Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-02-2007, 16:20   #1741
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-02-2007, 16:31   #1742
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

łycha, ale ja naprawde nie jestem forum slayerem bez kolegow w tibii :<
stary 11-02-2007, 16:48   #1743
lycha_ziom
Użytkownik Forum

lycha_ziom's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

jak cos to ostrzegalem
Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.

Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
lycha_ziom jest offline  
stary 11-02-2007, 16:51   #1744
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Schodzimy na offtopic, oczywiscie jestem wdzieczny za te ostrzeganie, ale machina sie rozpedza i nie za bardzo oplaca sie ja teraz zatrzymywac.
stary 11-02-2007, 17:35   #1745
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc

Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.
12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...

stary 11-02-2007, 20:03   #1746
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke Pokaż post
12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...
Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<
stary 11-02-2007, 21:15   #1747
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

stary 11-02-2007, 22:28   #1748
Arte
Użytkownik Forum

Arte's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna/Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke Pokaż post
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

a tu ci przyznam rację, gdyby vanum wygrało wojne byłoby to samo. Aw sprawie Lovah to też spoko, że jednak go nie huntujesz. nie wiem czemu ale dziękuję hah
Arte jest offline  
stary 12-02-2007, 09:22   #1749
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Imię: Mitzak
Profesja: Elder Druid
Gildia: :(
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lycha_ziom Pokaż post
no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro

znajdz inny server pvp gdzie nie ma takich sytuacji? tibia to tibia
Sck jest offline  
stary 12-02-2007, 12:49   #1750
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza.
Od wyniku tej wojny zalezy moja przyszlosc na nebuli

Cytuj:
Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan.
Jestem, bylem i bede neutralny.

Cytuj:
Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw.
75 ek byl czyms w pvp rok temu, dwa. Dzisiaj aby wykluczyc go z gry, wystarczy jedno '=' badz jedno 'z hidetoshi nakamura' Poza tym wojna z botami to nie zabawa, zostane przy ots'ach.

Cytuj:
Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe.
Pare stron wczesniej masz prawde o nebuli by lovah (c), obydwie strony niestety sa fe (mowie o ogolu), Vanum zalicza teraz powazny kryzys, chcialem jednak was ostrzec, ze 'nie mow hop zanim nie skoczysz', bo wciaz mimo wewnetrznych klotni, problemow etc. moga wrocic i pokonac was ta sama bronia, ktora wy ich pokonaliscie. Oni byli pewni ze na open battle dostaniecie wpierdol, tak sie nie stalo i cala ta ich pewnosc siebie ich zgubila.
Na chwile obecna wiadomo ze VU jest lepsze od strony przeciwnej, ale w przeszlosci roznie bywalo.

Cytuj:
W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.
Pierwszy raz chyba w tym temacie musze sie z toba zgodzic.

Ok, dzieki za brak hunta i skonczmy ten offtopic juz moze
stary 12-02-2007, 14:52   #1751
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

No nie powiedzialbym zeby dolaczal do jakiejs ze stron bo wojna sie juz skonczyla. I wyniklo z niej tylko strata postaci. Nebulas, Qerix, Calh troje straceni przez Ordo.. co jest nie do uwierzenia, ale to jest prawda.
Powiem wam nawet przez kogo zostaly te 3 postacie stracone...
Otoz wszystkie one zostaly zniszczone przez jedna osobe a mianowicie Pyrokar Aldix. Nebulas dal passy Pyrokarowi, pyro mu nie ufal i po jakims czasie go zrookowal i wymyslil bajke wraz z Nabonitem ze to niby siostra nebulasa cos sciagnela. Qerix stracil postac poniewaz pyrokar ustawil jednego z noobcharów qerixa na magebombie, ktora usmiercila Vukiosa. Calh czyli ja dostalem hacka od pyrokara, nie mial passów przez 2 tygodnie i nic nie zrobili, nagle chcieli zrobic akcje i... niby nabonit nie mial kim grac, uwierzylem bo wczesniej nic sie nie dzialo, a tu nagle smiechy na tsie i zaczeli wychodzic wiec chcialem sie lognac i ujrzalem napis "Your account is bannished". A potem w rozmowie z Shargasem dowiedzialem się ze zdziwieniem ze BYLEM SZPIEGIEM. Podobno maja na to dowody typu zdjecia (ktorych naprawde nie maja), ale nie chca pokazac. Shargas powiedzial tez ze ostatnio jak nie bylem na tsie to udała im się akcja na Maledrusa i Silvera bo oboje padli. Ale zapomniał chyba o tym, ze sami stracili 7 osob. To moim zdaniem juz przesada
normalnie pękam ze smiechu. UDALA IM SIE AKCJA GDZIE PADLO OD NICH 7 OSOB A OD VU 2 KNIGHTOW I 0 LOOTA Z NICH AHhahahahHAHHAHAHHAhAHHahHa...

