|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3801 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
Świat: Furora
|
![]() @Bert
Te "przydupasy" Duskiness mają swoje powody żeby walczyć przeciwko Vision... |
![]() |
|
![]() |
#3802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Tylko ze wiekszość którzy nazywaja np mnie "przydupasem Dusk"
nie wiedza nawet cwiartki tego co ja... Przeczytali pozniej w propagandowym poscie Imargama o "napinaniu sie" no i teraz kopiuja.... @Vision Kolejna noc nie przespana a wynikow zero ![]() Pozdrawiam.
:< Ostatnio edytowany przez Nirt - 16-02-2007 o 23:43. |
![]() |
![]() |
#3803 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() @Open Battle
Chyba wszyscy ktorzy sa za dusk ogarniaja ze samym pvp nie da sie wygrac open battle. Jak wiadomo sila taifuna i czipsa moze zniszczyc naszych sorcow w 1 dobrym kombie a oni maja jeszcze yakapushiego , ymy etc. Dlatego mam nadzieje ze skonczycie juz pisac o open battlach dlatego ze do niczego to nie prowadzi. Ktos juz napisal tu ze stosujemy tak zwana wojne partyzancka i zgadzam sie z tym zdecydowanie gdyz nie widze innej mozliwosci do tepienia Duskiness i oslabania jej szeregow. Nam sie nigdzie nie spieszy , mamy czas na rozgrywanie tej wojny wiec byc moze za 3-4 miechy doczekacie sie opena z prawdziwego zdarzenia. @Spy Dlaczego wy sie przyczepiacie do tych spy , wiem ze petro mial bzika o tych spy (w pewnym momencie prawie polowe gildi wywalil). Nie mozecie zaaceptowac tego ze byc moze nigdy nie bylo zadnego spy a jesli byl to moze jest dalej ? Zobaczcie ze tera nikt z Duskiness nie expi tylko na noc maja byc gotowi... @Nirt Nie pisz ze my gramy w nocy i zero wynikow bo mnie to nie rusza taka propaganda nie wygracie wojny a zobacz ze 2-3 noc z rzedu byl taifun. @Do wszystkich Wszystkim dobrze zrobi jesli porozmawiacie o innych wydarzeniach z srva a nie tylko o tej wojnie bo widze ze niedlugo to wy na rl zaczniecie sie z tasakami ganiac ![]() Pozdro , dzis juz nie odpowiem chyba ze wieczorkiem ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#3805 |
Guest
|
![]() Może nie na somo sd ale z czipsem to na bank nie potrafisz myslec ? Wiem ze cie Bozia nie wyposarzyła w mozg ale cóż.
Ostatnio edytowany przez Mroowa - 17-02-2007 o 10:48. |
![]() |
#3806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Guest
|
![]() @up
Jakis tam posiadam ale dysleksja i dysgrafia robia swoje ![]() |
![]() |
#3808 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Użytkownik Forum
|
![]() dysleksja jakos sie ostatnio modna robi.. kazde robienie błedów zwala sie na dysleksje.. a to po prostu brak przywiazywania wagi do tego co sie pisze
prawdziwy dyslektyk popełniałby masowo rażące błedy a nie kilka na dluzsza wypowiedz
#3810 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Yours Mate~ Hail Dusk~ (o0) BTW nie pisac ze sie podlizuje duska~ jak ja wypowiedzialem moje skromne zdanie na temat tego debila Imagrama.
![]() |
#3811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Imargam
Przeciez kazde dziecko wie ze mieliscie spy w szeregach Dusk~ i ladnie to wykorzystywaliscie... tu wziac kociolek tam wyjsc z mostku a mwall juz w tym miejscu stoi... Takie rzeczy rzucaja sie w oczy wiec kogo Ty probujesz oklamac?Chyba samego siebie @Mroowa Nie bede komentowal Twoich postów bo: 1.Widac ze sie nie znasz 2.Nic nie wiesz o tej wojnie 3.Twoj poziom inteligencji jest porazajacy. Teraz jeszcze pewnie zaczniesz wyzywac mnie badz moich rodzicow.... i wlasnie o tym mowilem.
#3814 |
Guest
|
![]() @up
To samo sadze o Tobie ![]() |
![]() |
#3815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @mroowa i kumu~
co to kurde chat?? na pm sie wyzywac @Nirt jak tak wszystko wiesz to kto byl/jest spy? @mateo wracaj na valorie a nie tu burzdzisz "Loyal"to ciroc muhehe
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 17-02-2007 o 15:11. |
![]() |
![]() |
#3816 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kapucha
Zmien nazwe tematu bo tutaj jednym tematem jest wojna wiec nazwa tematu "Vision vs Duskiness" (jak temat z wojny na aldorze) pasowalaby o wiele bardziej.
#3817 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm
[CHAR]Moczykij[/CHAR] był spy. Usatysfakcjonowany?
#3819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() No to ciekawe bo troche postow wczesniej jak byla wklejona rozmowa Haska z Zullem (fake czy nie fake,niewazne) to bylo tam napisane ze Moczykij spokojnie odszedl z wojny bo jest taifa rl'em i nic mu za to nie grozi... a teraz sie ty piszesz ze on byl spy... nie wiem moze Moczek grozil taifowi ze jak cos mu zwali z charem to on po niego przyjedzie dlatego czego nie robi Moczykij to nic mu nie grozi <Rotfl>
|
![]() |
![]() |
#3820 |
Guest
|
![]() |