![]() |
#5041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() hwd tez dobre do momentu kiedy ty byles liderem :>
![]() |
#5042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() ale piwo to nie alkohol co nie ?XD uhAuhAUHA
#5043 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5044 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5045 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
Edit: Wszyscy, mialem na mysli tych co sie nie zgadzaja z moimi pogladami ![]()
![]() |
#5046 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moim zdaniem tak pisza ludzie, ktorym po prostu skonczyly sie argumenty. Poza tym : nigdzie nie pisalem o towim iq, nigdzie nie pisalem o tym, ze masz zla ortografie(napisales o mojej to po prosut wkleilem jedno twoje zdanie). Mojej dumy nie uraziles.
Powtorze sie, ale co mi tam. To, ze gram krotko nie znaczy, ze nie moge zabrac glosu w dyskusji na temat "czy to zle ze polak nie jest razem z polakami?" Bo to jednak nie trzeba grac na galanie, zeby o pewnych rzeczahc meic swoje zdanie. Mimo wszyskto ironia twa jest slaba ![]()
#5047 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Moim zdaniem souls powinni wybrac godnego lidera ktury da rade nimi zawładnąc. Nie wiem kto może nim byc ale za duży harmider jest w souls i zero zgrania. Konda,Boltina odpada. Oto moji kandydaci Uzupatorka,Lovize,Lord Anarchist, Aylitha mogą byc doskonałymi liderami tylko potrzebna jest chęc całej gildi do ich wysłchania, lider jak coś powie taktyke itd to cała gildia ma go słuchac a nie w battle pajacowac i się rozbiegac.I nie uciekac albo jak trapną wam kumpla to pomurzcie a nie s*******acie zara kto mnie popiera
![]() |
![]() |
![]() |
#5048 |
Guest
|
![]() Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył Czas pokaże ze stoijcie na przegranych miejscach. ![]() Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 17:16. |
![]() |
#5049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
|
![]() ty jestes slaby, ie moja ironia. udowadniasz cos, o czym nie ma mowy. tak jak w jednym z postow napisales ze robilem z siebie hero itd. kiedy mnie to nawet przez mysl nie przeszlo. skonczyly mi sie argumenty powiadasz. nie, nie skonczyly sie, ale ty na kazdy argument, na kazdy fakt dorabiasz swoja teorie. ja jestem na galanie od jej poczatku, na forum tez dosyc dlugo, ale nie udzielalem sie zbyt duzo. teraz zabralem zdanie. w sumie nawet nie zabieralem zdania tylko napisalem jeden skromny post. ale uczepiles sie jak rzep psiego ogona.
no ale przepraszam, to moja ironia jest slaba brak mi argumentow. a jesli jeszcze bys chcial opinie powymieniac to nie robmy tego tutaj. mowie, napisz na pm dam gg pogadamy.
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#5050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gg mam dla kumpli
![]()
#5051 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE @ Catrishia i rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 ![]() @Topic Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany. Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-04-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#5052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5055 |
Użytkownik Forum
|
![]() To przeczytaj jeszcze raz posta, ktoreog napisalem ja i ptoem zobacz co napisales. Kthxbye
#5056 |
Użytkownik Forum
|
![]() już samo czytanie tego forum powoduje że w 100% rozumiem szwedów ; D
#5057 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]()
Tibia jest jak Media Markt, nie dla idiotow! Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 19-02-2007 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
#5058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Heh, dokładnie, przy następnej pierwszej lepszej okazji kiedy nie będą potrzebni, powiedzą cokolwiek sprzecznego z resztą lub "czołówce" hwl będzie się nudzić ._.
@up: idiot plx?
40% Lifestyle Supreme lifestyle & clothing brand. Soon in stores. Ostatnio edytowany przez Azenus - 19-02-2007 o 20:15. Powód: @up |
![]() |
![]() |
#5059 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5060 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
PS. Nekromanta dzięki za bana, inni przeklinają, jak przeklnełem raz i od razu bana dostałem |
|
![]() |