![]() |
#1741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
|
![]() |
#1742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() łycha, ale ja naprawde nie jestem forum slayerem bez kolegow w tibii :<
#1743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() jak cos to ostrzegalem
![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1744 |
Użytkownik Forum
|
![]() Schodzimy na offtopic, oczywiscie jestem wdzieczny za te ostrzeganie, ale machina sie rozpedza i nie za bardzo oplaca sie ja teraz zatrzymywac.
#1745 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled: - Pirates are invading us! Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders... Three hours later, Outlaw Camp... -We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship. -What do you mean? - asked one of his mates. -Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag. -Hail! - they yelled together. It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars... Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea. Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why? I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun? Answer me. //Hidetoshi Nakamura. btw. Yes, I know that my english sucks." Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic? Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc... |
|
![]() |
#1746 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera. 2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+ btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<
![]() |
#1747 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1748 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
a tu ci przyznam rację, gdyby vanum wygrało wojne byłoby to samo. Aw sprawie Lovah to też spoko, że jednak go nie huntujesz. nie wiem czemu ale dziękuję ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1749 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
znajdz inny server pvp gdzie nie ma takich sytuacji? tibia to tibia |
|
![]() |
![]() |
#1750 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Na chwile obecna wiadomo ze VU jest lepsze od strony przeciwnej, ale w przeszlosci roznie bywalo. Cytuj:
Ok, dzieki za brak hunta i skonczmy ten offtopic juz moze ![]()
![]() |
#1751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No nie powiedzialbym zeby dolaczal do jakiejs ze stron bo wojna sie juz skonczyla. I wyniklo z niej tylko strata postaci. Nebulas, Qerix, Calh troje straceni przez Ordo.. co jest nie do uwierzenia, ale to jest prawda.
Powiem wam nawet przez kogo zostaly te 3 postacie stracone... Otoz wszystkie one zostaly zniszczone przez jedna osobe a mianowicie Pyrokar Aldix. Nebulas dal passy Pyrokarowi, pyro mu nie ufal i po jakims czasie go zrookowal i wymyslil bajke wraz z Nabonitem ze to niby siostra nebulasa cos sciagnela. Qerix stracil postac poniewaz pyrokar ustawil jednego z noobcharów qerixa na magebombie, ktora usmiercila Vukiosa. Calh czyli ja dostalem hacka od pyrokara, nie mial passów przez 2 tygodnie i nic nie zrobili, nagle chcieli zrobic akcje i... niby nabonit nie mial kim grac, uwierzylem bo wczesniej nic sie nie dzialo, a tu nagle smiechy na tsie i zaczeli wychodzic wiec chcialem sie lognac i ujrzalem napis "Your account is bannished". A potem w rozmowie z Shargasem dowiedzialem się ze zdziwieniem ze BYLEM SZPIEGIEM. Podobno maja na to dowody typu zdjecia (ktorych naprawde nie maja), ale nie chca pokazac. Shargas powiedzial tez ze ostatnio jak nie bylem na tsie to udała im się akcja na Maledrusa i Silvera bo oboje padli. Ale zapomniał chyba o tym, ze sami stracili 7 osob. To moim zdaniem juz przesada normalnie pękam ze smiechu. UDALA IM SIE AKCJA GDZIE PADLO OD NICH 7 OSOB A OD VU 2 KNIGHTOW I 0 LOOTA Z NICH AHhahahahHAHHAHAHHAhAHHahHa...
#1752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
|
![]() no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?
|
![]() |
![]() |
#1753 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1755 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Estana sie wlasnie rozlozyl gz dla Vanum udany snake ;o
Power in My magic produce your nightmare Agressiv! Ostatnio edytowany przez Ola_Petrov - 12-02-2007 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
#1756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Wczoraj od nas padl Estana po udanym mass logu gz.
Jakies poltorej godziny temu zaczela sie exterminacja zydow na nebuli skonczyla sie niedawno, a oto fragi. Cybe Anth Feb 13 2007, 18:10:17 CET Killed at Level 108 by Xaemus Serigimox and by Castor Greey Xendosa Feb 13 2007, 18:12:48 CET Killed at Level 112 by Xaemus Serigimox and by Morrderca Masakratus Feb 13 2007, 18:17:16 CET Killed at Level 154 by Vura Soth Lipek Aldix Feb 13 2007, 18:10:13 CET Killed at Level 103 by Morrderca and by Arthas of nebula Wickanina Feb 13 2007, 18:08:56 CET Killed at Level 147 by Xaemus Serigimox and by Hespios Xakan Dazor Feb 13 2007, 18:12:06 CET Killed at Level 118 by Vura Soth and by Redeo Exizaiterer Feb 13 2007, 18:08:45 CET Killed at Level 116 by Xaemus Serigimox and by Hespios Shargas Feb 13 2007, 18:08:46 CET Killed at Level 129 by Celandia and by Castor Greey Pentagram-neo Feb 13 2007, 18:11:17 CET Killed at Level 76 by Hinogoos and by Morrderca Plus jeszcze ludzie zabici od potworow, ale tez na battle, a Pyro przed battle: Pyrokar Aldix Feb 13 2007, 17:37:27 CET Died at Level 113 by a demon Gridlok Feb 13 2007, 18:21:34 CET Died at Level 99 by a cyclops Straty ze strony VU. Hinogoos Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca and by Celandia I jeszcze kilku ludzi 60-80 lv War Macia, Deerdek Bilans dzisiejszej bitwy: 9:1 Bilans Wojny 65:21 |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Patrzcie patrzcie !
Hinogoos Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca and by Celandia Jak She~ padl od swoich to byla wielka afera ![]() Gz opena, czyz by ex Vanum prubowalo sie podniesc? ale im chyba cos nie wyszlo. Rozumiem ze ta wojna jednak bedzie trwala dlugo ![]() August pytanie do ciebie. Czy zastanawialiscie sie nad paymentami? i czy wszyscy bede mogli placic chodzi mi tu np o Masakratusa czy rodzinke Aldixow?
![]() |
![]() |
#1758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() To pytanie nie jest raczej do mnie. Ja jestem tylko membersem VU. Zapytaj Vury, ale z tego co mi wiadomo to raczej wszyscy beda mogli placic. No coz Hinogoos padl przez glupote juz 2 raz, shaelion tez wiec beke ma kazdy, ale przy stratach Ordo~ to kropelka w oceanie...
Btw. To nie byl open ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!! nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = = no, ale niestety.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Guest
|
![]() |