![]() |
#4861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Nic dodac ,nic ujac
|
![]() |
#4862 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mam nadzieje ze ta wojna nie skonczy sie jak np ta:
http://www.youtube.com/watch?v=dA12r...elated&search= Milego ogladania (link jest czysty) ![]() |
![]() |
![]() |
#4864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Imię: nie ufaj nikomu
Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
|
![]() @poznanski - gdzie ja napisalem ze walcze przeciw szwedom? przeczytaj dokladnie calego posta. Wiele powodow tam wypisalem. I zaden z nich nie mowi o tym ze chce zabic szwedow a wrecz przeciwnie. I nie, nie komentuj, bo nie mam sily odpowiadac na posty ktore sa pisane w pospiechu i tylko po to aby komus dopiec albo pokazac sie z dobrej strony.
|
![]() |
![]() |
#4865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Zwykle gadanie typu "boże polacy pomagają szwedom w wojnie z inną polską gildią" wywołuje u mnie sawly śmiechu , po pierwsze :
1. narodowośc nie ma tutaj żadnego znaczenia. 2. HWL to w większej częsci Holdenrzy i Wyspiarze , w mniejszej Szwedzi i najmniejszej Polacy. O co mi chodzi '? O to że tym razem gadanie jakie zacytowałem na początku postu ma swoją rację bytu , tym razem nie chodzi o to że ja jestem polakiem , ty jesteś , mamy sobie pomagac bo "szwed" to zło itd. Chodzi o to że gildia HWL to banda quasi rasistowskich dzieci (lub w kilku przypadkach ludzi doroslych zachowujących sie jak dzieci) którzy na swój obiekt nienawiści etnicznej wybrali Polaków. Niepotrafie pojąc jak Rumcio czy Catrishia potrafi znosic ich gadanie czy nie dosłowne nabijanie sie (np. comment Zazka). Pzdr. Btw. Proponuje żeby każdy do sygnatury na tibia.com wstawił sobie "I am Polish , and I love Poland" <jeśli jest niepoprawne gramatycznie to niech ktos to skoryguje , moze podraznimy tym quasi rasistów ^^. Acha ,a co do wojny i gadaniu że gildia Aylithy nie ma szans.. powiem tak , po tym jak zobaczyłem człowieka który spadł na ziemie z wysokości 4 kilometrów (spadochron sie nie otworzył) i przeżył (złamana 1 noga) , jestem w stanie uwierzyc w wszystko. Peaople can fly panowie~
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 15-02-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#4866 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Profesja: Elite Knight
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Przejmujecie sie tym ze Hol~, Swe~ obrazaja Polakow? Ja bylem we wojnie Right~ vs. Hwl od samego poczatku i nie raz zostalem obrazony "za Polaka". A wiecie co najbardziej ich denerwowalo? Jak nic sobie z tego nie robilem , jak ich ignorowalem. Wtedy to sie denerwowali . Oni po prostu chca zwrocic na siebie uwage. Przeciez to sa 11-14letni dzieciaki. Daje sobie reke uciac ze w rl nawet by zlego slowa nie powiedzieli o Polakach
![]() |
![]() |
![]() |
#4867 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4868 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Ajron
Bez przecinka przed AND>.. Zauwaz ze spadl na krzaczki ^^ Wojne macie szanse wygrac, chociazby masslogami i w waskich korytarzykach bo co jak co ale knightow wam nie brak. Jak bedzie openek na facu to mi napiszcie ![]() Aaaa Falco - Nie zauwazylem tego pierwszego NIE ^^ ... Gdybym chcial sie komus przypodobac to bym nic prawie nie napisal ^^. Ale chcialem napisac ze to nie na tle narodowosciowym Btw. Boltina - fanatyk- uzylem tego slowa, bo teraz jestes vice- liderem walczacej gildi czyli DUZA zmiana ^^. |
![]() |
![]() |
#4869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Wszystko jest możliwe.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#4870 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18838
01:01 You see a dead human (Vol:10). You recognize Konda. He was killed by Folxs. |
![]() |
![]() |
#4871 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
KONDA robi swoje "akcje " o ktorych nikt nie wie .. a pozniej ma pretesje ze mu nikt nie pomogl .. szkoda ze padl ale ze swojej winy.. ja tam w tej war na niego i tak nie licze.. mam tylko nadzieje ze cala reszta nie bedzie popelniac juz taakich bledow jak dotychczas.. i ze bedzie good.. Ostatnio edytowany przez Uzu - 16-02-2007 o 03:01. |
|
![]() |
![]() |
#4872 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo Konda zacznie z nami wspolpracowac, albo wykoncza nas jeden po drugim.
Dobrze uciekal i pewnie by mu sie udalo. Jednak sposob w jaki na koncu padl..174 juz ms bez many.... Mam taka sama nadzieje jak Uzu..Ze wszystko sie ulozy, bo narazie lipa ![]()
Power of my Bolts ![]() Ostatnio edytowany przez Boltina89 - 16-02-2007 o 04:06. |
![]() |
![]() |
#4874 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() P.s wojna zaczyna sie tak samo jak tamta... Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 16-02-2007 o 08:49. |
|
![]() |
![]() |
#4877 |
Guest
|
![]() Muwilem ze nie bende sie czepial ale masz kumpli w tibi nie??? To moge sie zalozyc ze te 90% kturych uwazasz za kumpli ciebie nie lubi co widac na forum
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4880 |
Guest
|
![]() Nom piekny dead omg ale nie mial skulla czemu do dp nie spierdolil???? uwalil pk kogos????? czy co zreszto on ma 176 i im nie spierdolil LOL
|