|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
|
Tak apropo tematu postanowiłem sprawdzić, czy coś uda mi się ciachnąć w painicie. Padło na Spell Lancer
Jest to dwuręczna broń dla druidów i magów, polega na załadowaniu spell lancer rune do czaszki(czyli lufy) wypowiedzenie zaklęcia Adora Vaitos Lux. W przeciwnika zostanie wystrzelony promie czerwnowego światła. Iltość obrażeń zadawanych przez tą broń, zależna jest od statystyk w Distance fighting.![]() EDIT: Acha tak obrazki ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ganwille - 20-09-2004 o 20:20. |
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
Od lewej:
Hakama - Keyaga - Zubon ![]() |
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
Spell Lancer fajny - ale czemu w MOIM TOPICU!! (lol)
Potwierdzam zamówienie na miecz Atlantydy. |
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
|
zarąbiście wyszedł ci ten mieczyk
. Normalnie, wymiatasz chłopie .Gratuluje talentu.A ten armor to pierwsza klasa .BRAWA! ;] |
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
|
Wybacz Khan. Dzięki
Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyło że Ty - Wielkie Khan powiedziałeś że jest fajny Pozdro! Piękne te nowe ciuszki, ale lepsze te pierwsze spodnie! |
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
huhahihehuhy!
ciekawe jakie ty możesz znieść obciążenie XD...szczeże to robienie prac "na zamówienie" nie dawało by mi przyjemnośći. Gdyż najwięcej przyjemności czerpię z wymyślania nowych przedmiotów, a potem ubolewam że to gów*o nie wyszło mi jak chciałem i wale przez resztre dnia w ściane aż zobacze co sąsiedzi robią. No może przesadziłem trochę, ale podziwiam twoją "taśmową" produkcję i się zastanawiam kiedy ci się to znudzi i ile wytrzymasz ![]() |
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
|
@up:
Raz, że to nie wielki problem na rysować coś co się samemu wymyśli, dwa, że samemu trudno o dobry pomysł. (Jest jeszcze jedna broń którą wymyśliłem przed laty... Trza będzie to narysować... Ale jeszcze nie teraz.) |
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
|
26 itemów w jeden dzień :/ uff... a jeszcze mieczyk Atlantydy został. Z resztą zobaczę.. moze jeszcze dzis zrobie.
Puki co kończę. (Pamiętajcie jak 'potwierdzam' zamówienie to znaczy, że najprawdopodobniej jestem już w trakcie rysowania, albo ze planuje narysowac w najblizszym czasie.) |
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Jak znajdę to ci pokażę jakąs katanę [krzywą!] narysowałem. Wygląda naprawdę fajnie, ale muszę znaleźć. Pokażę ci, ale ona jest brzydka, żadnego cienia ani nic, tylko kształt, a ty ją wyedytujesz, żeby wyglądała fajnie.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Miecz Atlantów:
![]() __________________________________________________ _______ 27! Koniec na dziś! Wracam do roboty jutro (21.09) po południu. Mam nadzieje, ze postaracie sie zebym sie nie nudził Ostatnio edytowany przez Khan - 20-09-2004 o 23:02. |
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
To ja prosze o outfit smierci
![]() |
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
O ile dobrze pamiętam![]() |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
|
No to ja poprosze jeszcze o jakiś topur z bardzo grubą "rączką" i wielkim jedno stronnym ostrzem. Po drugiej stronie rączki mile widziane jakieś wystające metale.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
|
Tylko bez 'Małolata' plz. To jest bardzo miła i kulturalna Dama.
Już mówiłm, ze Outfity to pokój obok. Ja tylko itemki robię. (przynajmniej jak na razie) |
|
|
|
|
#56 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
|
Ja zaczynam się brać za outfita...tylko że mama każe mi wyłączyć
(brałem sie akurat bo wkońcu znalazłem outfita którego moge zamienić . |
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
"Raz, że to nie wielki problem na rysować coś co się samemu wymyśli, dwa, że samemu trudno o dobry pomysł."
tak..no, ale jak ci ktoś coś opisuje, to i tak to tworzysz w myślach, chyba że już ma ktoś jako taki projekt, czyli tak czy siak wychodzi na to że się wymyśla tą broń XD.... e tam, co ja bede się z tobą kłucić ty rysuj na zamówienie, ja rysuje swojego pomysłu. NIech każdy będzie sobą i niech robi to co lubi ![]() |
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
|
Ja poprosze o takiego ładnego speara
Ale nie zeby byl taki wypasiony tylko bardzo ładny ( taki jak miecz Khana ofkorz ) i wielki Gratz za robote . Stay tuned ! |
|
|
|
|
#59 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Cytuj:
No właśnie! Hrabina(lol) pisła jeden z pierwszych postów zamówieniowych O ile dobrze pamiętam![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
|
|