![]() |
#1781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() ktoś wierzy w te zapowiedzi wogule? dzieciak się napina na kompie, że szok ;D
czytając ostatnie kilka stron tego działu myślałem że spadne z fotela ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogule to walneliście taki offtopic że może zacznijcie sobie grozic na priv? bo ludzie chcą czytac o nebuli a nie o tym, jak niwyżyty dzieciak chce bic innego kolesia ![]() co ta tibia robi z ludzi XD pojedźcie mnie teraz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1782 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm piszecie bajeczki jedno wam powiem.Że udało się niektórych pozbawic postaci o niczym to nie świadczy a jedynie o tym że ktoś widocznie bał się ich. |
|
![]() |
#1783 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Po postach Calha i pyrokara odrazu widac dlaczego nigdy nie wygraja wojny. Jest to banda dzieciaków którzy potrafią sie tylko wyzywać. Mała rada idzcie lepiej do szkoły i postarajcie sie nadrobic swoje braki. Wielkie nicku typu Masakratus, Wickanina, Shargas jak widać nie załatwiaja sprawy. Trzeba jeszcze posiadac umiejetnosci i potrafic myslec nad tym co sie robi, a Assasino niestety nie posiada tych zdolnosci. Nie oszukujcie sie VU jest poprostu lepsze a szpieg to tylko wytłumaczenie waszej nieudolności.
|
![]() |
![]() |
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Imię: Nestor Xav
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eclipse
Świat: Askara
Poziom: 38
Poziom mag.: 45
|
![]() Ja nikogo nie strasze, smieszy mnie to co pisze calh, te jego bajeczne teksty, sam nie czuje jak rymuje. Jedna sprawa calh to ja zrobilem wiecej dla tej wojny, jestem tego przekonany, ze wiecej niz ty. Dam ci rade, nie pograzaj sie bardziej,
tak jak Agon napisal "Moja rada "baranek"w sciane" Co do gry na obsidi, mysle, ze Ola_Petrov nie zmieni naszej pozycji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() calh a kiedy ten twoj ziom dosatnie prawko? zebyscie tylko nie wjebali sie do rowu podczas tej dziewiczej podrozy lol.. a na benzyne kto da? mama czy robicie zrzute?
|
![]() |
![]() |
#1786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
albo nie ej sorry !! chłopaki!! bo i mi wjadą na chate ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-02-2007 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
#1787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() dobra gruby aka calh skoncz tutaj piepszyc glupot na forum..
byles szpiegiem i taka prawda szkoda ze to ze dawales swe passy kazdemu komu popadnie nie wzbudzilo w nich wiekszego zaufania haha |
![]() |
![]() |
#1788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() po 1. chciałbym wam uświadomić iz osoba piszaca pod nickiem Ola_petrov nie jest ownerem "Oli" która gra na nebuli
btw. chciałbym zobaczyc jak Pyro dostaje wpier*** moze nagrasz filmik jak mu napier**** ( o ile tam pojedziesz, dojedziesz, i mu najeb*** bo nigdy nic nie wiadomo) wojna wojna juz po wojnie a przed chwila masa i pyro (prawdopodobnie) siedzieli na expie ;d godzina 2.00 w nocy białostockiego czasu xD nocne marki ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Calh zagadaj do mnie w grze z Mevionka, mam sprawe do Ciebie.
Btw. Gridlok gratz PG! |
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() ![]() ![]() @Outsider Odezwij sie do mnie na kom, na gg albo wez mi tu napisz kieyd ebdziesz online na nebuli to postaram sie skontaktowac.
#1791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() A Ty jak sie bawisz na nowym servie?
|
![]() |
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() a wiesz poki co botuje sobie
![]()
#1793 |
Guest
|
![]() Itemki wyslane mam nadzieje ze zrobisz z nich dobry uzytek
![]() pozdro for Knaak <3 Ostatnio edytowany przez ErichBenek - 20-02-2007 o 02:40. |
![]() |
#1794 |
Użytkownik Forum
|
![]() Viribus expi sobie w najlepsze co mnie bardzo cieszy a Vanum peczy w nocy.
![]()
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Aktualnie sytuacja na Nebuli wygląda tak że VU sobie expi i ma wszystko gdzieś.
A Vanum ma znakomitą zabawe swoimi charami - tym co zostało im z charów. Axel Lou Feb 19 2007, 01:16:43 CET Killed at Level 68 by Masakratus Avalan Asmon Feb 19 2007, 01:10:30 CET Killed at Level 75 by Wickanina Sam wczoraj sie przekonałem że Wickanina PA ma opanowane do perfekcji ![]() Najlepiej z wygranej korzystają Asanil i Vukios którzy w PA nie są gorsi od Wickaniny czy Shaeliona. Btw są juz paymenty dla vanum ![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...9#post13193089 Ostatnio edytowany przez Pieczarek - 20-02-2007 o 15:37. |
![]() |
![]() |
#1796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() eee price list fajny tylko ALDIXY 800k? omfg :/ dojeb mi 8kk nikt i tak nei chce tych smieci na serwie
#1797 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() nie maly payment ma knaak
![]()
![]() |
![]() |
#1798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() Nie wszyscy maja paymenty np. ja ;<
A jezeli bede wiedzial ile, to moze zrobie sobie postac na nebuli zmotam kase i zaplace. Wbije sobie troche lvli i poubijam tych co mnie hackneli. A z pyrem i tak sie rozprawie na rl. Szkoda tylko ze on mieszka kolo 350 km ode mnie, a nie np. z 30-50, bo juz byloby po wszystkim. @Out~ Nie wazne kiedy zrobi i tak sie dowiesz o wszystkim.
K4r4biN ![]() K4r4biN Ostatnio edytowany przez Adikeen - 20-02-2007 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#1799 |
Użytkownik Forum
|
![]() co niektorzy maja za wysoki payment....np jaa ;// ale coz zrobic.... poprostu opuszcze serwer. pozdro
|
![]() |
![]() |
#1800 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Lubaczów
Stan: Początkujący
Imię: Hinogoos
Gildia: Viribus Unitis