K4r4biN
Adikeen jest offline  
stary 12-02-2007, 16:00   #1752
poldek_p
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2006

Domyślny

no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?
poldek_p jest offline  
stary 12-02-2007, 19:06   #1753
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
no ciekawa sytuacja masa chce duela z arthasem .Arthas teoretycznie ma najleprze pvp na nebuli ale ciekawe jak to sie skonczy?
MUAHAHAHAHAHAHAHAHHA dobre, dobre, bardzo dobre po 1 to bedzie duel botow, a wygra ten kto bedzie mial wiecej stone skinow po 2 PVP a PG to jest chyba roznica bo cos Ci sie chyba pojebało

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline  
stary 12-02-2007, 20:49   #1754
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Wiecie co mysle ze gra na Nebuli nie ma juz sensu,dlatego ze pojawil sie nowy team-Blue Team :/
Lotress jest offline  
stary 12-02-2007, 22:48   #1755
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poldek_p Pokaż post
pojebało to chyba ciebie i twoja mame . Zreszta bota tez trzeba umieć uzywać nie pamietasz jak hingoos mial duela z shaelionem .
Oi mylisz sie i to bardz mam nadzieje ze za obrazanie mojej Matki dostaniesz bana, tylko ze @up napisales ze Arthas ma najlepsze pvp na servie z czym by sie niejedna osoba niezgodzila poczytaj czasami forum tibia.com... A wiem jak sie bota uzywa bo uważnie słuchałem nagrania które Elmer umieścil tutaj jak to Pyro tłumaczy dla Wickaniny hahaha....
Estana sie wlasnie rozlozyl gz dla Vanum udany snake ;o

Agressiv!

Ostatnio edytowany przez Ola_Petrov - 12-02-2007 o 23:14.
Ola_Petrov jest offline  
stary 13-02-2007, 19:45   #1756
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Wczoraj od nas padl Estana po udanym mass logu gz.

Jakies poltorej godziny temu zaczela sie exterminacja zydow na nebuli skonczyla sie niedawno, a oto fragi.

Cybe Anth
Feb 13 2007, 18:10:17 CET Killed at Level 108 by Xaemus Serigimox
and by Castor Greey

Xendosa
Feb 13 2007, 18:12:48 CET Killed at Level 112 by Xaemus Serigimox
and by Morrderca

Masakratus
Feb 13 2007, 18:17:16 CET Killed at Level 154 by Vura Soth

Lipek Aldix
Feb 13 2007, 18:10:13 CET Killed at Level 103 by Morrderca
and by Arthas of nebula

Wickanina
Feb 13 2007, 18:08:56 CET Killed at Level 147 by Xaemus Serigimox
and by Hespios

Xakan Dazor
Feb 13 2007, 18:12:06 CET Killed at Level 118 by Vura Soth
and by Redeo

Exizaiterer
Feb 13 2007, 18:08:45 CET Killed at Level 116 by Xaemus Serigimox
and by Hespios

Shargas
Feb 13 2007, 18:08:46 CET Killed at Level 129 by Celandia
and by Castor Greey

Pentagram-neo
Feb 13 2007, 18:11:17 CET Killed at Level 76 by Hinogoos
and by Morrderca

Plus jeszcze ludzie zabici od potworow, ale tez na battle, a Pyro przed battle:

Pyrokar Aldix
Feb 13 2007, 17:37:27 CET Died at Level 113 by a demon

Gridlok
Feb 13 2007, 18:21:34 CET Died at Level 99 by a cyclops

Straty ze strony VU.

Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia

I jeszcze kilku ludzi 60-80 lv

War Macia, Deerdek

Bilans dzisiejszej bitwy:
9:1

Bilans Wojny 65:21
August jest offline  
stary 13-02-2007, 19:54   #1757
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Patrzcie patrzcie !

Hinogoos
Feb 13 2007, 18:12:28 CET Killed at Level 106 by Morrderca
and by Celandia

Jak She~ padl od swoich to byla wielka afera

Gz opena, czyz by ex Vanum prubowalo sie podniesc? ale im chyba cos nie wyszlo. Rozumiem ze ta wojna jednak bedzie trwala dlugo

August pytanie do ciebie. Czy zastanawialiscie sie nad paymentami? i czy wszyscy bede mogli placic chodzi mi tu np o Masakratusa czy rodzinke Aldixow?
Dregar jest offline  
stary 13-02-2007, 20:23   #1758
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

To pytanie nie jest raczej do mnie. Ja jestem tylko membersem VU. Zapytaj Vury, ale z tego co mi wiadomo to raczej wszyscy beda mogli placic. No coz Hinogoos padl przez glupote juz 2 raz, shaelion tez wiec beke ma kazdy, ale przy stratach Ordo~ to kropelka w oceanie...

Btw. To nie byl open
August jest offline  
stary 13-02-2007, 20:36   #1759
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety..
Bjoern Shu jest offline  
stary 13-02-2007, 20:51   #1760
Lucky_Luke
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
chcialbym jednego..
zeby wszystkie boty przestaly dzialac!!!
nie bylo by z mengirt i slynnego = = = = = =
no, ale niestety..
Jesli zaczynamy koncert zyczen to ja zyczylbym sobie zeby ludzie przestali byc gowniani. Swiat bylby o wiele lepszy.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania