![]() |
#2981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() finer, to kim byl guodek ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#2982 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty tez nie wiesz?:|
algothin polegl :S
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 20-02-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
#2985 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Yyy czy trfa jakiś fight.? :>
|
![]() |
![]() |
#2986 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie xd taki jakby snake chyab byl ,et dalo logi
#2987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() @Fin'er Nie chodzi mi tu o konkrętną sytuacje lecz o twoje zachowanie i skakanie z kwiatka na kwiatek wojna się zaczeła Fin'er support dostał hunt Fin obraża Fin bez hunt Fin neutrual Pomógł mu Suv kogo broni Suva
![]() @Misterio Kto "noob" to noob pewnie też dostałeś po dupie od NG i uciekłeś na non-pvp tam może być kimś bo nikt ci nie hitnie z czarnej kropki (czyt SD). @ET gratz Fraga ;] |
![]() |
![]() |
#2988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhmmm... poszedłem na n-pvp bo nie ma gdzie grać a na Obsidii nie mam zamiaru nikomu płacić jak pójde gdzieś expić ;|
#2989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() ja tam do Archina nic nie mam bo zawsze pomagal mi w questach.
ALe najbardziej nie lubie Mr.Exura Vota ;/ niech ten **** pada i reszta tych pedalow |
![]() |
![]() |
#2991 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Za co cie Ng'usy ubiły? ; o Na dziś fragi prawdopodobie 1:1 @Et Może jakiś movie? |
![]() |
![]() |
#2993 |
Zbanowany
|
![]() @2xUp
Not reason ;p ponoc uzywam botow i obrazalem Hayleta (szkoda ze nic mi o tym nie wiadomo) PS: nie czepiajcie sie ciagle tego Suv-a ![]() Ostatnio edytowany przez General_Caster - 20-02-2007 o 23:29. Powód: . |
![]() |
![]() |
#2994 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Jakbym miał iść na Non-pvp to już bym wolał iść pograć w co innego wolisz iść expić w cave gdzie biega 100 osób i wbijasz exp 5k/h :> Z takim podejsciem juz bym wolał pograć w Gadu-Gadu albo Msn przynajmniej ciekwasi ludzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pewnie nie maja wogole rl zycia wiec musza sie wyzyc na tibi Power Abusingiem ![]() Co do Suv-a jest to bardzo wporzo ziomek , do ktorego nic nie mam ![]() PS: Oprocz Archina , Alitha , Milivojaca lubie tez bardzo Xusodove ktory wiele razy mi pomogl ;] Pozdro zioom Ostatnio edytowany przez General_Caster - 21-02-2007 o 00:21. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
#2997 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec nie wiadomo jak sie ostatecznie zakonczy.
Ng lubi zabijac ludzi a zeby zalegalizowac ich wystepki wymyslili akcje przeciwko botterom, tylko jak dotad to wlasnie ich ludzie uzywaja bota czyt Don foozie, Waptor itd.. A ich przeciez nie zabija jak moga za free generala zabic np i powiedziec ze on botter Co do dzisiejszej bitwy nie mam zadnych informacji ale chetnie bym sie czegos dowiedzial, moze jakis rec. Moze Pephy cos udostepni Wogole to juz moglibyscie skonczyc z tymi zalosnymi klotniami na poziomie 14 latkow, i to niby suv jest gowniarzem... Dziekuje za uwage Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 21-02-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
#2998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() tak wtedy trapowalem, ale okazalo sie ze to nie byl hack tylko podpucha na ng
![]() general w tym problem ze oni sie wszyscy albo prawie wszyscy znaja na rl i reszta ich nie obchodzi. od tych boterow juz wolalem meraza - czasem szlo sie z nim dogadac, nie bocil codziennie przez caly rok po rowne 8 godzin zeby miec stamine tylko co jakis czas pobocil i przestal. obsidia niby stracony serwer, ale sa takie, gdzie jest gorzej. ng z tego co wiem ma zamiar isc na poi, mnie tez chca zabrac, ale musi ze mna isc jakis zaufany knight zeby wrazie czego wziac moje nagrody, jakby sie komus missclick zdarzyl ![]() zywi sa ludzie ktorzy graja na non pvp od dawien dawna i jest im tam dobrze, to raczej nie kwestia typu serwera a raczej ogolu graczy grajacych na nim (przewaznie oznacza to mniejsza ilosc polakow na danym serwerze, ew. polacy ci poprostu nie sa jak te ziomki spod depo) co do finera to poprostu go lubie, bo nie jest polaczkiem ![]() lukasz, znajdz mi jakis wiesz co e pvp
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2999 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Rozjebalo mnie to jak napisal mi reason ze uzywam bootow ^^ . |
|
![]() |
![]() |
#3000 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Expilismy tam 5 h nagle przychodzi Panicore z Dorpazem.Zajebal nam Ds-y i gadka w stylu : Now im hunts here Leave . No i co tu duzo mowic ![]() |
|
![]() |