![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Super akcja.Szwedzi nie zadbali o swojego przyjaciela Xana ktory nie mial scarab coina zeby dostac sie do nich (Gnoje), tak sie nie robi.Evalor i Puge padli w kilka sek.
Oby wiecej takich akcji. GZ |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Nom Gz akcji.Oby tak dalej;]
|
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Świat: Selena
![]() |
![]() Gz!!piękna akcja...oby tak dalej!xD
A widok Nortecha, który poskładał się w pare sekund poprostu bezcenny... |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Sorry za przeklenstwa ale tak sie wkurzylem przygotowywalsimy sie do opena chyba z tydzien a jakis gosc mi powie ze mna gral jakis inny z furory to tylko mogl powiedziec polak poprostu zal.Dzisiaj zabilismy Renego Karde knight Danego ale swe nie pofatygowali sie do nas a szkoda.Szwedzi chyba takiej porazki w jednym starciu nie poniesli bylo ze stracili 7 membersow ale 8 czy tam 9 jeszcze nie
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Sidar ja nie powiedzialem ze WSZYSTKIMI, i wyzej napisalem ze pewna osoba od was z gildi mi tak powiedziala ale dobra nie wazne, nie bede sie klucic bo to nie jest od tego temat.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() eee nie dajcie się już teraz do kończcie swojego dziel uwalcie Pugge to ich rozwścieczy i będzie może kolejny ob i koniec swe na tym serwie
![]() ![]() Aego ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez jestem zaskoczony ostatnio jets nas bardzo wielu na vt.Tak wogole dzisiaj rano zarzadzilem se duela ze Slash'zu ale nie wylazl z portu.
Chce ktos kupic Demon Helmet ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scroopy wiem ,ze powiedzial ci to Ethiellant i za to moze wyleciec z guldii bo dojrze ze sie nie logowal przylazl na open battle nic nie wiedzac jak by sie z ksiezyca urwal to jeszcze sprzedal nas w czyms czego nie bylo LMAO
|
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A swoja droga Sidarq czemu fraga nie zaliczyles? :>
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Sidar nie wiem czy wiesz
![]() ![]() ![]() No a tak po za tym nie dajcie im expić bo odrobią kasę i kupią all i będzie ta wojna w kolo trwać a jak kasy nie będą mieć to się skończy ![]() Aego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aego - 18-02-2007 o 10:51. |
![]() |
![]() |
#831 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() iomer to kurczak : D
|
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie kurde mailem pecha bo patrze jakis swe ma reda nie wazny jaki zajebalem mu sd za 350 a ten black hp i Alu~ dobijal ale mialem pechaXD
No po battle jeszcze nie expili wogole sie nieloguja nie wiem co sie dzieje wogole z nimi odkupili tylko blessy i nie loguja sie wogole.Teraz to my expimy Iomer wbil lvl ja mam nie wiele do lvlu Unicron wbije lvl w miare nam idzie. |
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grunt, zebyscie odrobili kase. Bo przez ostatnie kilka tygodni nie mogliscie wyjsc z PZ. Tylko czy ty znajdziesz kupca na Demon Helmet? :>
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ju w sumie mam 3 kupcow ale zastanawija sie ale mopwiem ci jaki manewr na tibii chce zrobic tu nie bede mowil bo duzo konfidnctwa napisz mi na PM.
|
![]() |
![]() |
#835 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Sidar nie powiedzial mi o tym Etheliant (Voyant) nie gadam z tym konfidentem, taka moja rada lepiej wywalcie go z gildi bo na dobre to wam nie wyjdzie, takie moje skromne zdanie ale zrobicie jak chcecie.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#837 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Słuszna decyzja wg mnie. Należy wyjebać takich jak Kragor, Kaby, Tycrane, Benget, John the Smasher i tą calą plejadę asslickerów.
|
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic sie nie zaczyna dziac to poprostu grupka osob tora mozemy zabic dwoma ms'ami.Oni nic nie moga zrobic i w akcie desperacji beda probowlai nas bic ale taka prawda ze mozemy miec znich tylko duzo loota bo maja 40 i 50 lvle i w dodatku rs'y.A jak sie loglismy wieksza iloscia to all w pz.Mysle ze nie sa zbyt grozni.Dzisiaj przed ssem gonilem jedengo a 5 stalo obok tych co probowlai Arvita walnac i nawet atk na mnei nie zaznaczyli nie wiem co oni mysla.Kragor powiedzial ze jego guildia powstanie dla lepszej Seleny.Hmm..... gdzies to juz slyszalem czy to nie bylo haslo S8?
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10