![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @mati8dwa
Kontury przy zaczepach i bierzemy gada. @Kwaso Troche duży ten młotek. ZA duży jak na jednoręczny, a zbyt nieproporcjonalny jak na dwuręczny. Może trochę kwasić jesli chodzi o proporcje. Jeśli poprawisz zaczepy, to jestem skłonny go wziąć, aczkolwiek cokolwiek* niechętnie. *cokolwiek w znaczeniu - "trochę" |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @Up:
Zgadzam się. ![]() A tak przy okazji troszkę poprawiłem (ale i tak dupny): ![]() PS Wzorowałem się na obrazie z pamięci i na zdjęciach znalezionych w google. Głównie na tym zdjęciu. @edit: i jeszcze drobniutkie poprawki 'rękojeści'. A tu całkiem nowy xP: ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 17-02-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Khan
To masz tu gada w 2 wersjach: 1. Z jaśniejszymi konturami ![]() 2. Bez kontur ![]() Z konturami według mnie lepszy, ale ty tu rządzisz. |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() mam propozycje na bron
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobra
![]() ![]() I to jest taki młot dla krasnoludów ejj xD tu wymaga dwarfowej sily haha Nastepnym razem wezme pod uwage proporcje ![]() Dzieki all za komentarze ![]() ![]() Pozdr0 ![]()
#227 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() O to właśnei chodzi, że te zaczepy wyglądają jak cześć młota, nie widać jak sie belki trzymaja :/
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra-to mówcie co poprawić:
![]() Wzorowałem się na tolkienowskim "Andúril'u" (linki do zdjęć dla leniwych klik klik klik)
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Problem nie lezy w rozmiarze, lecz w proporcjach. Może sobie nawet narysował młot wielkości człowieka, ale MUSI on wtedy posiadac odpowiednio długie stylisko, tak aby dało się go złapać.
@Norah Ostatni najlepszy. Próbuj, próbuj. |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() Nazwa:Orli Topor
![]() Oto moja praca ![]() Mam nadzieje ze zawisnie w zbrojowni ![]() P.S:To moj 1 topor jaki zrobilem w zyciu ![]() ![]() @Next Nudzilo mi sie to zrobilem mieczyk Nazwa: Prosty Bojowy Miecz ![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 19-02-2007 o 02:04. |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
1.Orli topór: Złe cieniowanie było podane od której strony pada światło. Ten brylant nie ma żadnego cieniowania, to złoto jest z 2 odcieni ![]() 2.Prosty bojowy miecz. Nie wiem jak to nazwać te boki od miecza ![]() Podsumowując postaraj się bardziej widać, że potrafisz. Pozdrawiam mati8dwa. |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Wygląda na taki plastikowy ![]() Zmień trochę kolor tego metalu bo taki szary jest. To drewno przypomina mi marchewkę. Kształtem jest dobry tylko trochę odcienie zmień i zaczepy wyglądają jak część młota i raczej by nie utrzymały. Podsumowując: spędź nad nim jeszcze chwile, miłej zabawy. |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przerobilem tamte na bardziej ciemne
![]() ![]() @New Nowa praca ![]() @New2 I znowu nowa praca ![]() Ostatnio edytowany przez Spaniel - 19-02-2007 o 17:24. Powód: Nowa praca |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @Spaniel
Za ciemne.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej, a nikt mojego mieczyka nie zauważył ? Jest kilka postów wyżej. Chyba że jest tak brzydki, że uznajecie to za prowokacje
![]()
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
TO JEST NAJLEPSZY PIKSELART JAKI WIDZIALEM ![]() zal.br ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Spaniel
Na każdej pracy światło pada z innej strony... |