![]() |
#5061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Multinickowanie jest zabronione na tym forum, takze spodziewaj sie drugiego bana.
Poza tym powtorze poraz 4? Albo cos kolo tego. Zeby miec swoje zdanie na pewne tematy nie musze wiedziec tego kto tu wyszedl pierwszy na maina. Zrozum to w koncu.
![]() |
#5062 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#5063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() dzialo sie cos dzisiaj ?XD
#5064 |
Użytkownik Forum
|
![]() cati faza od piątku jescze?? xD!
Aga jaktam sie gryzlo ziemie? Pozdro
#5065 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 23:32. |
|
![]() |
#5066 |
Guest
|
![]() Legendary soul maja szanse wygrac war jezeli zaczna myslec bo narazie to jakies nieudane kamikadze robia
|
![]() |
#5067 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Btw ja jestem dzien w dzien online przynajmniej 1h Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 23:37. |
|
![]() |
#5068 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#5069 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mnie nie chodzi o to kto pierwszy wyszedł na main tylko, że brak Ci wiedzy o tym serverze... |
|
![]() |
#5070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Powtorze po raz 5, zeby komentowac takie wakti, jakie komentowalem wiedza o serwie jest mi niepotrzebna, rzeklbym ma sie jak piernik do wiatraka.
#5071 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5072 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Zazek jest chory umyslowo nie dosc ze rasista to w dodatku nie normalny. @Do all prosze nie komentowac postow aragorna w koncu mu sie znudzi =) |
|
![]() |
![]() |
#5073 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje
![]() 4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd . |
![]() |
![]() |
#5074 |
Guest
|
![]() ten temat z tymi gildiami jest nieskonczony...ciagle bedziecie o nich gadac :/
|
![]() |
#5075 |
Użytkownik forum
|
![]() A o czym mamy gadac jak się nic nie dzieje. Te rozmowy o guild to również polityka galany a że battle jest raz na miesiąc to już nie moja wina a mass logi na souls już mi się znudziły niech souls zacznie coś robic ;p Wiem że jest nauka itd dziewczyna ,kumple ale umuwcie się ( SOULS) na jakomś godzine i mass log i jedziecie ich ;p
|
![]() |
![]() |
#5076 |
Guest
|
![]() Ja jestem polakiem i mam tez takze friendsow swed-br-ger
Ale to chodzi teraz tylko grac bic sie na maxa albo nie grac. Jesli pamietacje wojne zza czasow Corlica ktory mowil cytuje "Macie tak walczysz i sie nastawic jakbyscie zgineli" Takie podejscie zza czasow Corlic-Jejihev-Isacilia itd bylo good bo liczyl sie honor i loyalnosc a teraz ? Aylitha vs konda poniewaz Boltan zostal przez niego zrokowany i rozumiem ze walczy vs niemu a teraz nagle wyrzucaja polakow ? Rumek potrzebny im jest co zrobia bez blokerow ? NIC Bo takie Zazek moze sobie podlubac w nosie Ja tylko czytam na forum co 2 dni Im leaving from this server... Why ? 23:38 Korth [67]: why im hunted ? 23:39 Toxo Yeangus [109]: cause no one likes u 23:39 Toxo Yeangus [109]: and ur cocky just HWl is pa all hwl xD Coraz wiecej osob odchodzi to nawet poswiecic swoje 2-3 deady i wygrac wojne niz mowic my nie mamy szans my nie wygramy bo takim podejsciem sobie mozecie wiecie sami co zrobic. Tharrin-Ja-Dravenor-Grzbieciq I sporo innych osob z lodzi czy takze virtual friendsow moze wrocic i pomoc w wojnie tylko to zalzy odwas jakie podejscie bedziecie miec do wojny bo narazie to stoijmy na przegranych miejscach Catrishia a ty tak sobie myslisz ze oni cie nie ubija ? to sie misieq mylisz podpadniesz im predzej czy pozniej wbijesz 150-160 moze a Zazkowi nie bedzie sie to podobac i innym ze polak lepszy od nich a Potem sam bedziesz plakac bebebe zabili mnie a tyle im pomagalem w wojnie czy blokowalem demony etc Dlamnie jestes Owned Sry za interpunkcje,bledy itd bo pisze z szkoly i sie z lekka spiesze Jeszce 132 dni do wakacji czyli dla polakow malo zostalo czasu aby cos zdialac albo teraz albo nigdy Ja moge byc dlawas Noobem ale ja raczej wolalem pasc isc na wojne niz pytac sie Dzumek zyjesz ? hetnan~~ zyje ? przezyl ? bo to sa polacy knight na koncu sorc-druid na przodzie i jedziesz albo polowa osob mowi ja musze spadac etc 1-2 minuty przed wojna to juz tragedia Imagram tez byl z polakami a teraz zaluje tego co zrobil takie zycie dlamnie Catrishia stoijsz w takiej samej sytuacji jak On Co do Rumka to nie wypowiem sie bo gra jego brat a nie ten owner z ktorym ja gralem Polacy dochodzacy do swedow to sa gowna boja sie o lvl skile i ze padna jakby kazdy mial takie podejscie to watpie czy kto kolwiek oporcz swe-br-ger gral by na tym servie to lepiej zrobic ots i grac samemu w domu i bic sobie lvl i masz swiadomosc ze cie nikt nie zabije bo jestes sam i ty tu jestes God Teraz to Ots lepszy od rl tibia xD dlamnie chociaz na ots na wojnach to ludzie nie biora udzialu to mi juz sie ...........chce jak ktos pisze ja nie ide na war itd ale to tylko ots masz tam exp wiekszy skile pacca etc i sie nawet na ots boja bic n/c to po co grac na rl tibia ? chyba ze grac bo grac na no-pvp Ostatnio edytowany przez Dzumior - 20-02-2007 o 11:27. |
![]() |
#5077 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Świat: Galana
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5078 |
Użytkownik forum
Lokacja: NDM
Imię: Dendar Saraloker
Profesja: Elder Druid
Gildia: Styrofoam Rattle Box
|
![]() No niby ktoś tam ma racje że Cat i Rumcio są w hwl bo mają szacunek do tej gildi, a gildia ma do nich. Ale Szwedom niechodzi o żaden zasrany szacunek. Jak było z Parenem?? Wydawało się, że mu zawsze pomogą, a tu JEB. Ubili go. Dotego ten wydyganiec z początku bał się dołączyć do LS. Z Cat i Rumciem może być tak samo jak w hwl będzie więcej knightów. Wcale bym się niezdziwił i napewno wielu innych graczy też
|
![]() |
![]() |
#5079 |
Użytkownik forum
Lokacja: NDM
Imię: Dendar Saraloker
Profesja: Elder Druid
Gildia: Styrofoam Rattle Box
|
![]() Webi, dopiero zaczynasz grać na galanie? Welcome to the hell.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+