|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Kes on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 47
Poziom mag.: 55
|
oka, tutaj taki filmik zamieszcze, bylem z kumplem na pustyni (oczywiscie calkiem przypadkowo) i zaobaczylismy ze pewnien koles zabladzil, wiec postanowilismy mu pomoc, potem kolega nas oposcil i musialem sam wychodzic z 17 lvl noobem, a sam nigdy po pustyni nie chodzilem: zreszta zaobaczcie:
http://members.lycos.co.uk/pluged/panpipequest.rec powinno dzialac... Ostatnio edytowany przez Kes on Harmonia - 21-09-2004 o 16:31. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nie wiem czemu ale u mnie po wlaczeniu tego filmiku nie pokazuje dlugosci calego filmu ani wogule czasu a filmik urywa sie w polowie
![]() |
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2003
Lokacja: Sanok
|
HAHAHAHA można polać się ze śmiechu
gratzy dla ciebie za dobrą wole.. a dla nooba Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mogles sie wylozyc, dam Ci rade, fajnie ze chciales mu pomoc itp... ale pomaga sie pilnujac wlasnego tylka... ten nr. z logiem ? jakby potem wylazl Drag to co bys zrobil ? You are ded i wtedy bys mial, dla tego pierw swoj tylek, potem innych, ale gratz za odwage
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Stan: Początkujący
|
Heh! Niezły filmik. Tylko ten noob cały czas pisał: pomóżcie blagam, pomozecie?? jak by mu się płyta zacieła... ale graty. A i dzięki za kawałek mapy z pustyni
.
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
|
hehehe dla mnie wywalony filmik ^^ gratz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: Warszawa
|
Heheheh Kes Niedługo Na Crusadera idzem Heheh!!
Hehe A ten Noob To Z niego Niezla Ci**a Po Kiego czorta sie wylogowal ! Film super Bo w końcu jestem w nim pod koniec i ja cie z tąd wyciagam Pozdro Dla Wszystkich Ziomow!! >>Tedunio<< >>Harmonia<< >>Venore<< >>Knight 37 lvl<< ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
byłem tam kiedyś w tym wykaflowanym ;p pomieszczeniu z fieldami i drzwiami jak sie na voc quescie zgubiłem... padłem bo nie wiedziałem jak wyjść,teraz już wiem ;p
a jutro chyba ide po kamyczki z qmplami ^^ 00:12 You see 2 small amethysts. 00:12 You see a power ring that is brand-new. 00:12 You see panpipes.It weighs 8.2 oz. ^^...troche miałem trudności z wyjściem bo ty błądziłeś po zerkach i fd...
Ostatnio edytowany przez Maniack - 22-09-2004 o 00:12. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Kes on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 47
Poziom mag.: 55
|
hehe, a potem jak juz wrocilem do thais, noobek sie zalogowal, i chcial jeszcze zebym po niego przyszedl buhahahahaahahahah powiedzialem ze zarzucam makro na tydzien bo wyjezdzam
ciekawe czy uwierzyl......nie no nie powiedzialem tak, ale moglem pewnie by lyknalpowiedzialem ze nie mam czasu czy cos w tym stylu, a koles i tak wrocil az do swiatyni w koncu ![]() cYa |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: W-wa
|
Bua ha ha ha. To Ci się udało skręcic mareriał.
Debeściak.Komedia sensacyjna. Ale mialem polewke... "kto mnie uleczyl? kto mnie uleczyl?" "jak idziemy prze fd czy przez rzeczki?" "co z ciebie wypadnie jak umrzesz, pewnie fajne rzeczy" ua ha ha Jakby coś to juz wiem jak wyjsc... Trzeba po po prostu stekac "pomuzcie", a jak ktos przyjdzie to zagaić: "Czym walczysz? pokaz nie ukradne ci" |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Mielec
|
COOL
Naprawde niezły film, GRATZ. Fajny Kit z thuder hammerkiem ![]() Ostatnio edytowany przez M_a_c_i_e_k - 22-09-2004 o 17:58. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
No fajny filmik Ale tenn noob ... 17 lvl heheheh Poco on chodził po podziemiach desertu chciał zrobic desert quest <zart>
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
|
heh
filmik jest super no a ten koles to konkretny noob w srodku akcji ratunkowej dal loga dobrze mu tak ![]() |
|
|
|