|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Witam! Chciałbym przedstawić wam mojego nowego\pierwszego fake'a o tytule
![]() Fake'a nareszcie udało mi się shostować SPIS TREŚCI part I (prolog) tu part II str 1 (też tu) part III str 3 LINK part IV str 4 LINK Oto on: 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() PS. Osoby które mają wystąpić w tym fake'u zaczną się pojawiać od parta III Acha, jeśli obrazki 4 i 8 się nie wczytują to dajcie mi znać. down@ konie? SZARŻA ![]() Super hero? Jeszcze się zdziwisz. 2x down@ Superhero? Super jak super ale ginie w parcie II Stara trawa? To stara trawa? Niech no ja dorwe tego... Paladyn? Ale mi nie chodzi o paladyna (łucznika) tylko o palladyna (święty wojownik)
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 25-04-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() stoją na konikach
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Pewnie superhero?
1.Stara trawa - fujjjjj... 2.Paladyn pisze się przez jedno "l"! Grrr... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Ale syf.
Ci jeźdźcy to w ogóle jacyś pokraczni :/ 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że niezbyt wam się podoba ale nie od razu Rzym zbudowano. W międzyczasie (kilka dni temu) powstał part II. Chociaż... właściwa fabuła zaczyna się od parta III.
11) 1) ![]() 12) 2) ![]() 13) 3) ![]() 14) 4) ![]() 15) 5) ![]() 16) 6) ![]() 17) 6) ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() N/c ...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jedna uwaga:
Nie mieszaj polskiego z angielski... Nic więcej mi sie mówić nie chce. To nie jest warte mej uwagi...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() jezusmaria... -.-' Po tobie Lagon, moglem sie wiecej spodziewac.
PS. Nie obrazaj Elaitha Craulnobura, majac go w swoim avatarze! ;p @down W moim profilu jest numer gg. Mozesz zagadac. I przyjmij do wiadomosci, ze elf ktorego masz w swoim avatarze, to ksiezycowy elf z Feaurunu, zabojca.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 12-02-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Kogo? Elaitha Craulnobura? Pierwsze słysze. Down@ Szarża! ![]() A że katapulta źle obrócona. Nie zauważyłem. Nawet po przeczytaniu posta patrze obie w strone muru. Nie wiem o co ci chodzi up@ Acha, to zmienie bo mi chodziło o arystokratę.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 12-02-2007 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Standard. Zbytnio interesujący fake nie jest ale totalny badziew też nie ;]
-kolesie nie siedzą na oniach tylko stoją -katapulta na jednym obrazku jest zła (sprit pokazujący jej obrucenie w prawo, a powinien być w lewo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Srednio.
1. Moze chciales zrobic to symbolicznie, ale napisales ze mieli wilka armie. A dales tylko parenastu paladynow piszac ze szala sie przechylila. Wiecej mi sie nie chce pisac.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm... Kurde... Piękne to to nie jest :/ Myślałem Lagon, że się postarasz :/ O ludziasch stojących na koniach nic nei mówie, bo ja sam nie umiem zrobić siedzących ^^ Ale na niektórych obrazakch jest krzywo powklejany tlo (np bagno).
Ech... Czy ja już mam brudny monitor, czy ten drugi part jest jakiś zółty?
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Bagno? A mi się cały czas zdawało że skały są krzywo. Jakie to człowiek ma przywidzenia ![]() up x2 A myślisz że ilu palladynów zmieści się na jednym obrazku? Jeszce sprubuje na tym gracie dorobić PartIII a jeśli dojdzie to i resztę. down Popieram down x 2 Pisz zrozumialej bo ja nic z tego nie rozumiem. Co mało ich? Obrazków czy palów na polu bitwy?
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 12-02-2007 o 20:38. Powód: ort |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Nie i tu towj bla bo przez 2l (Palladyn), a nie wiem kto wymyslil zeby lucznik w tibi mial taki tytul bo palladyn to elitarny rycerz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Paladyn to Swiety rycerz walczacy ku czci swojego boga. Pozatym pisze sie przez jedno "l" ...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
Dokładnie. @Ares Jak się nie znasz/nie masz pewności to się nie wypowiadaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Part 1 krzywo powklejane
Wyjesnij dlaczego part 2 jest takie zolte Stara trawa(ale w part 2 juz lepiej ![]() Bledow jezykowych nie zauwazylam |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Ogólnie kiepskie. Konie to poprostu przeróbka smoka...
A i nie PALLADYN tylko PALADYN!!! JEDNO "L"!!! Ludzie, wiem, że wam się kojarzy z bajeczką "Alladyn", ale to zupełnie co innego! Za to daję 3/10, byłoby 6/10... Żałosne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() up x2 Żółte bo chciałem pokazać że było w przeszłości i nie zapamiętano wszystkich szczegółów. Czyli żeby mniej było widać to co jest na obrazkach.
![]() |