Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-02-2007, 23:42   #1841
NIVAR
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 02 2007

Domyślny

K***** debilu na samym poczatku bylo was 20 minimum

WIW
NIVAR jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-02-2007, 23:43   #1842
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2007

Domyślny

olik kurwa pierdolisz głupoty...Jak można do battle prosić kolegów 40lvl~ zeby bili. Takie kozaki a sami nie moga sobie poradzić.Wiesz Ty zawsze masz wytłumaczenie z każdego fraga co mf zabrakło?? szkoda może pisz plx free itens.

żal mi Ciebie i Twojego gandamirka i szufiego
And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit
Bitch

Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 18-02-2007 o 00:33.
Jovere'xik jest offline  
stary 17-02-2007, 23:47   #1843
NIVAR
Użytkownik forum

Domyślny

jove~ WIW walczyło 7 osob a NF bylo 20+ i przegrywali 5:0 hahahahahhaa a wielce kozacza polacy ktorzy sa w NF mysla ze beda szefami serva hahahahhaa OLIK FEREVER NOOBS

WIW
NIVAR jest offline  
stary 17-02-2007, 23:48   #1844
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Domyślny

lol niektórych polaków wyjebia z serwa po wojnie ^^ obojetnie kto wygra xD]

Ave WiW

pozdro
Bitch

Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 18-02-2007 o 00:09.
Jovere'xik jest offline  
stary 17-02-2007, 23:53   #1845
NIVAR
Użytkownik forum

Domyślny

nie niewazne kto wygra tylko WIW wygra a wszystkich swe wy****** swe i wszystkich tych co teraz sa przeciw WIW eksterminacja

WiW
NIVAR jest offline  
stary 17-02-2007, 23:58   #1846
Fauder
Użytkownik forum

Fauder's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny gogogo WIW

o czym wy wogole gadacie i tak wiw wygra ta wojne no lol nie ma zadnej innej mozliwosci. Olik pamietaj jedno "milczenie jest zlotem" czasmi lepiej nic nie mowic WIW

Ostatnio edytowany przez Fauder - 18-02-2007 o 00:12.
Fauder jest offline  
stary 18-02-2007, 00:06   #1847
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Domyślny

zgadzam sie fauder ale tak CIe nie lubie...tyle razy wyjebales mnie z expa tzn bronisz noobów którzy wbijają mi sie ale chuj i tak wiw forever
Bitch
Jovere'xik jest offline  
stary 18-02-2007, 00:15   #1848
Crivo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 151
Skille: 14/28
Poziom mag.: 75
Domyślny hail wiw _/

Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+)
WiW
Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny

wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl

thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma

Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost
HAIL wiw

Ostatnio edytowany przez Crivo - 18-02-2007 o 00:31.
Crivo jest offline  
stary 18-02-2007, 01:08   #1849
z3n3k
Użytkownik Forum

z3n3k's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crivo Pokaż post
Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+)
WiW
Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny

wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl

thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma

Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost
HAIL wiw
Hmm... O ile sobie przypominam to jest chyba 1 wojna w której sie bijesz... Myślę, że to jest jedyny powód dlaczego masz lvl jaki masz ale poza tym twoim expieniem faktycznie nic nie potrafisz. Wyzywasz Morxa (chociaz go nieusprawiedliwiam xD) a sam nic wielkiego od początku Kyry nie pokazałeś. To, że teraz jestes na tej wojnie w NF to jest twoje pierwsze i ostatnie 5 minut na tym serwie. Nawet jeżeli przegramy ta wojne (w co wątpie) to nie myśl, że wrócicie to spokojnego expienia... Dla nas wojna będzie sie toczyc do 1 lvla. Dlatego myślę, że dla ciebie będzie prędzej czy pózniej najlepszym rozwiązaniem będzie nowy serwer najlepiej non-pvp bo tylko do expienia się nadajesz. Te twoje reasony z dołączeniem do wojny z powodu Morxa są naprawdę śmieszne... No ale cóż wszystkie problemy rozwiążemy na battles ;]
stary 18-02-2007, 01:19   #1850
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k Pokaż post
Hmm... O ile sobie przypominam to jest chyba 1 wojna w której sie bijesz... Myślę, że to jest jedyny powód dlaczego masz lvl jaki masz ale poza tym twoim expieniem faktycznie nic nie potrafisz. Wyzywasz Morxa (chociaz go nieusprawiedliwiam xD) a sam nic wielkiego od początku Kyry nie pokazałeś. To, że teraz jestes na tej wojnie w NF to jest twoje pierwsze i ostatnie 5 minut na tym serwie. Nawet jeżeli przegramy ta wojne (w co wątpie) to nie myśl, że wrócicie to spokojnego expienia... Dla nas wojna będzie sie toczyc do 1 lvla. Dlatego myślę, że dla ciebie będzie prędzej czy pózniej najlepszym rozwiązaniem będzie nowy serwer najlepiej non-pvp bo tylko do expienia się nadajesz. Te twoje reasony z dołączeniem do wojny z powodu Morxa są naprawdę śmieszne... No ale cóż wszystkie problemy rozwiążemy na battles ;]
ah tak? bo ostatnim razem gdy miales walczyc do 1 lvla to powiedziales abowi ze jak nie skonczy wojny to zaplacisz mo murdzie za wolnosc (wszystkimi charami) bo chcesz expic
Gedd jest offline  
stary 18-02-2007, 01:19   #1851
Crivo
Użytkownik forum

Domyślny :)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k Pokaż post
1 A ty jeszcze w zadnej sie nie biles bo sie boisz xD
2 hehe ja potrafie expic, a ty i morx kupowac chary
3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa
4 to jest moje pierwsze 5 minut, a morxa ostatnie
5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal
6 mam chara na refugii xD
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara
Crivo jest offline  
stary 18-02-2007, 01:39   #1852
Moothonost
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Stan: Początkujący
Imię: Moothonost
Gildia: Mo Murda
Poziom: 191
Poziom mag.: 77
Domyślny

pablo rozp***dalasz mnie haha ty i scinanie glow haha jak bili twojego najiwiekszego wroga morxa to ty z masojem w domku kisiles dupsko. przebiegalem kolo domku to jeden byl na zewnatrz ale jak mnie zobaczyl to odrazu do pz i nie wyszedl xD
Moothonost jest offline  
stary 18-02-2007, 01:42   #1853
Crivo
Użytkownik forum

Domyślny Masoj 0:35:40 ty zenek to taki Olik z Wiwu (bez urazy dla olika)"

Ah jeszcze dygresja dla tych ktorzy juz mnie obrazili albo dla tych ktorzy obraza albo ktorzy chca i dla wszystkich innych co ogladaja teraz dziewczyny w bikini
MOJA WIZJA KONCA KYRY (nawiaze tutaj do 3 czesci matrixa)
Pamietacie jak pod koniec matrixa Neo walczyl z wszystkimi smithami? znaczy sie oni stali i sie patrzyli, taka wlasnie jest moja wizja konca kyry ja to neo, a morx i zenek + ich chary to agenci smith xD

troche to bez sensu wiem ale bedziecie mieli za co mnie jechac
Crivo jest offline  
stary 18-02-2007, 01:45   #1854
Crivo
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moothonost Pokaż post
pablo rozp***dalasz mnie haha ty i scinanie glow haha jak bili twojego najiwiekszego wroga morxa to ty z masojem w domku kisiles dupsko. przebiegalem kolo domku to jeden byl na zewnatrz ale jak mnie zobaczyl to odrazu do pz i nie wyszedl xD
ej no ale tylko glow morxa, bo abo kazal czekac i nagle powiedzial ze juz go mieli scietgo wes, wogole kto kisil dupsko na 2 openach loooool no dobra przyjmijmy ze miales egzamin na 2, ale na 1 to na statek biegles tylko lol ej wogole lool to moja taktyka moje posty ciebie roz*****a smiechem tylko tak mozna zabic Kapitana Moothonosta looool

ej wogole to emocjonujace te tibia pl chyba zaczne tu pisac zamiast grac

Ostatnio edytowany przez Crivo - 18-02-2007 o 01:47.
Crivo jest offline  
stary 18-02-2007, 01:59   #1855
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moothonost Pokaż post
Mooth tak od mnie narazie duzo gadasz a h** robisz wyszedlbys kiedys z pz sie pobic a nie na nob charach

a i btw slyszalem ze po geda w rl jedziecie , eh znizacie sie do poziomu dzieci z piaskownicy "mamo on mi ukradl lopatke " lol i nie rozsmieszajcie sie bo jak bedzie przypal z palami to was do zakladu psychiatrycznego wsadza " pobil za gre" HAHA......n/c

sry za bledy xD

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?

Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 18-02-2007 o 02:03.
Gal'axy jest offline  
stary 18-02-2007, 02:28   #1856
Fauder
Użytkownik forum

Fauder's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań

Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gal'axy Pokaż post
Mooth tak od mnie narazie duzo gadasz a h** robisz wyszedlbys kiedys z pz sie pobic a nie na nob charach

a i btw slyszalem ze po geda w rl jedziecie , eh znizacie sie do poziomu dzieci z piaskownicy "mamo on mi ukradl lopatke " lol i nie rozsmieszajcie sie bo jak bedzie przypal z palami to was do zakladu psychiatrycznego wsadza " pobil za gre" HAHA......n/c

sry za bledy xD
gal'axy wlasnie mnie ro*******ś to moth sam sie ganial z calym Nf i sie ich nie boi.Nie widzialem na tej wojnie np.samego abo zeby kogos ganial!?:> Dzisiaj moth sam bil rhare a kolo niego bigal azeris patteh..... Wiec watpie zeby on sie bal... jak ubil chlooda solo to tez sie bal NF??? btw Gedd ladnie wystawiles kumpli z ktorymi kiedys walczyles i uwarzales za przyjaciol nic tylko nasladowac takie zachowanie... WiW

Ostatnio edytowany przez Fauder - 18-02-2007 o 02:32.
Fauder jest offline  
stary 18-02-2007, 06:03   #1857
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

wez kura pablofon STFU.. prosze cie nie odzywaj sie... siedz sobie u tych swoich szwedzikow ciuekawe jak dlugo piociagniesz.... jestem pewny ze obojetnie jakim wynikiem skonczy sie wojna ty juz tu nie pograsz.... wez wyjdz wogole idz sobie na refugie i nie podawaj nicku bo cie shuntuja...
srki za bledy w pisowni ale mam narty w glowie....
Keonek jest offline  
stary 18-02-2007, 09:12   #1858
NIVAR
Użytkownik forum

Domyślny

No to o wszystkich po trochu
Pablo dla ciebie jest juz koniec lepiej juz wyjazd na new serva iz non pvp wes do tego masoja bo chyba juz mu sie odechcialo walczyc.Co uczepiles sie zenka ze kupuje chary ja sie moge uczepic ciebie ze lizesz dupe swe i z tym ruskiem swoim tworzycie piekna pare. Co umiesz expic kazdy debil potrafi tylko nikomu sie nie chce siedziec 20h przed glupim kompem i naciskac F1 i F2 na zmiane lepsze sa zajecia w rl ale ty pablo chyba nie masz zycia rl bo za twarz nikt z toba sie nie koleguje hah wiec nie masz wyboru musisz siedziec przed kompem po 20 h
Ged wielki kolega a ostatnio pokazal kim jest naprawde c**l j***** szmata wystawic kolegow ktorych nazywal przyjacielami ale typ z ged tez masz po charze juz.
Galaxy ty duzo wiesz widze chyba ci ged powiedzial ze po niego jedziemy w rl sam sie zwierzyl bo ma takie problemy
Mooth mial pecha ze 2 OB byly jak on akurat byl niedostepny ale wczoraj biegal z glupim eonem i co eon do pz sp***** rhara to samo a co Abo nigdy sie nie odwarzy zeby pobiegac miedzy herim czy rhu czy garl~

WIW
NIVAR jest offline  
stary 18-02-2007, 10:30   #1859
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crivo Pokaż post
3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa
5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara

hahaha niemoge sie pzrestac smiac;]

Cytuj:
Lol? smieszny jestes
Cytuj:
dzieki temu wygrywaja wojne ;]
Cytuj:
a ty sie nie chwal bo sharowales z ukrainczykiem chara ...
Cytuj:
Zdziwisz sie
Cytuj:
zaduzo pokemonow
Cytuj:
ja tez mam 8 lvl na candi
Cytuj:
[/quote]
moze nie jestes taka zdradliwa szmata jak Ged i jednak wrucil do kolegow ?

wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim

btw: znajdz znaczenie slowa :"lol"

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
stary 18-02-2007, 11:11   #1860
Crivo
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
smieszne czemu duzo osob z kyry chcialo by do niego jechac ? spojrz na posty na tibia.com i zobacz ile osob sie na niego skarzy ile osob on zabija dla zabawy albo wymysla glupi powod myle sie ?? ciekawe co bys mowil gdybys nie byl w ls i padl bys odniego za free? Czemu osoby jak ty ged czy mooth nie zabijaja dla picu wytlumacz mi to

mialbys 1 zdanie wyzywasz go cale forum, a jak ktos pisze ze go nie znosi to Ty go bronisz

szkoda ze bylem dla ciebie nikim, ale sie nigdy nie znalismy
Crivo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania