![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() olik kurwa pierdolisz głupoty...Jak można do battle prosić kolegów 40lvl~ zeby bili. Takie kozaki a sami nie moga sobie poradzić.Wiesz Ty zawsze masz wytłumaczenie z każdego fraga co mf zabrakło?? szkoda może pisz plx free itens.
żal mi Ciebie i Twojego gandamirka i szufiego ![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 18-02-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
#1843 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() jove~ WIW walczyło 7 osob a NF bylo 20+ i przegrywali 5:0 hahahahahhaa a wielce kozacza polacy ktorzy sa w NF mysla ze beda szefami serva hahahahhaa OLIK FEREVER NOOBS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol niektórych polaków wyjebia z serwa po wojnie ^^ obojetnie kto wygra xD]
Ave WiW pozdro
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 18-02-2007 o 00:09. |
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik forum
|
![]() nie niewazne kto wygra tylko WIW wygra a wszystkich swe wy****** swe i wszystkich tych co teraz sa przeciw WIW eksterminacja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: fauder aragon
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() o czym wy wogole gadacie i tak wiw wygra ta wojne no lol nie ma zadnej innej mozliwosci.
![]() Ostatnio edytowany przez Fauder - 18-02-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie fauder ale tak CIe nie lubie...tyle razy wyjebales mnie z expa tzn bronisz noobów którzy wbijają mi sie ale chuj i tak wiw forever
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alea Iacta Est
Poziom: 151
Skille: 14/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+) WiW Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost HAIL wiw Ostatnio edytowany przez Crivo - 18-02-2007 o 00:31. |
![]() |
![]() |
#1849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1851 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
2 hehe ja potrafie expic, a ty i morx kupowac chary 3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa 4 to jest moje pierwsze 5 minut, a morxa ostatnie 5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal 6 mam chara na refugii xD 7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara |
|
![]() |
![]() |
#1852 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Początkujący
Imię: Moothonost
Gildia: Mo Murda
Poziom: 191
Poziom mag.: 77
|
![]() pablo rozp***dalasz mnie haha ty i scinanie glow haha jak bili twojego najiwiekszego wroga morxa to ty z masojem w domku kisiles dupsko. przebiegalem kolo domku to jeden byl na zewnatrz ale jak mnie zobaczyl to odrazu do pz i nie wyszedl xD
|
![]() |
![]() |
#1853 |
Użytkownik forum
|
![]() Ah jeszcze dygresja dla tych ktorzy juz mnie obrazili albo dla tych ktorzy obraza albo ktorzy chca i dla wszystkich innych co ogladaja teraz dziewczyny w bikini
MOJA WIZJA KONCA KYRY (nawiaze tutaj do 3 czesci matrixa) Pamietacie jak pod koniec matrixa Neo walczyl z wszystkimi smithami? znaczy sie oni stali i sie patrzyli, taka wlasnie jest moja wizja konca kyry ja to neo, a morx i zenek + ich chary to agenci smith xD troche to bez sensu wiem ale bedziecie mieli za co mnie jechac |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ej wogole to emocjonujace te tibia pl chyba zaczne tu pisac zamiast grac Ostatnio edytowany przez Crivo - 18-02-2007 o 01:47. |
|
![]() |
![]() |
#1855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a i btw slyszalem ze po geda w rl jedziecie , eh znizacie sie do poziomu dzieci z piaskownicy "mamo on mi ukradl lopatke " lol i nie rozsmieszajcie sie bo jak bedzie przypal z palami to was do zakladu psychiatrycznego wsadza " pobil za gre" HAHA......n/c sry za bledy xD
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 18-02-2007 o 02:03. |
|
![]() |
![]() |
#1856 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań
Imię: fauder aragon
Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fauder - 18-02-2007 o 02:32. |
|
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() wez kura pablofon STFU.. prosze cie nie odzywaj sie... siedz sobie u tych swoich szwedzikow ciuekawe jak dlugo piociagniesz.... jestem pewny ze obojetnie jakim wynikiem skonczy sie wojna ty juz tu nie pograsz.... wez wyjdz wogole idz sobie na refugie i nie podawaj nicku bo cie shuntuja...
srki za bledy w pisowni ale mam narty w glowie.... |
![]() |
![]() |
#1858 |
Użytkownik forum
|
![]() No to o wszystkich po trochu
Pablo dla ciebie jest juz koniec lepiej juz wyjazd na new serva iz non pvp wes do tego masoja bo chyba juz mu sie odechcialo walczyc.Co uczepiles sie zenka ze kupuje chary ja sie moge uczepic ciebie ze lizesz dupe swe i z tym ruskiem swoim tworzycie piekna pare. Co umiesz expic kazdy debil potrafi tylko nikomu sie nie chce siedziec 20h przed glupim kompem i naciskac F1 i F2 na zmiane lepsze sa zajecia w rl ale ty pablo chyba nie masz zycia rl bo za twarz nikt z toba sie nie koleguje hah wiec nie masz wyboru musisz siedziec przed kompem po 20 h Ged wielki kolega a ostatnio pokazal kim jest naprawde c**l j***** szmata wystawic kolegow ktorych nazywal przyjacielami ale typ z ged tez masz po charze juz. Galaxy ty duzo wiesz widze chyba ci ged powiedzial ze po niego jedziemy w rl sam sie zwierzyl bo ma takie problemy Mooth mial pecha ze 2 OB byly jak on akurat byl niedostepny ale wczoraj biegal z glupim eonem i co eon do pz sp***** rhara to samo a co Abo nigdy sie nie odwarzy zeby pobiegac miedzy herim czy rhu czy garl~ ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 | ||||||||
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
hahaha niemoge sie pzrestac smiac;] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
moze nie jestes taka zdradliwa szmata jak Ged i jednak wrucil do kolegow ? wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim btw: znajdz znaczenie slowa :"lol"
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
||||||||
![]() |
![]() |
#1860 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
mialbys 1 zdanie wyzywasz go cale forum, a jak ktos pisze ze go nie znosi to Ty go bronisz szkoda ze bylem dla ciebie nikim, ale sie nigdy nie znalismy |
|
![]() |