| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #101 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2006 Posty: 158 | @Virusmaxi Next part będzie długi chyba, że podzielę na 2 części. @Dragomius W następnym nie będziesz stał. @Drakon Pułapki potrzebne mi będą do następnego odcinka. @Down W swoim czasie. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 18-02-2007 o 14:08. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #102 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | GRRRROOOOUUUUUAAAARRRR   Kiedy ja bende ggrrr... ____________________________ Tak wogle to fajne fanie robisz  8/10 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|  |   | 
|  | #103 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2006 Posty: 158 | @Up W swoim czasie. Czyli za 2 odcinki. Jak mnie z motywujecie to może skończę dzisiaj następny docinek, ale tak bez motywacji to mi się nie chce, co z tego, że mam ponad 100 komentarzy i 2500 odwiedzin  . Może dzisiaj skończę, dam jak będzie jeszcze 1 komentarz po tym. | 
|  |   | 
|  | #104 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | @!up Dobra dam ci 2000000000000000000000000 komentarzy wystarczy   Hej czemu dopiero wtedy bende.... 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|  |   | 
|  | #105 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2005 Wiek: 36 Posty: 201 Stan: Aktywny Gracz Imię: Songo of Astera Profesja: Sorcerer Gildia: Aktualnie brak :( Świat: Astera Poziom: 25 Skille: 10/21 Poziom mag.: 35     | No dawaj Mati8dwa dawaj next part   Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kto to się tam teleportował  | 
|  |   | 
|  | #106 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2006 Posty: 158 | Macie następną część. Tylko 5 obrazków ponieważ ja się męczę, a wy nie komentujecie  . 31.  32.  33.  34.  35.  36.  37.  Na następną część musicie trochę poczekać bo muszę się nad tym czymś co robią Drakon i Cloy pomęczyć. Jak będzie więcej komentarzy będzie większa motywacja czyli szybszy odcinek. Magiczne słowo komentować. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 19-02-2007 o 00:32. | 
|  |   | 
|  | #107 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Rabka-Zdrój Wiek: 31 Posty: 1,320   | @mati~ Ty nie narzekaj na brak komentarzy >.< Ja mam jeszcze gorzej... 1 strona na 1 part to o wiele za mało, i dlatego też nie mam chęci robić... @Fake Nawet fajnie  Chciałbym już next part i wogóle... ciekawe to jest.. 8+/10 
				__________________ Forum Wielotematyczne Forfunn. Funkcji szukaj mówię NIE!! Wiesz że 99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już jest za późno. Toribash | 
|  |   | 
|  | #109 | 
| Użytkownik Forum | Chcesz aby ludzie komentowali to rób więcej bo tutaj niema co -.- 5 obrazków i koniec ?? Nie no... Jeszcze takie efekty takie noo fee... 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #110 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2005 Wiek: 36 Posty: 201 Stan: Aktywny Gracz Imię: Songo of Astera Profesja: Sorcerer Gildia: Aktualnie brak :( Świat: Astera Poziom: 25 Skille: 10/21 Poziom mag.: 35     | Faaaaaajne   Czyli jednak Fairfax to nie epizodyczna postać  Ale mój evul sługa  Przynajmniej patrząc na death assasin squad(a nie powinno być dead assasin squad?  ) tak wnioskuję  Tak samo jak wnioskuję w tym literówkę  No ale każdemu może się zdażyć(wyjaśnienie wcześniej w nawiasie  ). Ocena jest 9/10 bo coraz lepiej ale jeszcze może być zawsze lepiej  Dawaj częściej i więcej to będzie więcej komentów  Ja mam tak samo z opowiadaniem na innym forum  Nikt nie komentuje ale jednak pisze dalej  | 
|  |   | 
|  | #111 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | Zeby ludzie chetnie tutaj zagladali musisz sobie zapracowac. @fake Średnio. Nie podobaja mi sie efekty. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #112 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Rabka-Zdrój Wiek: 31 Posty: 1,320   | @2up Martwy squad zabójców  ?? @up A fake'i - dna ? Są dnem a mają kilka stron na part... 
				__________________ Forum Wielotematyczne Forfunn. Funkcji szukaj mówię NIE!! Wiesz że 99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już jest za późno. Toribash | 
|  |   | 
|  | #113 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2006 Posty: 158 | @All Up Dobra wiem, że efekty są słabe ale wiedzcie, że jest mi smutno bo tylko na razie 5 komentarzy  , i nie mam po prostu chęci, zdaje się, że nikt mnie nie docenia. @Virusmaxi Ja staram się władować odpowiedni klimat, ja mam bardzo podobnie do ciebie. @Sezu Proszę, proszę Sezu wreszcie zawitał do mojego tematu. Wiem wiem trzeba pracować by osiągnąć cel. @Songo W tym nie ma za dużo epizodycznych postaci, są 1 i 3 planowi tylko. @Cloy Dobra popracuje. Mnie też się nie podobają, ale nic na to nie poradzę już. @Up A po ludzku by się nie dało? @Down Nie, umrzesz prędko, masz zapewniony żywot przez 7 następnych odcinków potem zobaczymy. Dobra to chcecie żebym pracował, komentujcie w takim razie bo co to za praca bez zapłaty  . Może będzie jutro, a może nie, a kto to wie. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 18-02-2007 o 20:59. | 
|  |   | 
|  | #115 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | O ty  Mati    Zabnije cie moim Atakiem nobów buahahaha<jak tylko wystąpie>   Jest ok i all 
|  |   | 
|  | #116 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2005 Wiek: 36 Posty: 201 Stan: Aktywny Gracz Imię: Songo of Astera Profesja: Sorcerer Gildia: Aktualnie brak :( Świat: Astera Poziom: 25 Skille: 10/21 Poziom mag.: 35     | Ale fajny ten motyw z tą(podejrzewam że moją) teleportacją żeby przenieść oddział ożywionych assasinów i ożywić Fairfaxa     Widać że evul plan wymyślony jest  Czekam na next part i nie martw się Mati8dwa o komentarze, z czasem będzie ich więcej. Zawsze się motywuj że tym razem będzie ich więcej  @down: Fajnie ta walka wygląda  Ale muszę powiedzieć że coś słabi Ci moi Nieumarli Assasini  ^.^ No ale to szczegół  
				__________________ Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 19-02-2007 o 08:46. | 
|  |   | 
|  | #117 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2006 Posty: 158 | Z powodu iż wiele osób miało do mnie pretensje, że tylko 5 obrazków dodałem 2 nowe. Znajdują się na poprzedniej stronie. @Tronic Jaki szantaż  . Nie, nie umrzesz szybko masz 7 odcinków, dalej zależy czy będziecie komentować. @Rayza Za dużo razy naciskałem "l"  . Wystąpisz wystąpisz. @Songo Dobra będę się tym motywować  . | 
|  |   | 
|  | #118 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | Tam najczesciej nawiazuje sie klotnia ;] To mozesz kogos na gg poprosic czy nie moglby ci pomoc. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #119 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2007 Posty: 18 | Kiedy ja będę robił hardcorowa akcje jakąś Dragon wypierdziela ludzików jak jakiś pojebany a ja nie istnieje xd | 
|  |   | 
|  | #120 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Rabka-Zdrój Wiek: 31 Posty: 1,320   | A te duże potworki to przemalowane na czarno golemy :/ Beznadzieeeeja... Babbakbak!! A kiedy się ta walka skończy? Jest jakaś dziwna... 
|  |   |