|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Tak więc ja, samozwańczy król elyty, postanowiłem przeprowadzić sondę - co lud gotowy jest zrobić, aby dołączyć w te legendarne szeregi.
Spytałem kilka osób na kanale tegoż serwisu o to, co zrobiliby, aby dołączyć do elyty. Oto kilka z tych wypowiedzi: Cytuj:
Jak widzicie, ludzie są gotowi wszystko aby dołączyć do elyty. Co to daje? W gruncie rzeczy, poza dzienną dawką spermy od Oksyganego to chyba nic. Nie sprawdzałem. A CO TY BYŚ DLA NICH ZROBIŁ ?! #edit: doszły mnie słuchy że do elyty dołącza się automatycznie, jak się zgadnie, kto jest - po kolei - na załączonym zdjęciu. Ogłaszam więc quiz - próbujcie, może zgadniecie! http://img19.imageshack.us/img19/7259/ziomkioo0.jpg #edit2: Informacja z ostatniej chwili. Myślicie, że robię sobie z Was tzw. 'jaja' i znów jakiś wredny ircownik założył głupi temat ? Otóż nie! Nawet Wasz idol, Korektor, zastanawia się nad dołączeniem w te szeregi. (20:34:46) (Korektor) do elity? hmm... nie wiem sam ;p Wcześniej wspominał że musi się z tym przespać. Czy z kimś. Z oksym albo dromem zapewne. @DOWN: Error! Ostatnio edytowany przez Tazel - 19-02-2007 o 21:51. |
|
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Drom, bosal, Matkus.
Jestem w elycie, jestem?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Coś pusto tam u nich na stole, tak bez gorzały...
Ja wiem w jakiej kolejności siedzą, ale niech nooby zgadują. @up, Kotku, psujesz całą zabawę ;p Ostatnio edytowany przez Korektor - 19-02-2007 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powodzenia w zgadywaniu...
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Uwaga, zmiana regulaminu.
Oprócz podania kolejności osób ze zdjęcia trzeba uiszczać wpłaty na rzecz firmy DROM na podane konto 69 1337 6668 1361 1363 3560 0652 tytułem "Pomagam DROMaderom przeżyć". Jeśli w/w warunki zostaną wypełnione, wtedy na podany na pw adres wysyłamy legitymację elyciarza. Dziękuję za uwagę. @niżej Wolimy określenie dżezi temat. Albo nori. Whatever, byle nie betonowy. Ostatnio edytowany przez Ksabi - 19-02-2007 o 21:56. Powód: cichosza. |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jej, dawno takiego betonowego tematu nie widzialem...
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pfff, znowu zaczynacie z tą elytą?
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Coraz gorzej i gorzej. Nie lepiej wymyślić coś naprawdę fajnego i wtedy postować?
Żeby nie było off'a, co ja bym zrobił? Policzyłbym twoje konta na Tibia.pl, Gallar ; /. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 19-02-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja bym wylizał pachy komuś z elity... kto chętny
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() czepiasz się, tematy o elycie są spox ;] no nie zawsze, ale najczęściej ^^
Ale i tak TOSTY forever!!! ;]
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() slawekmag, nie znasz odpowiedzi na pytanie, to na droma piszesz bez celu ?
![]() A resztę śmiałków zachęcam do stania w szranki z tymi arcytrudnymi zadaniami. Do dzieła ! ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wykastrowałbym się.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
Topic: Długo przeglądałem wszystkie posty, bo podobno jest w którymś z nich jakaś podpowiedź. Nie wiem, czy dobrze, bo ciężko było znaleźć tą wskazówkę : Drom> Bosal> Matkus zgadłem? Aby dostać się do elyty: ~ podłubałbym bratu w nosie. ~ pomacałbym konona.
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 19-02-2007 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Hehe, bidny Oxygane przegląda temat ale nic napisać nie może, jaka szkoda...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ej no ale Matkus przystojny jest... taki męski z tymi włosami xD
|
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() jako jeden z 3 prawdziwych Jedi Master elyty (wspolnie z Oxyganem i Scorcererem) wydaje oficjalne oswiadczenie wobec zebranego tu ludu:
do Ludu Miast i Wsi Jako że władze ugrupowania powszechnie zwanego elytą (tudzież łże-praw...elitą) ostatnimi czasy doszły niepokojące słuchy, iżby użytkownik zwany Korektorem zapragnął dołączyć do naszego szacownego grona, zmuszeni jesteśmy zająć w tej sprawie oficjalne i ostateczne stanowisko, nie podlegające najmniejszej dyskusji z jakiejkolwiek strony: Dnia 19 lutego roku pańskiego 2007 ogłaszamy wszem i wobec, że użytkownik Korektor nie dołączy do grona elyty, a biorąc pod uwagę fakt że za członka owej się podaje, zmuszeni jesteśmy uznać (my = hoomik, Oxygane, Scorcerer) Korektora za haniebnego elyta-wannabe. Użytkownik Korektor nie dołączy do grona elyty do czasu, w którym panowanie nad szacownym gronem straci hoomik, Oxygane bądź Scorcerer. Wszystkim tu zebranym dziękujemy za uwagę Ostrzegam również, że w uzasadnionych wypadkach Wujek Hoomik, Mistrz Ciętej Riposty bedzie zmuszony do uzycia Cietej Riposty (c)®(tm), a nikt z obecnie tu zebranych nie chcialby tego doswiadczyc - zareczam. Na zakonczenie chcialbym jeszcze przypomniec OFICJALNY sklad elyty: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90327 |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A ja dalej czekam na odpowiedź co do mojego pytania... ;/
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |