![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() To Ci nie wyszlo
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#864 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Na Selenie gra wielu kumpli, ale ja nie gram na selenie bo tam sie nic nie dzieje zadnych zadym itp. ;]
|
![]() |
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Nie wcale niema zadym a ostatnia akcja ??
|
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kolega Aurvardi przeprosi i sobie pojdzie tak?
![]()
#867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Z tego co mi wiadomo to nie.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Heheh nie obrazcie sie ale czym dlzuej myslicie tym gorzej wam to wychodzi
![]() Fraternity nie sa w wojnie i nie beda w niej.Jak mamy robic akcje jak szwedzi nie wylaza zpz jak my jetsemy a jak nas nie ma to czasem wyjda se troszke poexpic chcoiaz jeszcze sie boja, ale nie dlugo pojda znowu na POI takze znowu popadaja i straca kase. |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() I taka mala informacja odkad Macavelli prowadzi wojne wygrywamy 10;6
![]() |
![]() |
![]() |
#871 |
Guest
|
![]() LoL odkąd ty jestes w wojnie przegrywacie 27-9 xD
|
![]() |
#872 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fraternity nie jest w wojnie i mam nadzieję, że nie będzie. Ale jak będziecie krzyczeć ciągle, że chcecie wyjebać all Swe z serva to pewnie poczuja się zagrożeni i dołączą się do Cruoris.
|
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem ci tak powiedziales duza glupote oni nie beda sie czuli zagorzeni no nie wazne poprostu tu nie ktorych rzeczy nie mozna pisac.
@Napaleniec Ujawnij swojego maina nie lubie anonimowych kozakow.Chcial bym zobaczyc Ciebie w kacji zapewne masz 40 lvl i duzo gadasz.Ja do tych fragow dolozylem sie tylko raz raz padlem sie sie odpierdol a sam fragowac nie moge jesli moj teamsie nie logowal ale po openie jest super w kazdy dzien siedzi nas ze 25 na vt i jestemy gotowi ale swe nam nie pozwalaja na jaka kolwiek kacje siedzac w pz albo przebiegajac z jdnego do drugiego. |
![]() |
![]() |
#875 |
Guest
|
![]() @ sidar
No zapewne Swe siedza w pz ... i im sie kasa konczy ... xD kazdy ma ponad 1 kk w domku ale im sie kaza konczy napewno myslisz ze dla nich jeden ded to problem ? botrzeba 100 k na aola i blessy ? bo mi sie wydaje ze zaden problem bo patre to jeszcze kupuja sobie shity do addonow i to nie tanio ;p a i jeszcze jedno nie zgrywajcie cfaniakow bo wygraliscie open battle gdzies was bylo z 25 a ich 10 , wy byscie nawet nie wyszli walczyc ;p poza tym nie chce mowic ktos siedzial od grudnia w pz ;D aaa i jeszcze jedno xD nie chce mowic komu sie kasa konczy skoro skupujecie djinn items po nizszych cenach xD |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @napaleniec
Sidar napisal, ze pojda na POI, na czym straca znow kase. Po drugie Ultimation siedzialo w PZ, ale ma sie finansowo dobrze (obejrzyj filmik Macy z ostatniej akcji). Cruzi teraz siedz a w PZ, ale kasy im szybko nie zabraknie. Obecenie to Ultimation moze sie "wozic" po servie. Mam nadzieje, ze woda sodowa nie uderzy im do glow, wygraja to wojne i RZECZYWISCE SPRAWIA BY SELENA BYLA LEPSZYM SERVEM!!!
#877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() @up
Oby ![]() ![]() ![]() Napaleniec Ult~ miała słabsze morale a teraz się podbudowali wygranym open battel i są chętni do walki ![]() Wiec argumenty typu ich było 10 polaków 20 są nie na miejscu Ostatnio edytowany przez Aego - 20-02-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokladnie a z osob ktore mogly tam cokolwiek zrobic to im brakowalo tylko Mortecha i Wratha i mysle ze to by sie tak samo skonczylo bo oni sie nas poprostu przestraszyli i zaczeli sie chowac po tombach az im pz poznikaja.A co to cwaniakowania to ty jestes conajmniej 10 letnim dzieckiem z mozgiem 5 latka bo to szwedzi pisali hasla typu "martwy polak to dobry polak" albo "spalic polske"
i to oni byli kozakami a zobacz jak skonczyli wiec zastanow sie kurwa co ty pierdolisz czlowieku.Powiem ci ze wieszksoc ludzi z tego forum mnie krytykowalo ale ja sie troche zmienilem i oni zauwazyli ze mam racje a co do wody sodowej to nad wszytskim panuje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sidar - 20-02-2007 o 19:11. |
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() powiedzial bym piwo dla sidara ale sidar i tak wyglada jak cpun
![]() pozatym brakowalo evalora, nie mortecha, bo mortech latal evalorem ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ja sie chyba zaliczam do tych co Cie krytykowali... no i rzeczywiscie pokazales sie z bardzo pozytywnej strony
![]() Co do Szwedów, to rzeczywiscie padaly takie teksty (dokladnie z ust Puge'a) pt. "dobry polak to martwy polak". Bardzo nieladnie. Aczkolwiek ogladajac Wasze filmy, tez da sie zauwazyc czasem niewybredne teksty. Aczkolwiek sa dalekie od rasizmu i za to wielki plus dla Was - nie znizajcie sie do ich poziomu ![]()