![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
|
![]() nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Wojna bedzie ciekawa, mysle ze obydwie strony maja szanse, ale blizej do wygranej ma WIW... Wydaje mi sie ze tym razem wygraja wojne i was wykurza z serva.. a jedyne co bedziecie mogli robic na kyrze to sneak attack
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Ja mysle ze NF ma mimo wszystko blizej do wygranej, i ze to wiw bedzie robilo sneaki a nie NF ale zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Kyrze nie obowiązuje Price List. Prawda Abo ją zrobił ale nikt sie do niej nie stosuje. Nawet No Fear (przynajmniej większość), które ją zakceptowało.
|
![]() |
![]() |
#1669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() @Olik
Moze ich bylo wtedy wiecej ,ale polowa nic nie walczyla (o OB nie wspominajac) i w ich szeregach byli szpiedzy(nie wiem jak teraz ;p) I co do tamtej wygranej to była ona raczej znikoma , skoro wojna zakonczyla sie rozejmem i 80% fragow zdobyliscie na noobach ktorzy poszli expic. A co do terazniejszego Open Battle to bym nie liczyl ze jak was bedzie duzo wiecej to oni wyjda na open...Wiec ta przewaga liczebna niewiele daje(chyba ze bedzie im latwiej zdobyc fragi) |
![]() |
![]() |
#1670 |
Guest
|
![]() W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...
|
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Bla bla bla nie wiesz nie udziela się...
#1672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1673 |
Guest
|
![]() LOL?
Może mi powiesz że rożnica we Fragach to ze 20 więcej na Fg? -.- Foriuss po wojnie był free wbił 2 lvle i poszedł na thorie... Dokładnie chyba 24:10 lub 9 było więc to jest ta twoja pięciokrotna więszka liczba fragów? Ostatnio edytowany przez kamil509 - 13-02-2007 o 19:29. |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specjalnie przeszukałem zakamarki forum, aby rozwiązać wasz spór. ^^
Offical War Statistics Thread Family Guys vs Mo Murda (24:7) 24:7=3.4 (w przybliżeniu) |
![]() |
![]() |
#1675 |
Guest
|
![]() Też to znalazłem i z tego co pamiętam Mo Murda mam tam nie wpisane ze 2 fragi i jeden na 100% pamiętam Herineeya na początku stycznia jak forum przez update nie działało nie zostało wpisane =)
Aaa i jeszce Geo padł na początku stycznia od kogoś z MM jak miał hacka =) Nie widzę tu zby miażdżacej wygranej szczególniej że skończyło sie bez paymentów nie licząc tych lamusów co odeszli i zapłacili ![]() Ostatnio edytowany przez kamil509 - 13-02-2007 o 20:45. |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
|
![]() foriuss byl free? czlowieku chyba tylko dlatego ze do tibi sie nie logowalem przez 2 tygi lol
a forius na wojnie padl 2x, oba dedy w walce, a nie na zadnym expie w ogole kim Ty jestes? kolejna przestraszona cipka ktora zaklada sobie accounty na tibia.pl zeby sie dowartosciowac ale nie powie kim jest bo jeszcze by zlapala hunta!!!1? |
![]() |
![]() |
#1677 |
Guest
|
![]() Uważaj sobie jak chcesz =) Możesz sobie o mnie myśleć co chcesz i tak to w dupie mam =)
Na Kyrze mam 85-90 lvl ale nicku się i tak nie dowiesz. |
![]() |
#1678 |
Użytkownik Forum
|
![]() z 85-90 lvlem to mozesz byc bohaterem kolegow na podworku, nie moim..
|
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak ty masz 85-90 lvl to ja zbieram pokemony
#1680 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty masz do pokemonów ?
Żeby nie było off topa dam screena specjalnie dla Skibo ;] Cytuj:
I do tego doszły jeszcze 1 boszki ;] Ostatnio edytowany przez Rohad - 13-02-2007 o 21:55. |
|
![]() |