![]() |
#2221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arieswar sumo
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 153
|
![]() HAHAHAHHAA Fifi _/////
|
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wróciłem z nart właśnie. Nie wypaliło, bo niestety Wierchomla wczoraj spłynęła w strugach deszczu... ;/ Widzę, że tu się dzieje dużo ;p Heh Doneq i Jego nowy char. No nie spodziewałem się, nie powiem. xD
|
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Doneq resect dla Ciebie !!
Trzeba jescze bylo oprocz Lagurusa wziac ze soba Zevsa i Qwenballa bo pewnie sam bys nie dal rady hauhauhauah. Pozdro
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() To mozna poczuc w moczu
[CHAR]Kidlex[/CHAR] = [CHAR]Themen[/CHAR]
16:19 Komura Wielki [3]: nie bij 16:19 Komura Wielki [3]: skilluje 16:20 x [2]: lol 16:20 Komura Wielki [3]: macie raporta 16:20 Komura Wielki [3]: do GM 16:20 Komura Wielki [3]: s*******aj 16:20 x [2]: buahahha |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Doneq Nie chce mieć w Tobie wroga ale co to za wyczyn zabić takiego 40+ lvla ? Byś sie sprobował zmierzyć z równymi sobie a nie sie bierzesz za słabszych. I tak btw. podobno na ghoustlandzie jakis 25 lvl expi samemu ![]() ![]() dobra taki tam żarcik ![]() Miałem nie pisać ale pisze bo nie bede nic sobie robił z jakiegos Poznanskiego czegos ![]() Hero i Raga~ przykro mi z powodu hacka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland
Świat: Nova/Aurea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro osobista to dlaczego z Lagurusem musiales leciec??
A pamietasz jak przybiegliscie we 3 mi na tomba ?? Ty , lagurus i malathore kiedys jak gralem Datinem? Tez bys nie dal rady no nie?? Iron dzieki ^.^ Tobie tez zycze powodzenia Doneq jescze raz big gratz dla Ciebie, ja nie placze :> bo to tylko gra. Widzisz jescze Cie kolega up zgnebil,. _/ PVP
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ToMuS_Aurea - 14-02-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mmm masz sie czym chwalic.
Dla sportu to chyba zostales poczety. Pozdro
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
HAHHAAAHHAHAHA ![]() GZ Doneq noob z ciebie jak chuj..... ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
|
![]() |
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Nawet nie wiedzialem ze Kidlex to taki pro ze sie az na bugach wy*******a _/
Jan 31 2007, 21:58:12 CET Died at Level 53 by a bug Chyba poszedl w slady Sarandiego : O |
![]() |
![]() |
#2233 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() http://img368.imageshack.us/my.php?i...jajebieod1.jpg to jest dobry link xD |
|
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
|
![]() ToMuS_Aurea nie spamuj jak mozesz bo ile newbie sie wyklada na 40 lvl?? A ten twoj dead i tak prawie nikogo nie interesuje i nie rob z tego afery tutaj... bo juz kazdy zdazyl zauwazyc ze padles i idziesz z tego powodu na inny serv. I wlasnie taka postawa rozni graczy ktorzy potrafia cos osiagnac w tej grze od zwyklych noobow (nie bierz sobie tego do serca bo to nie ma sie tyczyc bezposrednio do ciebie). So plx nie placz juz tu o tym deadzie bo zdarzylbys juz to odrobic 20x.
|
![]() |
![]() |
#2236 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() a ja mam takie głupie pytanie .... ;o dlaczego Adde na ostatnich openach latał jakimś 50~rp zamiast swoim EK ?
|
![]() |
![]() |
#2239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|