|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() witam mam maly problem aktualnie mam awarie karty graficznej w zwiazku z tym jest ona wymątowana i komputer pracuje na najslabszej grafice.
Prosze was serdecznie o jakas gierke czy strone www na której jest gra która zabija czas . ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ja proponuję nie grać na kompie, tylko czytać książki... Baaaardzo absorbujące...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wyjdz na dwor i pograj sobie w noge/kosza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() niestety leje jak .... ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Nom. Skorzystaj z uszkodzenia kompa i zrób sobie przerwę, przynajmniej w graniu. Już lepiej, jak musisz siedzieć przed kompem, spróbuj coś porysować, napisać, poczytać, pouczyć sie programowania, poprzeglądać net, zalożyć sobie stronkę internetową, zdefragmentować twardziela dwa razy, zrobić porządek na dyskach..
Albo rzeczywiscie - wyjsc z domu (rower, piłeczka, rolki, samotny spacer po parku z mp3ką itp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() te zeczy co mi proponujecie robie od 2 tygodni bo karta poszła do gwarancji ;/ i mam dosc czytania, uczenia sie, grania w kosza , w piłke itp. itd. ja bym chcial jakas gierke cos jak o game czy s7.battleknight ale zeby mozna tam bylo cos robic caly czas a nie czekac albo jakas gierka RPG cos jak Adventure Quest (ne gram bo nie bende placil[kolejka]).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() próbowalem al nie chce sie wlaczyc klikam na play i pisze loading przez 10 min ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.google.pl
www.gry-online.pl www.miniclip.com www.battleon.com www.mojegry.pl www.alejaja.pl www.smog.pl I poprzeglądaj filmiki z przyklejonego tematu.
![]() |
#13 |
Krzyżak
|
![]() Książki, twórcze hobby, jest bardzo wiele możliwości! Ja np zajmuję się muzyka w każdej wolnej chwili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Do mnie wcale nie dociera jak moga sie komus ksiazki znudzic o.O. Komp mi sie znudzil a ksiazki czytam non-stop.
![]() |
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@@topic www.poszkole.pl wejdź w gry online i znajdź sobie coś dla siebie www.kurnik.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Do mnie wcale nie dociera jak może się komuś gapienie w ścianę znudzić o.O. Gapienie w okno mi się znudziło, a w ścianę gapię się non-stop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() zamiast książek wole poczytać artykuły w internecie, gazety.
Jest jakiś przymus lubienia książek? Czy ktoś kto nie czyta bo nie lubi jest wg Ciebie gorszy? a co do czytania książek to bardzo rzadko . |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() PiXiK, czytałeś kiedyś książki inne od lektur? Zrobiłeś to kiedyś z własnej nieprzymuszonej woli? I jeśli tak, to jakie przeczytałeś? Wstręt do książek może się także zrodzić dzieki temu, że nie sięgałeś po coś dobrego.
Do tematu: Gry planszowe, karty, malowanie, pisanie wierszy/opowiadań/felietonów, robienie strony internetowej, nauka programmingu/szkolenie się w kierunku informatyki, gry fabularne, prowadzenie i czytanie blogów innych, uczeszczanie na licznych forach dyskusyjnych, ćwiczenie umysłu/ciała, sztuki walki, medytacja, łamigłówki, krzyżówki, słuchanie muzyki, kształcenie się, robienie przeróżnych ozdób/dupereli, origami, rzeźbienie, nauka języków (także tych ze światów fantasy), czytanie ksiazek i wiele, wiele innych. Ostatnio edytowany przez Kele - 21-02-2007 o 16:48. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
www.gry.pl
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
![]() |
![]() |