![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() Moim zdaniem lepsze są dissy dusków niż vision.
Ps. Można prosić o linki do filmikow najnowszych z Wojny? Duskiess PoWaH _/
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
jelsi diss bez rymow albo diss wktorym 99% tekstu to bluzgi jest dla ciebie lepszy to gratuluje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() Oni przynajmniej spiewają a nie tak jak Vision w swoim pierwszym dissie "mrucza pod nosem". I nie sciagaja tekstow od innych ani rymów. Ciekawe czy by Vision swojego pierwszego dissa by zrobili z rymammi bez podkladu Molesty.
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Okrutny Pitevo - 19-02-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Fajnee
![]() Hail Dusk |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up up
ale za to ostatni diss vision to klasa ![]() ten w tym temacie to wogole jakis dowcip chyba ja bym sie wstydzil wogole cos takeigo do neta wpuscic dzieci posluchajcie prawdziwych hiphopowcow (a nie lerek i mezo) myslicie ze kozaki jestescie bo pobluzgacie jak mamy w domu nie ma? zal... zreszta wiadomo duski sa na poziomie przedszkola i w tibi i w rl to niby jakei disy maja nagrywac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() takie twoje gadanie jest zalosne, sprawdz ostatni nasz diss - nie wiem ziomus czy masz problem z matematyka ale nie sądze zeby tam bylo 90% bluzgow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Cytuj:
Ludzie ludziska ... koles moze zacznij od 2+2=? PS. To nie słuchaj ^^ Ostatnio edytowany przez thisisdiss - 19-02-2007 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() nie podoba mi sie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() thisisdiss
gwarantuje ci ze z matematyka nie mam zadnych problemow ![]() nie slucham ![]() ![]() obejrzyjcie sobie wbw (jesli wiecie co to znacyz) wtedy moze sie czegos nauczysz o dissach i o tym ze jechanie po kims krzyczac kurwa chuj jetses cipa imagram zdychaj to jest zalosne a nie fajne nie wypowadam sie tutaj juz bo poprostu mi zal was dzieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Szajs. moja trzyletnia kuzynka lepiej dissuje od was... jeśli by ocenzurować przekleństwa to nie zostałoby tam zupełnie nic. Dajcie sobie spokój, bo się tylko ośmieszacie, joł zią....
HAIL VISION!!!!!!!!! edit: @up: popieram.
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() Sux SUX sux
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Lol xD nielubie tego forum sami tacy jak ty taki Tarin omg tylko po ludziach jechac na forum potrafisz polowa furory taka jest nc dla was zaloze sie ze po tym postem zaraz bedzie insult nic innego xD Btw Tarrin sory ze ci bana zalatwilem to byl Missclick do Supporta xD Ostatnio edytowany przez Perver - 19-02-2007 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() To bylo mierne, nawet gorzej, bardziej mi sie podobal 1 Wasz diss, choc i tak bylo tam zbyt duzo bluzgow. A wedlug mnie najlepszy jest ,,Blef - po krolewsku".
Dobre rymy i porownania, choc sie na tym nie znam uwazam ze jest najlepszy. P.S. Do tych ktorzy mowia zeby tego nie nagrywac. Ogarnijcie sie szybciutko, moze oni robia to z przyjemnoscia, moze lubia to nagrywac ? Temat hmmm temat moze byc dowolny, a ze nie ma sensu nagrywac dissow czy tez utworow o powazniejszej tematyce to robia to co lubia i o tym co ich interesuje proste ! pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() @up
Bardzo dobra uwaga xD Dzięki i pzdr ziomek ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Różne expowiska ;p po update głównie dragi/dl'e
Imię: Sifersix
Gildia: Illumination
Świat: Trimera
Poziom: 81
|
![]() thisisdiss
Rox wymiatasz Ten diss rox fajne pod moleste podlozone |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() budashadsuashd
ale nooby z was .... u mnie na osiedlu byscie dostali wpierdol za takie brednie... wychodzicie z domu wogule ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() @up
A konkretnie o kogo ci chodzi? Pisz konkretnie ;] pzdr
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() PROSZE DACIE MI PODKLAD MUZYCZNY ? bardzo potrzebuje ..nietypowy daj mi podklad muzyczny z tego co zrobiliscie blagam
|
![]() |