![]() |
#5001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5002 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro
![]() |
#5003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() jak patrze na avatara "aragorn uczciwy" to nie wiem czemu ale kurde przypomina mi sie kuczer bez obrazy misiek :* XDDDDDDDDDDDDDDDDDd
#5004 |
Guest
|
![]() EeEe..Kto wczoraj wygral wojne w thais? tzw. szwedzi vs polacy - zdawalo mi sie ze przegrywamy o 22;30 dalej niewiem bo poszlem grac w co innego?
|
![]() |
#5005 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
ja tym bardziej nie wiem .. moze powinienes sie zglosic do okulisty?? Chociaz moim zdaniem problem lezy w Twojej glowie ... wiec po drodze psychiatre tez odwiedz ^^ |
|
![]() |
![]() |
#5006 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#5007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() o Ku.. graboś jaki Ty jestes prymitywny. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale może ja Ci pojade. Hummmm ja wieku 18 lat nie mowie głosem damskim.... Może Ci coś odceili?? Ja na akcjach na vencie kiedy mnie bili nie płakałem a każdy słyszał jak Ty to robiłeś.... I na koniec to nie ja gram skradzioną postacia hahahahahahaha
|
![]() |
![]() |
#5008 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. vent jest od tego zeby wszystkim mowic co sie dzieje ![]() ![]() ![]()
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 18-02-2007 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#5009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Dziwne ze wyzywasz dobrego znajomego od "zalosnych" Widac zamiast przyjaciol wybrales lvle i te szmaty z hwl
![]() Edit: to Ty jestes zalosny ze trzymasz z takimi frajerami i tak cie ubija predzej czy pozniej..... zobaczysz wtedy ze sie myliles , dalej znos te rasistowskie teksty "przyjaciol z hwl" Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 18-02-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#5010 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5011 |
Guest
|
![]() Ehh...tak wogole to poco byla ta wojna? bezsens...poalcy vs szwedzi jak dzisaj ide na kopy a tam 3 polskich pk - bezsensu to wszystko
![]() |
![]() |
#5012 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5013 |
Guest
|
![]() @cataclism
S-S-I-J balwanie jestes taki glupi ze wogole wyjdz juz z tego forum |
![]() |
#5014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....
Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 18-02-2007 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#5015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Jak chcecie sie wyzywac to na PW, a co do wydarzen z galany, to konda dzisiaj sie zalogowal na chwile
![]()
#5016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Nie wiem jakie sa stosunki miedyz wami dokladnie, ale samo jechanie na Cataclism za to ze trzyma z HWL to co najmniej smieszna sprawa. To, ze ktos nie tryzma z polakami tylko z kim innym to juz jakas super zla sprawa? Ja osobiscie tez w wiekszosic wypadkow wole trzymac z ludzmi zza granicy, takze ptorafie zniesc gadanie "stupid polacks" bo sam tka czesto mowie. Ukryc sie tego nie da, ze wiekszosc polakow jest niezbyt rozwinieta w tibii, a ci normalni po zakumplownaiu sie z ludmzi zza granicy potrafia tylko powiedziec "zdradzil, frajer" itd. Ja rpzygode z Galana dopiero zacyznam a jak sie wszyskto potoczy to sie ejszcze przekonamy.
#5017 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 18-02-2007 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
#5018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() o czym jak o czym ale o honorze, lojalnosci to w tej grze mowic mozemy napewno i sam Catrishia o tym dobrze wiesz, wiec nie mam pojecia czemu takie glupoty piszesz. 2 fakt to jego osobista sprawa po jakiej stronie jest, jesli nie przeszkadza mu obrazanie Polakow to jego sumienie. predzej czy pozniej powiedzmy ze przyjdzie sad ostateczny xD jesli cos mu sie zacznie nie powodzic to znaczy ze nie mial racji, jesli bedzie dla niego dobrze - albo robil dobrze, albo glupi, bo glupi ma zawsze szczescie
![]() ![]() Valencia - Barcelona 2-1 ![]() ![]() ![]()
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#5019 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
Ze niby zazdroscisz, ze on tu gr ai was ownuje, a wy musicie mowic, ze jest frajer bo ze szwedami i angolami, z ei tka go ujebia. Szcerze mowiac to szwediz wykauzja sie wieksza lojalnoscia wobec znajomych niz polacy. I jets to spojrzenie obiektywne.
![]() |
#5020 |
Użytkownik Forum