![]() |
#2301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: PLF
Świat: Aurea
Poziom: 45
|
![]() Cytuj:
~chlopcy powodzenie!! ~"miszczowie" ~Hail PoD_/ ![]() ~i inne w*****ajace rzeczy |
|
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Mnie w*****a jak widzę posty typu: "On jest FE!, bo liże dupę!!!!!11111111111" "jesteś huntat, bo powiedziałeś, że mam słabego visa", "on liże dupę, niech wy*******a, a jak mu się nie podoba, że na niego bluzgamy, to też niech wy*******a" - czyli zupełny brak logiki, tudzież rozumu. Jak dalej tu będzie takie coś odstawiane, to sam zawołam modka, co by się zajął tym. Po prostu tego się nie da wytrzymać... Więc spokój. Żadnych tłumaczeń z obu stron. Nic. Radzę nie poruszać tego tematu. A skoro dyskusja zamknięta, a ktoś się skrażył że nie ma fragów wstawionych, więc proszę. Alliance deaths: [CHAR]Cahir the Dark archer[/CHAR] FAG deaths: [CHAR]Mastro Scue[/CHAR] [CHAR]Beznickos[/CHAR] [CHAR]Puldatron[/CHAR] [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Butibof[/CHAR] [CHAR]Piaty Jezdziec Apokalipsy[/CHAR] [CHAR]Druid Karolka[/CHAR] [CHAR]Kapek Aurea[/CHAR] [CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR] [CHAR]Manifisio[/CHAR] [CHAR]Cromak[/CHAR] [CHAR]Mariel Zori[/CHAR] [CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR] [CHAR]Obywatelka[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Sting
|
![]() Cytuj:
Hail Pod _/ Jutro bedzie lepiej! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: tyle nienawisci?
Imię: Atrii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() <uprzejmie pytam>czy ktoś nagrywał film z tej walki??</uprzejmie pytam>
#2305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Thanks za Fragi :>
Co do Irona, jesteś jak Kidlex, a wiesz jaka jest między wami różnica? Że on chociaż ma coś wspólnego z mózgiem i chociaż raz zaliczył glebe w wojnie, a ty tylko pierdolenie na forum ... /Jojo
#2306 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mi Iron nic nie przeszkadza. Dodatkowo to jest forum PUBLICZNE, wiec kazdy moze pisac, co mu sie jawnie podoba, o ile nie lamie regulaminu portalu. Tak wiec dajcie mu spokoj, bo naprawde troche przesadzacie.
Co do wojny to bylo battle, fragi podal Piaty~, jest 75-28. |
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br
![]() Suave ma rocrackowanego bota i nie chca powiedziec jak ![]() ![]() ![]() Dobra juz tak nie cisnijcie irona bo jescze chlopak sie zdenerwuje i dostanie jakiegos autyzmu czy cos. Doneq gratz RedSKulla pora na fulldropy
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Guest
|
![]() Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy
![]() |
![]() |
#2309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] dogonił właśnie Eternala
![]() teraz tylko czekac kto 1st wbije 300 lvl ... a mówią że druid to słaba prof ![]()
16:19 Komura Wielki [3]: nie bij 16:19 Komura Wielki [3]: skilluje 16:20 x [2]: lol 16:20 Komura Wielki [3]: macie raporta 16:20 Komura Wielki [3]: do GM 16:20 Komura Wielki [3]: s*******aj 16:20 x [2]: buahahha |
![]() |
![]() |
#2310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() A co, on na Aurea gra? Stfu.
![]() |
#2311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Żal dupe ściska |
|
![]() |
![]() |
#2312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...
Eee, w Alliance jest sporo Polaków... Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął?? |
![]() |
![]() |
#2313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
We wtorek wraca Molt może wtedy wezmą sie w garść. Przypomnijcie sobie, jak wszystko zaczelo sie walić jak Molt dostal bana. ![]() @Slide Chyba nadal Filip bo z tego co wiem jak RoM sie odrodził wycofał aukcje z allegro, i wystarczy popatrzec na jego pvp i widać że to on ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 18-02-2007 o 11:42. |
|
![]() |
![]() |
#2314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;> |
|
![]() |
![]() |
#2315 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
|
![]() [quote=duuKi;1274309]
Cytuj:
Żartowac to se morze z kolegami. |
|
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Może myślał, że jesteś jego kumplem
![]() Btw: może.. |
![]() |
![]() |
#2318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Nie tak jak pikapo,fafis (ten drugi eleandril) czy tamapu ktorzy w ogole pz locka nie zrobili xdd!
#2319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi. a o fifim słyszałem ze mandus sobie pozycza chara ... btw te listy sie stały bardzo popularne... z tego co wiem to pewna osoba dostała polecenie by przy 1 okazji zrobic takie i na mojego char'a... do tej pory odmawiała ale po naszej wczorajszej rozmowie to kto wie kto wie... moze sie okazać ze za pare dni Kolirn deleted ^^ Ostatnio edytowany przez Kolirn - 18-02-2007 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
#2320 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez huggae - 18-02-2007 o 19:34. |
|