![]() |
#4781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() Haha juz sie nie moge doczekac kiedy bede widzial jak Polaczki sie splacaja! Po co walczycie? Wynik jest z gory przesadzany juz. Hwl po ostatniej wojnie za bardzo uroslo w sile . Camuh , Toxo , Levandero , Febb to juz nie sa ci co kiedys. Mowiac krotko nie macie szans! I nie ma co sie tak podniecac tu!
ps. Adelao i Catr gadajcie na pm a nie zasmiecacie forum! Tak tak kochacie sie bardzo ale nikt nie musi o tym wiedziec! |
![]() |
|
![]() |
#4782 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
No, ale w waletynki wszystko mozna ;* Szkoda mi tego debila Asacrio znow bedzie musial sie spalcic a by byl juz 2 Złotoryjski 100 lvl ktory nie sharowal nigdy xD A inni polacy splaca sie pewnie w takim samym skladzie jak byl lub troszke sie zmieni ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4784 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() bedzie tak jak zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
#4785 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Xees
Character Deaths Feb 14 2007, 15:19:37 CET Killed at Level 105 by Quichie ![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#4789 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 vs 1 z toba to bedzie zabawa XD
Sam sex
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 14-02-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
#4790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Imię: nie ufaj nikomu
Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4791 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
|
![]() Cytuj:
mówisz że widziałeś filmik?? wiesz, czasem zagladam na to forum (sporadycznie) i czytając twoje (niektóre) wcześniejsze posty byłem pewien, że potrafisz wywnioskować dużo wiecej z tak banalnego filmiku - myliłem się, tak bywa ;/ nie byłem afk, nie wiedziałem do tej pory ( wierze Ci na słowo ), że przebiegłem 3 kratki i zabiłem spidera ![]() co do lootu to jesteś słabo poinformowany niestety, co prawa za cholere nie wiem co dokladnie miałem w plecaku ale flasków na 100% nie mialem - może gdzie było kilka sztuk ale nie 2 bp, nigdy ich nie używałem i powie Ci to każdy z PN, po 2 zapomniałeś dodać (albo wam toxo nie powiedział bo nie chciał sie <ironia>lootem dzielić</ironia> huehueheu), że spadł mi też BS xD, i loot wcale nie był śmieszny gdyż kiedy toxo zabił mnie pierwszym razem (jakoś pół roku temu bodajrze) to spadł Ancient Shield i jakieś śmieci z guardów, wtedy to dopiero mieli problem z podzieleniem lootu ze mnie ![]() jak czytam forum na tibia.com to natychmiast poprawia mi się humor ;] może nam powiesz dlaczego filmik gdzie toxo mnie zabija nie bedzie udostępniony??? bardzo się podniecił tym, że zabił mnie solo-naprawde powód do dumy ![]() ![]() na twój gust jestem nowym ownerem??? skoro tak wszystko bardzo dobrze wiesz itd. to mi powiedz jak ja dalej jestem w PN ?? każdy kto zna tą gildie minimalnie wie, że w takim wypadku dostałbym kicka z gildii po 30 sekundach, w tej gildii syfu nie było i nie bedzie, myslisz że Khal, Kurew, Tiplik nastawiali by teraz dupe gdyby padł jakiśtam tam owner Gladianosa ?? jeśli tak myslisz to gówno wiesz, na mój gust masz zły gust aha, czailiście się na mnie od dawna, noobami jesteście tylko i wyłącznie WY, mieliście NAPRAWDE wiele okazji na zabicie mnie wcześniej (tj mówie ogólnie bo nie zawsze mogłeś tam być) raz nawet sobie koło was przebiegłem ![]() a Ty Falcmoon jak mi taki numer odwalisz jeszcze raz to ci jaja urwe i o gadzetach z woja nie zapomnij dla mnie ![]() Gladianos Ostatnio edytowany przez Yvette - 14-02-2007 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
#4792 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() to były przyczyny niezależne ode mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#4793 |
Użytkownik forum
|
![]() a nie prościej na Tibii ?? @cat ahhh, i bym zapomniał o tym pajączku biednym którego wtedy zabiłem, znajdz bardzo prosze przycisk "chase opponent" jak bedziesz zalogowany (skoro grasz już 4 lata nie powinno Ci to sprawić problemu) Tobie i innym może to wyjaśni kilka niewiadomych Gladianos |
![]() |
![]() |
#4794 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4795 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() dadza rady,chociaz nie jestem pewny w 100 %, bo jest tam aylithia w ktorego wierze ;* |
|
![]() |
![]() |
#4796 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() teraz matematyka ;/ Gladianos |
|
![]() |
![]() |
#4797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro masz w d*** ta gre to po co wciąż się logujesz i piszesz na forum?
|
![]() |
![]() |
#4798 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |