlvl kase zbieram na runy i w ogole eQipe zbieram ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ umiesz liczyc? licz na siebie bo innych twoje szczescie J E B I E
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ |
![]() |
![]() |