Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-02-2007, 15:55   #5041
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony Pokaż post
Hail HWL? co tam braciszku ?
hwd tez dobre do momentu kiedy ty byles liderem :>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2007, 16:02   #5042
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony Pokaż post
hrhrhr sie gra sie ma hummmmm ja teraz juz nie bede pil alko~ bo to jest złe ....
ale piwo to nie alkohol co nie ?XD uhAuhAUHA
stary 19-02-2007, 16:29   #5043
Bambus'Latino
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DendarSaraloker Pokaż post
Sory, że dopiero teraz to piszę, ale przez pewien czas niezaglądałem tutaj, a muszę to skomentować.Fajkowy loluś czy jakoś tak jest żałosny.

Tak Xax oglądał inny filmik... zesrał się, nawet niewiesz jacy byli na d lair shoterzy. Widziałem całą akcję z pozycji LS i jakoś niezauważyłem, żeby sie sd niesypało. I ten tekst typu: "blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie" jak mieli walić w innych typków z hwl, skoro ich niewidzieli, pozatym część cffaniaków stała piętro niżej.

Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"

Tak, masz racje, Xax powinien być cwaniakiem , zostać, napier*alać się z połową hwl żeby tamci mieli więcej fragów, znakomicie. Pozatym niewiesz poco on na niewidce leciał na skorpy więc zamknij dupe,wkur**ają mnie takie txty, objeżdżacie typa, a niemacie pojęcia o całej taktyce.
Zgadzam się z nim. Luuzik czaje każdy jak chce może byc w hwl polacy czy szwedzi ale nie czaje jak możecie walczyc z nimi jak obrażają wasz naród i to nie chodzi że to tylko gra tylko właśnie piszą to tacy ludzie jak my Ja myśle po prostu że polacy idą do hwl bo wiodą spokojne życie w tibi. I chociaż souls może wygrac tą wojnę to bez dobrego ledera tego nie dokona kto ma byc liderem boltina?? hahah ucieka do pz jak zobaczy kogoś z hwl. Bo w hwl tych liderów jest co najmniej 5 i reszta się ich słucha a w souls ...... każdy robi co chce i dlatego nie ma zgrania wogle. Ostatnia walka na moście i co padł szakal i dray i co uciekali asz ...... zamiast rzucic m wall i pomuc dla anylitha i jak został trapnięty ktoś wrócił haha wiadomo bo się boją że stracą swuj piękny lvl ;p jeny spubójcie może by się udało go uwolnic z trapa jenyy to tylko gra co wam szkodzi stracic pare lvl.
Bambus'Latino jest offline  
stary 19-02-2007, 16:31   #5044
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DfJ Pokaż post
Nudzi wam się? Piszcie sobie na pm albo na gg...

niom nudzi sie .... jak niechcesz to nie czytaj szalony hrhr

stary 19-02-2007, 16:34   #5045
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambus'Latino Pokaż post
Zgadzam się z nim. Luuzik czaje każdy jak chce może byc w hwl polacy czy szwedzi ale nie czaje jak możecie walczyc z nimi jak obrażają wasz naród i to nie chodzi że to tylko gra tylko właśnie piszą to tacy ludzie jak my Ja myśle po prostu że polacy idą do hwl bo wiodą spokojne życie w tibi. I chociaż souls może wygrac tą wojnę to bez dobrego ledera tego nie dokona kto ma byc liderem boltina?? hahah ucieka do pz jak zobaczy kogoś z hwl. Bo w hwl tych liderów jest co najmniej 5 i reszta się ich słucha a w souls ...... każdy robi co chce i dlatego nie ma zgrania wogle. Ostatnia walka na moście i co padł szakal i dray i co uciekali asz ...... zamiast rzucic m wall i pomuc dla anylitha i jak został trapnięty ktoś wrócił haha wiadomo bo się boją że stracą swuj piękny lvl ;p jeny spubójcie może by się udało go uwolnic z trapa jenyy to tylko gra co wam szkodzi stracic pare lvl.
Powtorze, jezlei ktos zachowuje sie jak pajac to obrazanie go moze nie jest najbardziej elokwentnym sposobem na pokazanie mu tego, ale ma racje bytu. A ze wiekszosc polakow jest taka, a nie inna to juz sie rpzyjelo, ze mowi sie na nich tka a nie inaczej. I kazdy kolejny polak, ktory sie pokaze i "noobi" to jest traktowany rowniez tak, a nie inaczej. Moim zdaniem sprawa normalna, ale wy wszyscy ejstescie tibijskimi patriotami i uwazacie inaczej, ot co.

Edit:
Wszyscy, mialem na mysli tych co sie nie zgadzaja z moimi pogladami
stary 19-02-2007, 16:51   #5046
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

A moim zdaniem tak pisza ludzie, ktorym po prostu skonczyly sie argumenty. Poza tym : nigdzie nie pisalem o towim iq, nigdzie nie pisalem o tym, ze masz zla ortografie(napisales o mojej to po prosut wkleilem jedno twoje zdanie). Mojej dumy nie uraziles.
Powtorze sie, ale co mi tam. To, ze gram krotko nie znaczy, ze nie moge zabrac glosu w dyskusji na temat "czy to zle ze polak nie jest razem z polakami?" Bo to jednak nie trzeba grac na galanie, zeby o pewnych rzeczahc meic swoje zdanie.
Mimo wszyskto ironia twa jest slaba
stary 19-02-2007, 17:04   #5047
Bambus'Latino
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2007

Domyślny

Moim zdaniem souls powinni wybrac godnego lidera ktury da rade nimi zawładnąc. Nie wiem kto może nim byc ale za duży harmider jest w souls i zero zgrania. Konda,Boltina odpada. Oto moji kandydaci Uzupatorka,Lovize,Lord Anarchist, Aylitha mogą byc doskonałymi liderami tylko potrzebna jest chęc całej gildi do ich wysłchania, lider jak coś powie taktyke itd to cała gildia ma go słuchac a nie w battle pajacowac i się rozbiegac.I nie uciekac albo jak trapną wam kumpla to pomurzcie a nie s*******acie zara kto mnie popiera
Bambus'Latino jest offline  
stary 19-02-2007, 17:14   #5048
Dzumior
Guest

Domyślny

Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył
Czas pokaże ze stoijcie na przegranych miejscach.

