Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-02-2007, 21:05   #5061
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Multinickowanie jest zabronione na tym forum, takze spodziewaj sie drugiego bana.

Poza tym powtorze poraz 4? Albo cos kolo tego. Zeby miec swoje zdanie na pewne tematy nie musze wiedziec tego kto tu wyszedl pierwszy na maina. Zrozum to w koncu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-02-2007, 21:20   #5062
ButcHer-Szalony
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Patrząc na tą wojne Rumcio,Catrishia <New Ownerze> Rotfl 1 słowem jesteście z nimi bo potrzebuja knightow 120-150 lvl bo sam zazek nic nie zdziała Gratz dla Aylitha tyle czasu z Hwl co się stało ????
Catrishia widac że masz mózg 2 latka daje ci 1 miesiąc góra i padasz xD Potem ty bedziesz płakać ,na waszym miejscu przeszedł bym już do Ayl~~ i walczył
Czas pokaże ze stoijcie na przegranych miejscach.
.....kto kogo nazywa dzieciakiem....jak nie wiesz wszystkiego o catrishi to nie gadaj napisz mi co zrobia sami ek na War? jakos Cari~ jest juz znimi ponad 7 miechow ...wprost jestes wspanialy

stary 19-02-2007, 23:14   #5063
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

dzialo sie cos dzisiaj ?XD
stary 19-02-2007, 23:19   #5064
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Świat: Galana
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

cati faza od piątku jescze?? xD!
Aga jaktam sie gryzlo ziemie?

Pozdro
stary 19-02-2007, 23:31   #5065
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
Zygam jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE

@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006 . Pisz dluzsze posty -.- ]

@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.
Wierny ? to chyba cos ci sie pomylilo. Wierny to jest Sir Zemus jako jedna osobak ktora nie opuscila guildi a wrecz nie zmienila guild jak Rumcio-Catrishia

A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa
Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 23:32.

stary 19-02-2007, 23:31   #5066
Nireek
Guest

Domyślny

Legendary soul maja szanse wygrac war jezeli zaczna myslec bo narazie to jakies nieudane kamikadze robia

stary 19-02-2007, 23:33   #5067
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony Pokaż post
.....kto kogo nazywa dzieciakiem....jak nie wiesz wszystkiego o catrishi to nie gadaj napisz mi co zrobia sami ek na War? jakos Cari~ jest juz znimi ponad 7 miechow ...wprost jestes wspanialy
7 miechow to naucz sie liczyc gdzie ty miales Wrzesien 7 Miechow temu

Btw ja jestem dzien w dzien online przynajmniej 1h

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 19-02-2007 o 23:37.

stary 19-02-2007, 23:39   #5068
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Legendary soul maja szanse wygrac war jezeli zaczna myslec bo narazie to jakies nieudane kamikadze robia
To idz im pomoc^^ ciagle jest anszych malo online, a jak sa i wiedza ze bitwa ebdzie, to daja loga i mowia ze nie mieli czasu etc, widac ze z calego LS online ejst dziennie max 5osob. Chociaz ostatnio tez cos malo HWL online^^ koeyds zawsze min 15, a teraz z bieda do 10 dochodzi Rano dzisiaj tlyko Febb byl, ale online bylo 2 knightow i Uzu bez eq xD
stary 19-02-2007, 23:39   #5069
Formow
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Multinickowanie jest zabronione na tym forum, takze spodziewaj sie drugiego bana.

Poza tym powtorze poraz 4? Albo cos kolo tego. Zeby miec swoje zdanie na pewne tematy nie musze wiedziec tego kto tu wyszedl pierwszy na maina. Zrozum to w koncu.

Mnie nie chodzi o to kto pierwszy wyszedł na main tylko, że brak Ci wiedzy o tym serverze...

stary 20-02-2007, 00:04   #5070
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Powtorze po raz 5, zeby komentowac takie wakti, jakie komentowalem wiedza o serwie jest mi niepotrzebna, rzeklbym ma sie jak piernik do wiatraka.
stary 20-02-2007, 00:05   #5071
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Wierny ? to chyba cos ci sie pomylilo. Wierny to jest Sir Zemus jako jedna osobak ktora nie opuscila guildi a wrecz nie zmienila guild jak Rumcio-Catrishia

A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa
Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc
hummm kiedy ja zmienilem gildie ? dolonczylem jakos we wakacje do hwl a przed bylem neutral wiec bede sie trzymal znimi zawsze i przynajmniej jestem loyalny :>
stary 20-02-2007, 08:30   #5072
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Powtorze po raz 5, zeby komentowac takie wakti, jakie komentowalem wiedza o serwie jest mi niepotrzebna, rzeklbym ma sie jak piernik do wiatraka.
DObra nie powtarzaj tego samego 100 razy widocznie nikt nie chce Cie sluchac.

Zazek jest chory umyslowo nie dosc ze rasista to w dodatku nie normalny.

@Do all prosze nie komentowac postow aragorna w koncu mu sie znudzi =)
Toca jest offline  
stary 20-02-2007, 08:33   #5073
Bambus'Latino
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2007

Domyślny

I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje A jak już jest battle to souls dużo niezdziala 6 vs 12 ale nie powiem że nie mają szans to wygrąc bo mają po pierwsze 1.Znaleśc dobrego lidera . 2.Robic mass logi. 3.Nie bac się o swuj lvl.
4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra
owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd .
Bambus'Latino jest offline  
stary 20-02-2007, 08:48   #5074
Sogerd_Galana
Guest

Domyślny

ten temat z tymi gildiami jest nieskonczony...ciagle bedziecie o nich gadac :/

stary 20-02-2007, 09:05   #5075
Bambus'Latino
Użytkownik forum

Domyślny

A o czym mamy gadac jak się nic nie dzieje. Te rozmowy o guild to również polityka galany a że battle jest raz na miesiąc to już nie moja wina a mass logi na souls już mi się znudziły niech souls zacznie coś robic ;p Wiem że jest nauka itd dziewczyna ,kumple ale umuwcie się ( SOULS) na jakomś godzine i mass log i jedziecie ich ;p
Bambus'Latino jest offline  
stary 20-02-2007, 11:18   #5076
Dzumior
Guest

Domyślny

Ja jestem polakiem i mam tez takze friendsow swed-br-ger
Ale to chodzi teraz tylko grac bic sie na maxa albo nie grac.
Jesli pamietacje wojne zza czasow Corlica ktory mowil cytuje "Macie tak walczysz i sie nastawic jakbyscie zgineli"
Takie podejscie zza czasow Corlic-Jejihev-Isacilia itd bylo good bo liczyl sie honor i loyalnosc a teraz ?
Aylitha vs konda poniewaz Boltan zostal przez niego zrokowany i rozumiem ze walczy vs niemu a teraz nagle wyrzucaja polakow ? Rumek potrzebny im jest co zrobia bez blokerow ? NIC
Bo takie Zazek moze sobie podlubac w nosie
Ja tylko czytam na forum co 2 dni
Im leaving from this server...
Why ?

23:38 Korth [67]: why im hunted ?
23:39 Toxo Yeangus [109]: cause no one likes u
23:39 Toxo Yeangus [109]: and ur cocky

just HWl is pa all hwl xD

Coraz wiecej osob odchodzi to nawet poswiecic swoje 2-3 deady i wygrac wojne niz mowic my nie mamy szans my nie wygramy bo takim podejsciem sobie mozecie wiecie sami co zrobic.

Tharrin-Ja-Dravenor-Grzbieciq I sporo innych osob z lodzi czy takze virtual friendsow moze wrocic i pomoc w wojnie tylko to zalzy odwas jakie podejscie bedziecie miec do wojny bo narazie to stoijmy na przegranych miejscach

Catrishia a ty tak sobie myslisz ze oni cie nie ubija ? to sie misieq mylisz podpadniesz im predzej czy pozniej wbijesz 150-160 moze a Zazkowi nie bedzie sie to podobac i innym ze polak lepszy od nich a Potem sam bedziesz plakac bebebe zabili mnie a tyle im pomagalem w wojnie czy blokowalem demony etc Dlamnie jestes Owned

Sry za interpunkcje,bledy itd bo pisze z szkoly i sie z lekka spiesze

Jeszce 132 dni do wakacji czyli dla polakow malo zostalo czasu aby cos zdialac albo teraz albo nigdy

Ja moge byc dlawas Noobem ale ja raczej wolalem pasc isc na wojne niz pytac sie Dzumek zyjesz ? hetnan~~ zyje ? przezyl ? bo to sa polacy knight na koncu sorc-druid na przodzie i jedziesz albo polowa osob mowi ja musze spadac etc 1-2 minuty przed wojna to juz tragedia
Imagram tez byl z polakami a teraz zaluje tego co zrobil takie zycie dlamnie Catrishia stoijsz w takiej samej sytuacji jak On
Co do Rumka to nie wypowiem sie bo gra jego brat a nie ten owner z ktorym ja gralem

Polacy dochodzacy do swedow to sa gowna boja sie o lvl skile i ze padna jakby kazdy mial takie podejscie to watpie czy kto kolwiek oporcz swe-br-ger gral by na tym servie to lepiej zrobic ots i grac samemu w domu i bic sobie lvl i masz swiadomosc ze cie nikt nie zabije bo jestes sam i ty tu jestes God

Teraz to Ots lepszy od rl tibia xD dlamnie chociaz na ots na wojnach to ludzie nie biora udzialu to mi juz sie ...........chce jak ktos pisze ja nie ide na war itd ale to tylko ots masz tam exp wiekszy skile pacca etc i sie nawet na ots boja bic n/c to po co grac na rl tibia ? chyba ze grac bo grac na no-pvp

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 20-02-2007 o 11:27.

stary 20-02-2007, 11:32   #5077
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambus'Latino Pokaż post
I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje A jak już jest battle to souls dużo niezdziala 6 vs 12 ale nie powiem że nie mają szans to wygrąc bo mają po pierwsze 1.Znaleśc dobrego lidera . 2.Robic mass logi. 3.Nie bac się o swuj lvl.
4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra
owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd .
Lider jest dobry tylko niech reszta nauczy sie go sluchac.. niestety kazdy w LS ma cos do powiedzenia w najbardzej nie odpowiednim momecie.. ciezko jest wspolpracowac i podejmowac jakies konkretne decyzje.. jesli do tygodnia czasu ludzie sie nie naucza pewnych rzeczy to bedzie mozna zaczac sie splacac bo robienie czego kolwiek w takim chaosie nie ma sensu.. pomyslow na mass logi jest duzo bardzo ciekawych ale gorzej z realizacja..pomimo wszystko mam nadzieje ze uda sie LS jakos zorganizowac .. ale ja nie mam zamiaru sie w*****ac i do tego czasu bye bye LS
Uzu jest offline  
stary 20-02-2007, 11:51   #5078
DendarSaraloker
Użytkownik forum

Lokacja: NDM

Profesja: Elder Druid
Domyślny

No niby ktoś tam ma racje że Cat i Rumcio są w hwl bo mają szacunek do tej gildi, a gildia ma do nich. Ale Szwedom niechodzi o żaden zasrany szacunek. Jak było z Parenem?? Wydawało się, że mu zawsze pomogą, a tu JEB. Ubili go. Dotego ten wydyganiec z początku bał się dołączyć do LS. Z Cat i Rumciem może być tak samo jak w hwl będzie więcej knightów. Wcale bym się niezdziwił i napewno wielu innych graczy też
DendarSaraloker jest offline  
stary 20-02-2007, 12:22   #5079
DendarSaraloker
Użytkownik forum

Lokacja: NDM

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Webi, dopiero zaczynasz grać na galanie? Welcome to the hell.

DendarSaraloker jest offline  
stary 20-02-2007, 12:32   #5080
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DendarSaraloker Pokaż post
Webi, dopiero zaczynasz grać na galanie? Welcome to the hell.

Galana is Funny .. Peace and Love .. Revenge and Death .. Pole and Swede...
Uzu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania