![]() |
#2881 |
Użytkownik Forum
|
![]() Michal,1szym,ktory-
"za miesiac czy dwa zacznie mi ktos plakacz wojne robimy bo ng ich hunci za nic .... "-bedzie prawdopodobnie suv,bo nie sadze zeby mannow sie mial zmienic,jezeli wygraja kolejna wojne. a Ty nie "nie rusze palcem i nikogo nie zalatwie ...." tylko znow skombinujesz ekipe,ale znow znajdzie sie taki ktos jak suv ktory probuje swojego szczescia ;P a znajdziesz kogos bo masz za dobre serce xd suv why zabiles szikake~~ odp.
![]() |
#2882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Dzisiaj nie napisze nic nowego
![]() Dzisiaj napisze tylko to co juz pisalem na tym forum a wielu mowilo ze strazak glupoty pisze ![]() 30-01-2007, 12:40 Od dawna mowilem ze suv nie zrobi nic, bedzie sie powolywal na lagi ale do ET nie wstapi. Malo tego przylaczy sie do NG we wlasciwym czasie. Czyzby ten czas wlasnie nadszedl Kiroy czy nadal nie masz ochoty strzelac sie z suvem 25-01-2007, 14:49 A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ? Suv pamietaj Mozna wszystkich oszukiwac jakis czas albo niektorych caly czas ale niemozna oszukiwac wszystkich przez caly czas 24-01-2007, 23:09 A ja Ci mowie ze bedziecie sie strzelac z suvem i to niedlugo 24-01-2007, 19:44 A ja Daje suvowi najwyzej 1 miesiac zanim zacznie oficjalnie strzelac z sd do chlopakow z ET 20-11-2006, 11:11 I jeszcze jedno to nie podejscie polakow sie zmienilo do ciebie ale ty zmieniles sie od czasu jak poznales kiroya i angatewona. teraz twoim "friendem" pewnie jest pephy do czasu az on bedzie mial hunta bo wtedy sd leca jak woda z nieba podczas burzy. @Pephy wyciagnij wnioski i sam stwierdz czy taki friend jak suv to friend czy na niego nie warto n...... Fingrenher czy jakos tak przestan bronic suva bo niemasz racji ![]() Wasz Borsuczek chcaial bym napisac ze A nie mowilem, ale tego nie zrobie btw strazak i awolver niepisza to smierdzi nuda na forum ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 17-02-2007 o 11:32. |
![]() |
![]() |
#2883 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś żalowy bo albo jesteś z rocznika Suva albo rok starszy...
#2884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ boixos
Cytuj:
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
|
![]() |
![]() |
#2885 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz zapomniales jak mu lizales dupe i jak byl twoim wielkim kolega czyz nie?
widzisz co lvl robi z czlowieka ![]() nie lepiej bylo POROZMAWIAC?trzeba bylo ubijac? on wie to co wiem ja i to co maja wiedziec ci ktorzy maja wiedziec.Suv,tak to wyglada w oczach wszystkich.
#2886 |
Użytkownik Forum
|
![]() Strazak detektyw wytropil zdrajce
![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 22-02-2007 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#2887 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak kiroy to zdrajca! tam jest PROTECTION ZONE!!!!!11111111111111 hahaha strazak zblazniles sie
![]() @ boixos lizalem dupe ? "ok"
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2888 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
jakie glupki w tym ET. dlaczego nie skozystali z pz tak jak Kiroy WInd ? |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik Forum
|
![]() @suv
sluchaj ,w jakim tonie ty z nim rozmawiales, a jak rozmawiasz teraz ,to ja doskonale wiem. powiedz mi ktos jak to bylo z tym waldoriem bo na tydzien wyjechalem i tylko slyszalem ze padl ;P @strazak omg ;S
#2890 |
Użytkownik Forum
|
![]() a pephy zostal sam na gs island i pozniej padl -.^
![]() |
![]() |
#2891 |
Guest
|
![]() najostrzejsza wojna trwa na forum...
szkoda tylko ze domowa... |
![]() |
#2892 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Strażak czy dla Ciebie nie istnieją przyjaźnie bezinteresowne ?. Owszem prosiłem pare razy Olka o pomoc, ale nie żeby od razu być jego dziwką ![]() Btw. Na 90% wiem kim jesteś ![]()
![]() |
![]() |
#2893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Strazak daj spokoj spiskowej teori.
Masoni, zydzi, Suv, Kiroy Wind, Dodi Brae, Fin'er, Booka Jones, cyklisci ![]() Lubie poczytac opowiadania sensacyjne ale chyba nie w tym stylu. Kazdy ma przyjaciol i kazdy przyjaciol broni nawet jezeli ci przyjaciele nie sa pozbawieni wad bo na tym polega przyjazn. Im wyzszy level tym ciezej o bezinteresowna przyjazn (im wyzsze stanowisko w pracy tym mniej prawdziwych przyjaciol - bo z gory jebia a z dolu zlewaja ![]() Teraz czekam na uwagi ze sie podlizuje, ze jestem nub bo nie soluje warlordow, ze jestem szwed i ze jestem cienias bo dalem sobie okrasc domek. a i jak to ktos pisal ze mam 14 lat, ze niemam reala i ze robie bledy ortograficzne ![]() Piotrek Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 17-02-2007 o 14:11. |
![]() |
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP
A ciebie suv nigdy nie protektorowal panie Dodi Brea ? |
![]() |
![]() |
#2895 |
Guest
|
![]() 12:51 You see the Lethal Lissy's shirt. It weighs 20.00 oz.
tak przy okazji ![]() |
![]() |
#2896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() STrazak : co do suva sie moze nie pomyliles ... ale ze ja spy to sie zblazniles na calej linii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wez poogladaj jakies filmiki abys wiedzial gdzie jest PZ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Wyobraz sobie panie Strazak ze nigdy nie bylem przez nikogo protektorowany - nigdy. Raz tylko prosilem o pomoc Borgo i on mi pomogl.
Suva chyba raz prosilem o rozmowe ale nie o siebia a w sprawie kolegi. Piotrek |
![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() sklepa itd na przelomie lat wiele sie rzeczy w tibii zmienia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Użytkownik forum
|
![]() @fing
to ze czasem z toba raczy porozmawiac to nie znaczy ze jest twoim kolega a w sylwestra wcale duzo nie wypilem moze okolo 0,5 (a to ty oceniasz ludzi po tym ile moga wypic?) @pephy a lvl ma? wiemy przeciez ze ludzi nie wolno szufladkowac... @strazak nic dodac nic ujac wiec widze ze nie tylko ja mialem cos do powiedzenia na temat wielkiego mistrza tibii "Suv the Frajer" a co do bycia szpiegiem to mysle ze nie jest to kiroy bo co prawda byl on od poczatku w ng i pomogl budowac ich sile o ile sie orientuje ale wydaje mi sie ze jest to czlowiek posiadajacy wlasciwy system warosci |
![]() |