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 17:16.

stary 19-02-2007, 17:18   #5049
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
Domyślny

ty jestes slaby, ie moja ironia. udowadniasz cos, o czym nie ma mowy. tak jak w jednym z postow napisales ze robilem z siebie hero itd. kiedy mnie to nawet przez mysl nie przeszlo. skonczyly mi sie argumenty powiadasz. nie, nie skonczyly sie, ale ty na kazdy argument, na kazdy fakt dorabiasz swoja teorie. ja jestem na galanie od jej poczatku, na forum tez dosyc dlugo, ale nie udzielalem sie zbyt duzo. teraz zabralem zdanie. w sumie nawet nie zabieralem zdania tylko napisalem jeden skromny post. ale uczepiles sie jak rzep psiego ogona.

no ale przepraszam, to moja ironia jest slaba brak mi argumentow.

a jesli jeszcze bys chcial opinie powymieniac to nie robmy tego tutaj. mowie, napisz na pm dam gg pogadamy.
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 19-02-2007, 17:27   #5050
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Gg mam dla kumpli A na kazde twoje slowo po prostu odpowiadam, np ty obrazasz mnie , a ja tylko ciebie cytuje i w ten sposob ciebie osmieszam. Napisales jeden post, ktory nie ma nic wspolneog z rzeczywistoscia to odpowiedzialem, ot co. Zawsze tak robie jezeli mam czas i ochote, a swojego zdania bronic potrafie, to juz niestety moja wina nie jest.
stary 19-02-2007, 18:39   #5051
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny z

@up
jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
i rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 . Pisz dluzsze posty -.-

@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-04-2007 o 13:31.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 19-02-2007, 19:21   #5052
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył
to walcz i walcz jak dawniej walczyles. z depo a pozniej paymenty. no dalej dzumek.
szkodi jest offline  
stary 19-02-2007, 19:24   #5053
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Zygam jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 . Pisz dluzsze posty -.-

@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.
Po peirwsze gram, ale niedlugo. Poza tmy juz tlumaczylem na cyzm rzecz polega, nie mieszkam w USA, ale mam sowje zdanie na temat ich polityki, nie gram dlugo na galanie, ale moge sie wypowiadac na jej temat, tymbardziej, ze padaja tu pewne stweirdzenia, ktore w mojej opinii nie sa rpawdziwe.
stary 19-02-2007, 19:26   #5054
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@Up
to idz na swoj swiat. Tutaj wiele stwierdzen jest falszywych, wiec ameryki nie odkryles. Bye!
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 19-02-2007, 19:41   #5055
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

To przeczytaj jeszcze raz posta, ktoreog napisalem ja i ptoem zobacz co napisales. Kthxbye
stary 19-02-2007, 19:42   #5056
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

już samo czytanie tego forum powoduje że w 100% rozumiem szwedów ; D
stary 19-02-2007, 20:04   #5057
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE.
To wez sie zaloguj, i zauwazysz ze wojna udziela sie u wszystkich lvli, barwy szwedzkie bija barwy polskie^^ ja sam dzisiaj se wbilem rsa na 2 charach i ubilem 7 szwedow;](9lvle)

Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 19-02-2007 o 20:05.
aragorn uczciwy jest offline  
stary 19-02-2007, 20:07   #5058
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
...
Heh, dokładnie, przy następnej pierwszej lepszej okazji kiedy nie będą potrzebni, powiedzą cokolwiek sprzecznego z resztą lub "czołówce" hwl będzie się nudzić ._.

@up: idiot plx?

Ostatnio edytowany przez Azenus - 19-02-2007 o 20:15. Powód: @up
Azenus jest offline  
stary 19-02-2007, 20:27   #5059
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 . Pisz dluzsze posty
No to nie jest wojna pol vs swe ale hwl niektórzy gracze wykonują akcje rasistowskie np Zazek, czy Levandero
Vienek jest offline  
stary 19-02-2007, 20:36   #5060
Formow
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Gg mam dla kumpli A na kazde twoje slowo po prostu odpowiadam, np ty obrazasz mnie , a ja tylko ciebie cytuje i w ten sposob ciebie osmieszam. Napisales jeden post, ktory nie ma nic wspolneog z rzeczywistoscia to odpowiedzialem, ot co. Zawsze tak robie jezeli mam czas i ochote, a swojego zdania bronic potrafie, to juz niestety moja wina nie jest.
Ośmieszasz to tylko siebie, jeśli grasz na Galanie od kilku dni (?), to po co się wypowiadasz, nie grasz od 2-3 lat kiedy ona się rozwijała, więc najpierw przestudiuj sytuacje na tym servie, a nie pisz tu bezsensownych postów.

PS. Nekromanta dzięki za bana, inni przeklinają, jak przeklnełem raz i od razu bana dostałem
  Received Infraction
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania