![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() ehh ja to mialem kiedys pecha.. (dobrze ze na niskim lvl(12?) )chodze sobie i probuje znalezc nowe expowisko patrze na pustyni dziura..najpierw pająki, a wiec chodze i nagle zaczyna mnie zerk gonic... zwalil mnie na red hp ;/ wiec weszlem liną do gory a tam trzy FD/FE (nie pamietam) i mój anty koffany bialy napis...
Ostatnio edytowany przez Aqua Mador - 17-02-2007 o 23:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Trenilem 50 Knightem w kopalniach kolo kazz, przyszlo 3 magów i good bye Demon Shield. Sprzedalem postac w ten sam dzien, potem załowałem ale teraz gram juz inną od samego początku na Non-Pvp
![]()
![]() |
![]() |
#523 |
Guest
|
![]() a mnie sie odechciewa grać tak jak teraz patrze sobie a tu 36 expi na rotach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() @up
Calkiem normalne zjawisko. Bot + war hammer + blanki = $$ ;f Jak lazilem teraz moja nowa postacia na roty to non stop widzialem takie osoby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Mi się odechciewa grać, kiedy w moim różowym woreczku w depo zaczyna brakować kasy... albo kiedy zaliczę 3 dedy pod rząd przez PK albo lagi
![]()
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() a mi sie odechciało jak zginołem poszlo eq za 300k run za 50k =/ i z 80lvla na 77lvl
![]()
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() mi się odechciewa grać jak widze nooby na tibia.pl albo jak ktoś usiłuje mnie blocknąć/trapnąć
![]() |
#528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Mi się odechciewa grać jak padne. To chyba oczywiste, co nie???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Tashanek
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Mi się odechciewa jak mnie kumple zdradzają i tu pozdrowienia dla takich typków z celesty: Tetrisek , Stinx , Kaam Lucas
![]() |
#531 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Gdy schodzisz na Drefii na ghosty i lapie cie freez....i po kilku minuytach pojawia sie : breave adventure czy jakos tak ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi przed momentem PRAWIE odechcialo sie grac
![]() Jestem na tar tombie i expie swoim palem ;P dochodze do pokoju z beho i nagle logout ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Royal Qrczas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Apside
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: 75/61
Poziom mag.: 13
|
![]() Trenie sobie spokojnie pod white flower najtem (75/75) i nagle przychodzi 40 ms i pije manaski. A ja zamiast uciekac patrze i myśle sobie, że może mnie nie zaatakuje (dużo ludzi tam skillowało). I jeb widzialem tylko 2 kulki z sd i od fe. Poszedlem go później lać z 45 sorcem i 46 druidem. Skonczylo sie tak, że wpadł healek (najlepszy knight na selenie) druid uciekł zostawiając za sobą magic walla i jednocześnie nieumyślnie blokując nam drogę ucieczki a healek rozwalił nas 2... Z tego wszystkiego straciłem vampire shield, bsa, crusader helmet. Zrobiłem sobie pare dni przerwy ale gram nim dalej
![]() ![]() A tak chciałem dodać, że kumple z którymi szedłem ubijać tego sorca wszyscy z real, ten druid, który uciekł też ;/ jak ktoś już wspomniał to właśnie po zdradzie się odechciewa grać. Ale co poradzić... Ostatnio edytowany przez kozak-selena - 18-02-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() Ostatnio grając w Tibie wysiadł mi prąd, byłem zły bo myślałem, że bez normalnego wylogowania się "coś" tam mi się skasuje. Ale nie, po włączeniu Tibii postać stała dokładnie tam gdzie przed chwilą i od tego momentu gdy mam przygody typu - ktoś chce mnie zabić to stosuje magiczny trik
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jlimakd - 18-02-2007 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Ja nie mialem raczej takiej sytuacji ,ze na dluzsza mete nie chcialo mi sie grac ... ale pewnego razu moim palkiem byl wtedy 19 lvl z b robem na ktorego dlugo zbieralem ... no wlasnie kumpel z klasy dlugo mnie namawial choc z nami na dc dasz rade monki sa bardzo slabe wbijesz lvl choc pomozemy ci itd. itd. kazal mi wziac b roba i crusa co bylo dla mnie podejzane (ale nie wzialem
![]()
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Tibia
Świat: Danubia
|
![]() Pa'er : PAY
JA : why ?? Pa'er : Pay now !! or hunted !! JA : No !! Pa'er : So hunted !! JA : You are Dead ! Mi sie odechciewa po takich x D
![]() |
#537 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Jablona Knight
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 15+
Skille: 52/52+
Poziom mag.: 3+
![]() |
![]() ja starym charem robie długo bp gfb ide 24 sorcem na amazon camp questa wybijam all patrze a tu red hp i 25 many... wychodze uciekam a tu 19 sorc mnie nawala z wand of plague ja fast exura gran i wale w niego gfb a ale nie dalem rady... ded poszlo c helmet i niecaly bp gfb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]() Schodze sobie w kanalizacje w Thais lukam idzie 1 rat.Więc zaczołem robić to co każdy hlvl czyli ratowałem sie ucieczkoł.Gonił mnie po całym miescie nawalając po 50hp myślałem że dedne.Śmierć zajrzała mi w oczy kiedy niespodziewanie wysiadł mi prąd i po całej akcji
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Imię: Fill~
Świat: Celesta
![]() |
![]() Kiedyś sie spiłem i pdalem na racie... okazało sie ze schowalem eq do bp i sie smialem z tych małych czerwonych cyferek ... na drugi dzień niebylo mi do śmiechu ale sie zmotywowałem i gram juz na innym acc bez dedów ;S