Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-02-2007, 16:47   #5001
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DfJ Pokaż post
Z nim się zawsze tak dyskutuje...

Jest takie powiedzenie: "Mów do d*py to Cię osra", to się tyczy to Fajkowego...
To jest mało powiedziane to jest taki noob ze glowa boli :S
Toca jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-02-2007, 17:33   #5002
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Świat: Galana
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Um... mowisz ze shooterzy byli tlyko po to zeby uhac, to mwoie ze uhaniem nie wygraja^^

Czmeu ciebie tam nie bylo?:> Wez idz na jakies szwedzkie forum i tam se mow ze 95% szwedow to nooby, a te 5% to polacy mieszkajacy w szwecji^^
bo bylem na innej postaci so shut up...

Pozdro
stary 18-02-2007, 17:54   #5003
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

jak patrze na avatara "aragorn uczciwy" to nie wiem czemu ale kurde przypomina mi sie kuczer bez obrazy misiek :* XDDDDDDDDDDDDDDDDDd
stary 18-02-2007, 18:17   #5004
Sogerd_Galana
Guest

Domyślny

EeEe..Kto wczoraj wygral wojne w thais? tzw. szwedzi vs polacy - zdawalo mi sie ze przegrywamy o 22;30 dalej niewiem bo poszlem grac w co innego?

stary 18-02-2007, 19:00   #5005
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
jak patrze na avatara "aragorn uczciwy" to nie wiem czemu ale kurde przypomina mi sie kuczer bez obrazy misiek :* XDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ja tym bardziej nie wiem .. moze powinienes sie zglosic do okulisty??
Chociaz moim zdaniem problem lezy w Twojej glowie ... wiec po drodze psychiatre tez odwiedz ^^
Uzu jest offline  
stary 18-02-2007, 19:15   #5006
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Bardziej mi o HWL chodizlo....;/

Cytuj:
Brak slow, skad ty sie wyklułeś ? Dam Ci 10 k na galanie jak nie napiszesz ani jedengo slowa na forum.
Z soczystej kapusty, Fajkowy-Lolus Ankrahmun i zamilkne na wieki^^
stary 18-02-2007, 19:34   #5007
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
o Ku.. graboś jaki Ty jestes prymitywny. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale może ja Ci pojade. Hummmm ja wieku 18 lat nie mowie głosem damskim.... Może Ci coś odceili?? Ja na akcjach na vencie kiedy mnie bili nie płakałem a każdy słyszał jak Ty to robiłeś.... I na koniec to nie ja gram skradzioną postacia hahahahahahaha
Kuczer88 jest offline  
stary 18-02-2007, 19:37   #5008
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
o Ku.. graboś jaki Ty jestes prymitywny. Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz ale może ja Ci pojade. Hummmm ja wieku 18 lat nie mowie głosem damskim.... Może Ci coś odceili?? Ja na akcjach na vencie kiedy mnie bili nie płakałem a każdy słyszał jak Ty to robiłeś.... I na koniec to nie ja gram skradzioną postacia hahahahahahaha
omg mam juz plakac ? lol jestes zalosny jak ja sie ciesze ze straciles chara ktorego nawet sam nie zrobiles buziaki XD

Ps. vent jest od tego zeby wszystkim mowic co sie dzieje ale ty tego nie rozumiesz a co do glosu to mam normalny chyba tylko tobie sie cos jeblo na uszy

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 18-02-2007 o 19:44.
Cataclism jest offline  
stary 18-02-2007, 19:52   #5009
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Dziwne ze wyzywasz dobrego znajomego od "zalosnych" Widac zamiast przyjaciol wybrales lvle i te szmaty z hwl

Edit: to Ty jestes zalosny ze trzymasz z takimi frajerami i tak cie ubija predzej czy pozniej..... zobaczysz wtedy ze sie myliles , dalej znos te rasistowskie teksty "przyjaciol z hwl"

Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 18-02-2007 o 19:53.
FajerWarjor jest offline  
stary 18-02-2007, 19:55   #5010
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
Dziwne ze wyzywasz dobrego znajomego od "zalosnych" Widac zamiast przyjaciol wybrales lvle i te szmaty z hwl

Edit: to Ty jestes zalosny ze trzymasz z takimi frajerami i tak cie ubija predzej czy pozniej..... zobaczysz wtedy ze sie myliles , dalej znos te rasistowskie teksty "przyjaciol z hwl"
sorry ale juz nie dlugo nawet nie bede mial czasu sie logowac wiec nie zobacze tego a do tego czasu sobie jeszcze pozabijam szalonych polakow XD
stary 18-02-2007, 19:56   #5011
Sogerd_Galana
Guest

Domyślny

Ehh...tak wogole to poco byla ta wojna? bezsens...poalcy vs szwedzi jak dzisaj ide na kopy a tam 3 polskich pk - bezsensu to wszystko

stary 18-02-2007, 20:03   #5012
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:

Chmmmm nie wiem co trzeba mieć z mózgiem żeby znosić na vencie krzyk dzieci z hwl "aaaaa fucking polacks!", ja miałem dość
Azenus jest offline  
stary 18-02-2007, 20:14   #5013
Catarishiasmierdzijajcami
Guest

Domyślny

@cataclism
S-S-I-J balwanie jestes taki glupi ze wogole wyjdz juz z tego forum

stary 18-02-2007, 20:57   #5014
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....

Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 18-02-2007 o 20:58.
FajerWarjor jest offline  
stary 18-02-2007, 21:31   #5015
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Jak chcecie sie wyzywac to na PW, a co do wydarzen z galany, to konda dzisiaj sie zalogowal na chwile
stary 18-02-2007, 21:35   #5016
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Nie wiem jakie sa stosunki miedyz wami dokladnie, ale samo jechanie na Cataclism za to ze trzyma z HWL to co najmniej smieszna sprawa. To, ze ktos nie tryzma z polakami tylko z kim innym to juz jakas super zla sprawa? Ja osobiscie tez w wiekszosic wypadkow wole trzymac z ludzmi zza granicy, takze ptorafie zniesc gadanie "stupid polacks" bo sam tka czesto mowie. Ukryc sie tego nie da, ze wiekszosc polakow jest niezbyt rozwinieta w tibii, a ci normalni po zakumplownaiu sie z ludmzi zza granicy potrafia tylko powiedziec "zdradzil, frajer" itd. Ja rpzygode z Galana dopiero zacyznam a jak sie wszyskto potoczy to sie ejszcze przekonamy.
stary 18-02-2007, 21:38   #5017
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Cataclism jezeli nie bedziesz mial czasu sie logowac to mozesz odejsc z honorem przechodzac do LS. Chetnie bym skrytykowal hwl tutaj ale co, napiszesz zaraz ze "huahauha ale my pk, PA itd niee no lubimy zabijac itd" a wiesz czemu? bo nie mozesz zaprzeczyc ze hwl wlasnie tak robi i starasz sie to zalatwic odpowiedziami ktore sa fajne(dla ciebie) Kiedys przejzales na oczy i odszedles z hwl a potem zaraz kilka dni pozniej Catrishia znowu w hwl. Dziwi mnie ze dla lvlowania potrafisz sie wyrzec kumpli, coz lvl wazniejszy lol. Kuczera masz w rl przynajmniej a z takim Toxem spotkasz sie w rl? Wypijesz z nim? Kuczer ma honor dlatego stworzyl LS a ty dla lvla potrafisz tak dupe lizac, zaloze sie ze gdyby cie zaatakowal taki Dredix to bys mu zaplacil nawet gdy jestes w jego gildii lol. Przemysl wszystko jeszcze raz.....
honor w grze hummmm czegos takiego nie ma po drugie nie expie juz od dawna po trzecie kuczer nie jest mojim rl tylko pierwszy owner maciek z wloclawka a po czwarte mam was w d.... i wasz patryiotyczne tekst po piate juz dwa razy bilem sie z takim lutore i jakos nie placilem i bylo wiecej sprzeczek ale wszystko zostalo ugadane bez problemu

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 18-02-2007 o 21:43.
Cataclism jest offline  
stary 18-02-2007, 22:16   #5018
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
Domyślny

o czym jak o czym ale o honorze, lojalnosci to w tej grze mowic mozemy napewno i sam Catrishia o tym dobrze wiesz, wiec nie mam pojecia czemu takie glupoty piszesz. 2 fakt to jego osobista sprawa po jakiej stronie jest, jesli nie przeszkadza mu obrazanie Polakow to jego sumienie. predzej czy pozniej powiedzmy ze przyjdzie sad ostateczny xD jesli cos mu sie zacznie nie powodzic to znaczy ze nie mial racji, jesli bedzie dla niego dobrze - albo robil dobrze, albo glupi, bo glupi ma zawsze szczescie bez urazy oczywiscie i na koniec

Valencia - Barcelona 2-1 Amunt Valencia!!!!!!!<3<3<3
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 18-02-2007, 22:41   #5019
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker Pokaż post
o czym jak o czym ale o honorze, lojalnosci to w tej grze mowic mozemy napewno i sam Catrishia o tym dobrze wiesz, wiec nie mam pojecia czemu takie glupoty piszesz. 2 fakt to jego osobista sprawa po jakiej stronie jest, jesli nie przeszkadza mu obrazanie Polakow to jego sumienie. predzej czy pozniej powiedzmy ze przyjdzie sad ostateczny xD jesli cos mu sie zacznie nie powodzic to znaczy ze nie mial racji, jesli bedzie dla niego dobrze - albo robil dobrze, albo glupi, bo glupi ma zawsze szczescie bez urazy oczywiscie i na koniec

Valencia - Barcelona 2-1 Amunt Valencia!!!!!!!<3<3<3
Mi w wiekszosci przypadkow to, ze ktos wyzywa Polakow rowniez nie rpzeszkadza. I nie dotyczy to wcale jakeis patriotyzmu, tylko trzezwego spojrzenia na to sie dzieje. TO czy catrishii przeszkadza wyzywanie polakow to tez smieszny powod do teog, ze ma zmienic walczaca strone. Wybral wg nieog storne dobra, moze ma tma wiecje kumpli, albo uwaza, ze to oni lepiej ebda rzadizli serwem albo czym sie kieruje. Nic sie nie dzieje bez powodu. A mowienie, ze przyjdzie sad ostateczny to twoj tkai placz cyz cos w tym stylu?
Ze niby zazdroscisz, ze on tu gr ai was ownuje, a wy musicie mowic, ze jest frajer bo ze szwedami i angolami, z ei tka go ujebia. Szcerze mowiac to szwediz wykauzja sie wieksza lojalnoscia wobec znajomych niz polacy. I jets to spojrzenie obiektywne.
stary 18-02-2007, 22:44   #5020
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

@up
100% racji tylko popraw literowki zanim ci to wypomna
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania