|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Qrczas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Apside
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: 75/61
Poziom mag.: 13
|
![]() ładnego tu offtopa macie xD A więc co do jegomościa, który zadał pytanie.
Najlepiej jest (jeśli to świat pvp) skillować na monku ile wlezie, bo na potworkach z doświadczenia wiem, że jest do dupy! Przyjdzie jakis noobek zabija ci potworka i jest kwas. A więc lepiej iść na trole, uzbierac z 200+ spearów, kupić monka/poprosić kolegę o postawienie i jechać najlepiej do 70 później expić. Lub (jeśli to nie pvp) nie skillować w ogóle tylko brać łuk, robić sobie arrowy i expic bez skillowania. Jak pisał pan "40rp" skill ładnie idzie wraz z expem. Ja osobiście wbiłem 75/61 na monku (bo mam rsa ;p) i na tym pewnie nie zaprzestane ale to mój wybór. Jeśli jesteś uparty to bardziej ci polecam te trole. Nie expi się na nich zbyt szybko i cały czas masz ammo do skillowania. Nic dodać, nic ująć. Lepiej mieć większy skille na mniejszym lvlu, bo w razie deda mniej spadają. Powodzenia życzę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() O rany... Pomyslcie troszeczke... Skill rosnie podczas expu, ale wolniej niz na monku, dlaczego? Poniewaz jak idzesz na monka to bijesz przez powiedzmy okragla godzina tego monka. A jak idziesz expic? Jestes godzine i zawsze troszeczke poczekasz na resp, albo ktos ci miejscowke zajmie i masz te 10min bicia stwora za soba. A jak tak przez miecha to wychodzi kilka godzin mniejszy skill! Tym bardziej, ze jak pojdziesz na 45 dyscie expic to ci sie wbije z 45 na 46, a jak dobijesz np. do 60 to ci juz idzie z 60 na 61. Niemowiac o waste strzal na 45 dyscie... Oplaca sie trenic do 65 dysta, a potem isc expic.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() @up
Wyjdź. Faktycznie, taki waste ze strzał na 45 dista, że ZAWSZE wychodziłem na plus na rotach. Dist leci szybciej, bo wchodzi WIĘCEJ bloodhitów, a im więcej bloodhitów, tym szybciej idzie dist.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Zanera
Poziom: 80
Skille: 91/62
Poziom mag.: 9
|
![]() Przed 45 distem nie ma sensu ruszać się z trolli. Ewentualnie można jakieś roty bić. Ja osobiście nabiłem 55 dist na 10 levelu, więc przy 30 shieldingu bezproblemowo tłukłem cyce. Za idiotyzm uważam trenowanie tylko do 30 dista jak i aż do 60. Po co, jak przy expieniu dobijemy, a przynajmniejs ensowny level nabijemy.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie trolle, nie cyce. Do ~50 dista najlepsze do skillowania są dwarfy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Ta?
To moze nam powiedz wielce znawco jak 10lv ma wziac ze soba tyle spearow, zeby mu starczylo przynajmniej na 15 minut? :F W bagu? Zapierdola mu jak tylko z depo wypelznie -.- Kamykami? Skad 10lv ma brac kase na kamyki, ktorych i tak prawie nikt nie sprzedaje? Moze chodzic na gobliny? Z czym? Z 5 spearami, ktore pekna po 10 rzutach i latac co 5 minut do ab po nowe? LoL @2xup Jezeli wytrenujesz wiecej jak 40 dista przed 10lv to i tak do 20lv nie bedziesz mial wiecej jak 55 (czyli tyle samo ile pal, ktory olal trening na 35). Szybciej zabijesz = mniej hitow = wolniej leci skill ;f Ostatnio edytowany przez Picasso - 18-02-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Gildia: All Stars
Świat: Zanera
Poziom: 80
Skille: 91/62
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja od 10 levela EXPIŁEM na cycach. Klasami magicznymi od ósmego ale to inna historia. A do trenienia dobre są dwarfy, ale trole również. Jak kto tam woli. Za dwarf więcej expa.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
To, że masz 40 RP to nie znaczy, że się znasz -.-. Pisze 46 RP. Buahaha żałosne. Jeśłi chodzi o skille to bij do 60 dista i jazda
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 20-02-2007 o 23:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Mozesz isc na roty z... kamieniami, chociaz to przy skillach 50+ jesli nie znajdziesz sporego respa staje sie uciazliwe. Po kamienie idz albo na femours hills (dobrze napisalem?) , a dokladnie droga na goblin questa. Zabijasz gobliny i przeszukujesz juz zabite, bo malo kto zbiera kamienie.
Ktos tam wyzej pisal ze z 5 spearami na goby sie nie oplaca bo pekaja po 10 rzutach.. tak sie sklada ze ja bralem 5-7 spearow i potem je wyrzucalem bo mi capa na kamienien nie starczalo, albo ze najlepiej trenowac do 70- Powiedz to komus kto zaczyna na servie nie zna nikogo nie ma kasy na monka i ledwo mu na speary starcza. Wtedy jedynym wyjscie sa potworki i nie wiem czy na nich tak fajnie sie skilluje nawet do 60. Kazy powinien skillowac do takich skilow jakie uwaza za sluszne, ja np. trenowalem do 50... shieldingu wtedy dist bylo okolo 58. Doskilowalem do 60dista i poszedlem expic Ostatnio edytowany przez st1L - 19-02-2007 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Fakt, kazdy niech skili do takiego dysta jakiego mu wygodnie
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Humm.. Wstyd mi sie troche przyznać ale mam paladyna na 15 lvl'u i przy skilach.. wiem ze pewnie niektórzy mnie wyśmieją ale to co.. z 47 distem i teraz se siedze na trollach(non-pvp) z full distem i bije... nawet szybko leci dist.. no i wlasnie; co powinienem zrobić? Zostać i dobić do 50 dista(nie jestem fanem treningu i sie czesto wkurzam jak trenie- po prostu nie chce mi sie trenic) czy
iść expić? Myśle ze zawsze to wiekesz hity czy częściej sie trafia.. ale wiecie to Harmonia.. tam jest zawsze wszystko zawalone ![]() Jakaś rada?
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() @up
Też mam palka na Harmonii. NIE ma sensu Twoje dalsze tracenie czasu na trening! Na pewno masz uzbieraną pewną ilość strzał - leć na dwarfy, rooty itd.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Najlepiej wyjdź ty, bo jeśli bardzo ci na tym zależy to ja grałem mniej niż on -.-. Bo się potem męczył, że brakuje mu kasy na bełty i się mu nie zwraca. A ja miałem na bełty, więc mogłem grać krócej ale dużo wydajniej.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() @up2x
Czyli mam juz nie latać po trollach jak głupi? No pare strzał mam.. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 21-02-2007 o 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Pisarowce
Imię: Speedy Totter
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 10
Skille: x-20
Poziom mag.: 3
|
![]() ![]() Tak do 20 lvl i póżniej idz na cyce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Świat: azura
Poziom: 15
Skille: 66/45
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja wale co wy za głupoty walicicie skile są najważniejsze ja teraz zaczynam palkiem mam 14 lvl i skile 59/34 trenie na mc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Zawsze knightem grałem ale postanowiłem zmienić profesje bo palladyn bardzo mnie ciekawi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() Według mnie nie macie się co kłócić bo i tak każdy z was gówno tak naprawde wie więc nie gadajcie bez sensu tylko pozwólcie napisać tu coś komuś kto sie zna...
|
![]() |
![]() |