|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() 1. Ściągamy program YouTube Video Downloader, a następnie instalujemy go.
2. Uruchamiamy ten program pojawia nam się taka on ikonka w tray'u: ![]() 3. Pojawia nam się takie o okno: ![]() W polu 1 wprowadzamy adres filmu na youtube. W polu 2 wprowadzamy miejsce gdzie ma być film pobrany lub klikamy na przycisk 3 i wybieramy odpowiedni folder, gdy już to wszystko zrobimy klikamy na OK 4. Film teraz jest pobierany lecz nie ma żadnej informacji o np. ilości pobranych danych, jedyne co może informować to NetMeter: ![]() 5. Gdy film już się pobierze to pojawi się taki komunikat: ![]() UWAGA! Film jest zapisany w formacie .flv, aby można było odtworzyć taki film potrzebny jest program Media Player Classic z pakietu kodeków K-Lite Codec Pack |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszystko fajnie i na dodatek w exe , takie pliki lubię najbardziej -.-
Btw. Nie zamierzam tego sprawdzać , ale sądze w 99% , że jest to .. wiadomo co . @DOWN Czy ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem powiedziałem , że w 99% to jest keylogger i mogę się założyć , że nawet nie stestowałeś tych pliczków co nam zapodał ten osobnik , a tym bardziej nie rozpakowałeś . Ty debilu napisałem , że w 99% jest to keylogger naucz sie czytać , a i rozpakuj te pliki i zeskanuj ok ? -.- Ja tu nie jestem od tego , żeby to sprawdzać , więc dlatego napisałem , że w 99% może być to keylogger , żeby inni sobie przeskanowali i zobaczyli , bo ja nie zamierzam tego robić i naucz się czytać ze zrozumieniem , ponieważ nie powiedziałem w pełni , że jest to keylogger ; ] Haha śmieszny jesteś to co z tego , że powiedziałeś , że trzeba to wypakowywać , a czy ja wyglądam na jasnowidza i miałem wiedzieć , że jest to instalka n/c btw. bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem sam zobacz co napisałeś , kończę rozmowe z tobą ; ) BOŻE IMBECYLU , DLATEGO NAPISAŁEM , ŻE W 99% TO KEYLOGGER PO TO , ABY KTOŚ ZESKANOWAŁ ty jesteś taki tępy czy udajesz ? Idiote to właśnie ty z siebie zrobiłeś w tym momencie nie potrafiąc zacytować tego tekstu , którego było trzeba ; ) zauważ co napisałem większymi , pogrubionymi literami może to dotrze do ciebie -.- pacanie . Większego debila nie widziałem , idź do szkoły , a wiesz dlaczego kończę z toba rozmowe bo jesteś największym kretynem jakiego w życiu spotkałem -.- Ostatnio edytowany przez Theand - 17-02-2007 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() @topic
Wszystko ladnie ![]() @up Zal.pl jak exe to od razu keylogger?-.- Plik jak najbardziej czysty...lol?To po co komentujesz,skoro od razu piszesz ze keylogger a nie sprawdziles?-.- A co do skanowania..tak zeskanowalem i nie wykrylo ani 1 wirusa,nie trzeba rozpakowywac jak zauwazyles juz maja koncowke exe.A pliki przetestowalem i dzialaja...ja nie umiem czytac ze zrozumieniem?Przeciez napisalem ze nie trzeba wypakowywac,zeskanowalem.He?Omfg nie wypowiadaj sie jak nie wiesz bo mozesz wielu uzytkownikow wprowadzic w blad...nie chcialo ci sie sprawdzic to po co komentujesz i wprowadzasz ich w blad?I to chyba nie ja,lecz Ty masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem : < skoro nie wiedziales ze to instalka,to jak wytlumaczysz twoj teks? Cytuj:
Wlasnie zrobiles z siebie idiote ; D No to powiedz co mialem zacytowac?Wytknalem Ci blad i od razu sie tak bulwersujesz?Aff...i powiedz mi czy w ktoryms z powyzszych zdan Cie wyzwalem?Bo patrzac na twojego posta wyzywasz mnie od imbecyli itp.A i mowie po raz kolejny ze umiem czytac,zacytowalem poprawne zdanie,oraz wypowiedzialem sie na temat napisany tymi pogrubionymi literami... @Dextero0 Teraz zaluje...szkoda nerwow na Niego. Ostatnio edytowany przez Lotress - 20-02-2007 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() e tam ja polecam VideoDownloader 1.1.1 ktory znajduje sie na plycie w najnowszym niezbedniku.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nice program! Właśnie pobieram Toxic Fire
![]() EDIT@ Fajny program ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 17-02-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Zaraz sprawdze ten plik. @EDIT Plik nie jest zainfekowany. Ostatnio edytowany przez Rootkit - 17-02-2007 o 23:18. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() heh taki poradnik mozna naapisac na 3-4 linjki
![]() Narzędzia->Rozszerzenia->Pobierz więcej rozszerzeń->VideoDownloader1.1.1->Sciągasz program otwierający rozszerzenie flv i "wuala"
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() a ja polecam
http://keepvid.com 1wklejasz link 2sciagasz 3ogladasz trudne nie? i niepotrzeba 239408 programow
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Jak używać firefoxa to polecam zainstalować wtyczkę VideoDownloader. Umożliwia ona pobieranie filmów z youtube bezpośrednio na twardy dysk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() fajnie fajnie thx :***
![]() |
#12 |
Zbanowany
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: suwalki
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Świat: aurea/aldora
Poziom mag.: 45
|
![]() a tak przy okazji:
zna ktos jakis program, ew. wtyczke(ff) do pobierania zdjec wyswietlanych w okienku javy? robienie ss jest jakims sposobem, ale zdjecia czesto sa formatowane do mniejszysch rozmiarow i przytym traca na jakosci. @topic: "morthifer" zapodal najlepszy sposob wdg mnie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
|
![]() Mógł by ktoś reshota dać ? Bo oczywiście ja mam limity na rapidq
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Dratris - 18-02-2007 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() tez amm ten problem, ale uzywam offline explorer lub jakis inny program do pobierania calych stron
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
|
![]() Prosze o reshota bo mi bardzo potrzeby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
Playing in memory of Aavill'Cruger.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Świat: Nebula
|
![]() Lol...no to co ze dostales?Wiem ze po zwyklym skanowaniu nic nie wykrylo,lecz nie skanuje sie tylko anytwirami czy antywspywarami itd...a wiec przetestowalem wszystko dokladnie,moi znajomi tez i ani ja ani znajomi nie mielismy hacka a ze przyjales od kogos plik np owntibia ktorego nie wykrywa antywir ani nic to trudno...a i btw wspolczuje z powodu hacka :/
Ostatnio edytowany przez Lotress - 21-02-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany