|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3721 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ziomek moze poprostu nie wiesz jak sklejac panche? Bo caly czas klniesz w dissac a to na tym nie polega jakbys nie wiedzial. No wogole to gz ze zajelo wam to 4 dni my nie mieszkamy w tych samych miastach a zrobilismy to szybciej gratuluje. No i BB ma teraz ferie to jzu wogole gratz.
Ziom jak napiszesz cos z sensem i podyzysz swoj poziom wtedy mozemy kontynuowac beef bo ja traktuje to jak zabawe i robie to dla rozrywki bo mi sie nudzi. Pozdrawiam i zycze powodzenia obys stawal sie lepszy w tym co robisz jak chcesz pisac lepsze teksty ( nie umieszczajac co drugie slowo przeklenstwa) to trenuj. A i nie patrz na to co wypisuja inni na forum bo to pewnie 10 letnie dzieci co nigdy nie napisali zadnego tekstu. teraz uzyliscie moze paru panchy ale zdecydowanie za duzo przeklenstw. Zmontujcie cos dobrego i przylozcie sie ok wtedy my odpiszemy damy wam na to nieokreslony termin bo chce mi sie jeszcze cos nagrac. Popracujcie nad tekstem bo bity macie dobre. Przydaje sie do tego jakies piwko.
[*]Oto ja,to do czego daze to ducha spokój Latwe to nie jest wiem.. dla Magika pokój[*] Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 15-02-2007 o 19:21. |
![]() |
|
![]() |
#3722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Feb 15 2007, 18:04:17 CET Killed Sivin at Level 99 unjustified
Feb 15 2007, 17:40:57 CET Killed Demthes at Level 105 unjustified Dussssskiiii ja sieeee bbojeeeeeee wasssssssss , wyyyy maccciiieeee inicjaaaatyweeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! No ludzie jesli ktos jest za dusk to i tak powie ze dissy ktore jada po mnie sa lepsze bo co mozna powiedziec innego ? Hahaha propaganda drodzy chlopcy propaganda ;]
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3723 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Po pierwsze nie było mnie te 4 dni bo byłem u braciaka , i ten diss ugniotłem w 4h.
Po drugie rowniez traktuje to jak zabawe, szanuje was za wasza tworczosc napewno ten ostatni diss byl o niebo lepszy od tego pierwszego ![]() Zaczne juz myslec nad czyms nowym - wiec Take Care ^^ |
![]() |
![]() |
#3725 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PeACE ![]() No pamietaj WAZNY JEST TEKST I JAK TO ZASPIEWASZ a nie sam bit ![]() czekam z utesknieniem obys napisal cos dobrego POZDRO
[*]Oto ja,to do czego daze to ducha spokój Latwe to nie jest wiem.. dla Magika pokój[*] Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 15-02-2007 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
#3726 |
Guest
|
![]() Wogole ten diss jest smieszny pseudo rymy non stop bluzgi i jazda po 2 czleniach. Jak mozna byc takim debilem i cos takiego wymyslic a co dopiero umiescic w sieci wspolczoje ci.
PozDR. |
![]() |
#3727 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście jestem po stronie Dusk~, ale musze przyznać, że najlepsza tibijska muza to "Vision powrót".
Imargam ile jeszcze macie kaski na prowadzenie wojny? Wczoraj pokazywałem qmplowi jak wygląda resp na pohu i zaatakował mnie Make Qeel ok 50 elder z RS. To Twój char Ima czy kogoś innego z Vision lub NW? Make Qeel pożniej próbował mi ubić (z przywołanym FE) makera na Darashi. Zużyłem 3 uhy i wszedłem z 17 hp do dp które jakiś n00b blokował. |
![]() |
![]() |
#3728 |
Guest
|
![]() wiem ze to nie ma zwiazku z tematem ale walic ktoś mogłby dać filmik nagrywany przez zull'a jak w jaskini goblinkow pada troche ppl z vis
|
![]() |
#3729 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez thisisdiss - 15-02-2007 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
#3731 |
Użytkownik forum
|
![]() dziendobry
![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() no to kto padl po 18.00 ? Sivin i kto jeszcze bo Tibia.com nie dziala ;/
Section Disabled Section currently not available. |
![]() |
![]() |
#3733 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#3734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() @Baku
Nie nauczaj innych jak sam czegoś nie potrafisz zrobic. @Imargam Moze mi powiesz ze caly czas wy dyktujecie warunki? Nie osmieszaj sie. @Diss Podoba mi się ale sądze że jednak powinniście sie odkleić od Imargama i całej rodziny bo to nie na tym widz polega.
#3735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Co ty Baku jeszcze tu robisz??
![]() |
![]() |
![]() |
#3736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Wiesz ziomek juz pare ziomkow pisalo tu ze duskami zaczna kierowac odpowiedni ludzie i sie zacznie ciekawie robic.
Czy przewaga lvli + ludzi to za malo by zniszczyc male Vision ;/ ? No ziomek my moze nie dyktujemy warunkow jednak nie pier*** ze duski je dyktuja. ![]() Btw informacja dnia dla ziomkow dlaczego taifun ma wojne : 22:54 Mateusz Dragon Wielki [288]: 19:35 Wivivol on Harmonia [8]: Wiem ze zaplaciles imarganowi 500+ zl zeby nie dawal expic taifunowi
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 16-02-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#3737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Jak to nie dyktuja?
Robia co chca. Pewnie powiesz ze nie mam racji bo Taifun nie expi. To jestes w wielkim bledzie ![]() Kazdy jesli tylko chcialbym to z Dusk~ moze isc na exp A wydaje Ci sie ze jak na Goromie sobie 350k zrobiles to jestes pro? DUsk~ olaly to ze expisz :> Wszyscy woleli sie wyspac niz gonic goscia z bezsennoscia ![]() Przemysl to co robisz.
#3738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
A od Taifuna sie odczepmy, przecież każdy wie że ma on teraz bardzo poważne problemy na rl.... |
|
![]() |
![]() |
#3739 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50