|
|
#5221 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saint Angerr
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 21
|
@Ho'lu
A ja pierdolę ciebie i ten serwer, na którym są tacy kretyni jak TY (za wyjątkiem mojej Trójki ). Jesteś po prostu niezrównoważony psychicznie, masz nieuzasadnioną manię wielkości i rządzenia (w pełni nieuzasadnioną, bo w rzeczywistości jesteś ZEREM). Twoje "hunty" (gratuluję angielskiego) i "pay" możesz sobie mówić do kolegów z RL, pewnie takich samych jak ty. Ja przenoszę się na normalny serwer, bez typów twojego rodzaju. Żegnam i życzę ci AIDS. Papa.Ostatnio edytowany przez Saint_Trooper - 17-02-2007 o 17:11. |
|
|
|
|
|
|
#5222 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
Ciesze sie 1 noob mniej
a co do mojego angielskiego to jestem pewy ze jest duzo lepszy od twojego![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
|
|
|
#5224 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
|
Ja robie sobie przerwę od tibi, nie wiem jeszcze na ile ale wiem że robie. Znalazłem sobie o wiele ciekawsze zajęcie od gry w tibię. W od tej chwili jestem retired, ale wrócę (chyba).
|
|
#5225 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
Cytuj:
Dziwicie mnie... Polak zabija Polaka to jest k****.... A co jest np. na Furorze, co sie dzialo na Arcani..tam sie polacy rzna ile wlezie...tylko o wladze chodzi tutaj tak samo... Ostatnio bloknolem 75 ek na tobie... (polak) i nie zaluje tego... btw. Po ch** ma mowic tak do kolegow z rl? ![]() Lepiej do takich jak wy... ![]() (Zaraz bedzie ze lize holu dupe....) |
|
|
|
|
|
#5226 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
Cytuj:
lizesz dupe A tak powaznie to masz racje. Wszedzie polacy sie wzajemnie ubijaja i nie ma tragedii. Ubijaja sie dla zabawy, z zemsty, z zawisci, dla loota, dla (jak to nazwales) wladzy, aby byc lepszym Jesli ktos ma slabe pvp niech nie bluzga innych, niech nie kradnie, moze dotrwa do 70 lvl (jak mi sie udalo) bez bezsensownego deda Pozdrawiam all
|
|
|
#5227 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole.
A tak wogole, Potusowi 2 left ;> Carpie bodajze 6 poniewaz ma problemy z pc ;< |
|
|
|
|
#5228 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
Cytuj:
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#5229 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nefiu
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
"Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole."
kazdy jest w innej gildi bo jaka jest polska silna gildia.. tylko z polakami?? moze nie gram dlugo na Silverze, ale o takiej nie slyszalem... moon... nie wypalilo... moon return- to samo... nie drzyjcie japy na mnie jesli jest taka gildia bo na silverze jestem ... ale jak chyba kazdy chcialbym, zeby polacy cos znaczyli... a nie jak brazylowi sie napisze, ze jest sie pl, to odrazu hunted... pozdro dla tych, ktorzy probowali sie jednoczyc znow w moonchilden return. kto wie, ten wie, nie bede wyliczac, bo bedzie, ze lize dupe jak zawsze![]() Ostatnio edytowany przez Slavkomir - 17-02-2007 o 21:57. |
|
|
|
|
#5230 |
|
Zbanowany
|
nie wiem czego ty oczekujesz...
zabijanie pl-pl br-br itp. BYLO JEST I BEDZIE... Ja mialem hunty u wielu osob i zrobilem ten 50 lvl+ a to ze ktos na 30/40 lvl dostaje hunta i nie moze sobie z tym poradzic...to niech nie gra w ta gre ![]() |
|
|
|
|
#5231 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
"zabijanie pl-pl, br-br..."
ja widze ze tutaj tibia dla niekturych przybrala cos w stylu zyciowego wyznacznika,mistrza,mentora,sensei, a tak serio czy nie bedzie sie wam gralo lepiej po krutkiej przerwie??(18 luty- swiatowy dzien wolnosci od tibi ![]() ![]() ) i wezscie si jakos pogudzce zruwnajcie itd- chocaiz na jeden dzien bedzie fajno ![]() |
|
|
|
|
#5232 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
Cytuj:
, ale żeby od polaka przeważnie z błahych powodów. Ktoś sobie spokojnie gra, nawet for fun, trzyma się z kumplami i chce po prostu dobrze się bawić, a wtedy taka osoba przychodzi i mówi hunted. W sumie Ho'lu hunci bez powodu konkretnego bynajmniej a Asen? Za to że ja i michalakmee wtrąciliśmy się kiedyś jak Leo padł. Mówił dokładnie, wtedy Eschuesem na statku jak go pilnowali, że padne. Od tego momentu mnie nie lubi ;x, bo żadnego innego konkretnego powodu nie widzę.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#5233 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
Ja huntów nie dostaje...
Zdradzę wam mój sekret SIEDZIE NA SLIMACH to jest dobry sposób skillować cały czas przynajmniej hunta nie złapiesz .Oki teraz na poważnie od teraz jak będę mieć czas to sobie poexpie tak może 55 levelek sobie wbije Może mi to zajmie miecha gdzie mi się śpieszy? ![]() Ja do tej pory to się nie śpieszyłem i dalej gram na jednej postaci a inni już mieli po parę postaci Ale to indywidualna sprawa ![]() Pozdrawiam... PS: Nie kłóćcie się na tym forum... PS2: Dziwicie się że w tym temacie tak mało ludzi... PS3: Mało ludzi w tym temacie tylko dlatego że cały czas są kłótnie. PS4: Przez te kłótnie prawie nic nie wiadomo o Silverze... ![]() PS5: Kończę z PS-ami bo już mi się nie chce pisać PS6: Dobranoc PS7: The End...
|
|
#5234 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
22:13 You advanced to magic level 30.
|
|
|
#5235 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
@up gizzaaa
Cytuj:
ps2- }klutnie tylko przyciagaja ludzi ^^ ps3- ps4- uwazny sie doczyta- i tak tutaj nic ciekawego nie ma ps5-... ps6-Dobranoc ![]() ps7-.. Wsszystko inne Racja |
|
|
|
|
|
#5239 |
|
Zbanowany
|
@UP
no co, "normalni" kibice ![]() |
|
|
|
|
#5240 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
[quote=Galera_Warrior;1274665]Qrwa nie moglem sie powstrzymac!
Widzef Hóligans <ciach> teraz tylko nalezy sie spytac...ktory z nich to ty? xD ja stawiam na tego w fioletowej kurtce
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 18-02-2007 o 13:02. |
|
|