|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kokolupia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Spike Sword Team
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 19/23
![]() |
![]() Codziennie wchodze rookstayerem i mysle czy to ma sens granie i granie jeszcze gdyby bylo pk jeszcze by bylo mozna wytrzymac ale co tu robic nic lepszego nie kupie od chain armor poision dager studded legs legion helmet bo nikt nie ma a jak ma to nie sprzeda
![]() Wiec jak widzicie jakies cele to podawajcie __________________________________________________ _____ Name:Kokolupia Profesion:Rookstayer World:Askara Lvl:21 Guild:Spike Sword Team Blind Fighter Prosze nie Zasmiecac beznadziejnymi tekstami!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie musisz mieć celów- Jak ci się lepiej gra na mainie to graj na mainie, a jak na rooku to na rooku.
Ponadto przestając expić na rooku pomożesz innym rookstayerom-nie będziesz im zabierał expowisk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro nudzi ci się na Rooku to zrób sobie postać na mainie i graj na przemian raz na mainie raz na Rooku. Najlepiej a świecie pvp albo e-pvp bo jak cię ktoś zaje*** to na 100% logniesz się na Rookstayera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Sens może i ma, choć dostrzega go tylko garstka graczy. Czy ma cel? Na pewno nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() oO Czyżby ?? ![]() @down Czy kiedykolwiek ktokolwiek wylootował ?? -.- Ostatnio edytowany przez Ghand - 18-02-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Edron :)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 22
Poziom mag.: 22
|
![]() @up
Poision dager wypada z minotaura. Ostatnio edytowany przez vonos - 18-02-2007 o 10:44. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To go zdobądź na Rooku. Obecnie na 99.99% (na rooku) nikt go nie ma. A on poprostu sobie jaja robi. Chcesz jakiś cel? Rozwiąż all zagadki ![]()
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 18-02-2007 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() CipSoft zaczął dostrzegać Rookstayerów, dali bossa, nawet dwóch <śmiech>. I sądzę, że gra na tej muśniętej leciutko update'ami wyspie naprawdę ma sens.
W ramach marzeń: A bedzie miała jeszcze większy jak dadzą nam ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ta... ma sens. Zabieranie expa graczom (ą?), którzy jak najszybciej chcą wyjść na maina.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Gra na rooku raczej nie ma sensu.
To trzeba poprostu lubić xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Nie ma sensu, juz lepiej na non pvp grac na mainie, ktore i tak jest do d*py
![]() PVP ONLY |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() @up
ot co to jest chamstwo @topic hmmm, gralem rookiem gdyz dla mnie to bylo takie wyzwanie... spojrzcie na to z innej strony , sa ludzie ktorzy nie umieją wbic 20lvla na mainie... ![]() poza tym wielu fajnych ludzi mozna poznac gdyz 40% gry rookiem polega na staniu na rynku i gadaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Mysłowice
Imię: Kempna
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ja osobiscie argumentów do pozostania na rooku Ci nie podam bo nigdy nie lubiałam na nim grać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() też wylootowałem p daggera ale tylko raz w życiu...
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() @2up:
Ta, a świnie widzą niebo. @Topic: Graniem Rookstaylerem możesz w czymś zaistnieć, bo ja np. bardziej podziwiam takiego Sunrise niż Mateusz Dragon'a Wielkego. Co to jest dla takiego gracza wbicie 290 lv na demonach, dl, dragonach itp. Taki Rookstayler musi bić cały czas Trole, Mino, Roty. A tak poza tym graj czym wolisz. Gilu
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Czy gra na rooku ma sens ?
Nie xD |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() @up
Co to ma być do h*** Wacława? jakiś gołąb z małymi?! Co to ma wspólnego z tematem?! @topic Jak wyżej. Nie wiem czy granie na Rooku ma sens, ale jak ktoś napisał jakimś poradniku trzeba to polubić, mieć kolegów, CEL! Cel jest w całej tej grze największy sens. @znowu offtopic gra na non-pvp sie nie opłaca no chyba, że ma się pacca(ale mi sie zrymowało). Czemu PACC? Bo są wieczne kolejki na taki serwer, a Rookgaard jest już non-pvp więc jedno z drugim się wiąże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Moim zdaniem gra na Rookgaardzie ma sens a tym sensem jest przyjemnosc
z gry , a jak chodzi o sens gry w Tibie to sie zastanowiliscie czy to ma jaki kolwiek sens ? ...NIE... Tibia jest "TYLKO" gra i tu jedynym sensem jest przyjemonosci jaka nam daje ta gra. |
![]() |
![]() |