![]() |
#401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 15
Skille: --/19
Poziom mag.: 8
|
![]() A może po prostu z bazylem trzeba przez ściane pogadać.
Zbliżyć się do bazyla, poczekać aż bedzie najbliżej nas i szybko hi wpisać?? Może da nam tą skóre |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() A moze poprostu trzeba dac sobie z tym spokoj i czas zamknac ten temat?
@ UP Pewnie ze bazyliszek ktory jest badz co badz NCP da ci skore wystary go tylko ładnie poprosisz a dostaniej jescze roczny zapas czerwonego barszczu za friko ... Ręce opadają!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Imię: Allaris
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 63
|
![]() do skarbca nie da się wejść... jest tylko po to, żeby niektórzy się głowili nad tym. w tibii o to chodzi, dopóki będzie jakaś nutka niepewności, ktoś będzie szukał rozwiązania i grał całymi godzinami, rozmawiając z jakimiś NPC itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() do wszystkich @up
bardzo dobrze ze chodzą i sie głowią. Moze ktoś odkryje wreszcie jakąś zagadkę i będzie sławny. NIech każdy robi co chce-nie czepiajcie ie go tematu nie \warto zamykać bo jutro ktos nowy otworzy :/ @konduktor w sygnaturce powinno być "z Wrocławia" a nie "ze Wrocławia" tak dla informacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... JAk kiedys mialem PZ na 15 minut to sie schowalem w ksiongarni tam gdzie sie kupuje czary da sorca i so schody czeba wejsc tam ona jest i czytalem (bo nie imialem co robic ;p)to cos czytalem cos o skarbczu ale niechialo mi sie czytac bo wlasnie mi pz minelo ;p Jak znajde wiencej Info to tu powiem
![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() @UP
Dobry jesteś ; ) twoja historia mnie urzekła @Topic Moje skromne zdanie na ten temat , cały ten skarbiec to pic , a jeżeli miałby to być quest to wiadome jest , że nie dali by coś w stylu przejdź tu i tu i jakiś 10 lev miałby wszystkie rary w Tibi ; ) może jest to jakiś bardzo , bardzo długi quest ( chociaż w to nie wierze ) wymagający wysokiego levela i dobrego myślenia ; ) , ale jest to raczej mało prawdopodobne wkońcu coś musi urozmaicać Tibie , więc sobie skarbiec postawili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Hmm... jak dla mnie to jest bajeczka dla napalonych 10-latków, którzy grają bez przerwy. Nie łatwiej jest napisać maila (lub coś podobnego) do kogoś, kto może coś na ten temat wiedzieć? Zapytać się, czy ten quest istnieje i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
Do cipsoftu-mają automatyczne odpisywanie, nawet tych maili nie czytają Do GMa-odpowie Ci coś w rodzaju "Bardzo mi przykro, ale nie mam uprawnień do przekazania Ci tych informacji"
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Szczecinek
Imię: Mart Malyn
Świat: refugia
|
![]() Ja mysle ze to prawda.Dopiero 40% Qestow jest wykonanych.Napewno da sie to zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Guest
|
![]() Nad Bazylem lawa.
Pod Bazylem nic nie ma. Posagi strzega small hole, czyli zejscia nie ma. Wejsc sie nie da, no i zejsc tak samo. http://i103.photobucket.com/albums/m...yon/bazyl1.jpg Sprawdzane botem NG kilka miesiecy temu. Skarbiec (ss kogos-tam): http://i103.photobucket.com/albums/m...n/skarbiec.jpg Komnata Bazyliszka (j/w): http://i103.photobucket.com/albums/m...lyon/bazyl.jpg Chociaz od kilku dni mysle nad opcja podobnie jak na Jakundaf Desert: wchodzimy w dziure na dol, a pojawiamy sie kilkadziesiat metrow dalej na innym poziomie... wniosek? Nie zawsze rope spot musi byc pod zejsciem! Ostatnio edytowany przez Rootkit - 21-02-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Tak btw. gdzieś widziałem ss bramki levelowej na lvl 999 (podobno gdzieś w Port Hope) - te drzwiczki istnieją, czy był to fake? ;> (szukałem, ale nic nie znalazłem - chyba że źle szukałem ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kolonia
Imię: Trevedic
Świat: Eternia
Poziom: 40+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5+
|
![]() Mi sie wydaje ze na zapadniach muszi stanac 16 ludzi którzy wykonali wszystkie warzniejsze questy (albo wogule wszystkie questy)
nie smiejcie sie kazdy moze na cos tam wpasc xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Stan: Niegrający
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() Gdyby doscie do bazyliszka było mozliwe i mozna było by z nim walczyc to sadze ze miałby jakas inna grafike niz zwykłego snake. Może po jakims utpadze cipy wprowadza go albo poważa z jakims questem ale teraz mojim zdaniem nie ma szans by sie tam dostać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Z powodu skarbca cipy nie mogą usunąć buga (tp), bo jak usunął to zamiast wylądować w świątyni wylądujesz na najbliższym polu na kturym nie ma parceli, gracza, potwora. Więc kumple zablokowali by ci wtedy pola koło skarbca, zalogował byś sie w skarbcu (oczywiście mając amulet of loss) wyczyścił byś go i dedną na fieldach, i tak po każdym sejwie serwera.
A tak serio. Do skarbca napewno można/można było/będzie można sie dostać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() @Michoss
Dzięki. Cytuj:
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Carlin
Imię: Kropa Knight Wielki
Świat: Solera
Poziom: 25
Skille: Skiluje
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wedlug mnie toniema znaczenia, że bazyliszek wygląda jak snake a demon jak tak jak orcg i mmorgharot niwiem czy dobrze napisalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Profesja: Elite Knight
|
![]() A ja sądzę ze to jest nagroda dla pierwszego 300lv(na danym servie), za to ze tyle czasu stracil na tą grę i gówno z tego ma
![]() (jesli chodzi o skarbiec w kazoo) btw.. a pozatym poco tak sie podniecacie tym skarbcem? czy to wam cos da jak bedziecie nad tym rozmyslac? jest w srod was ktos kto moze nabic 300lv jako pierwszy na swoim serv?oO Ostatnio edytowany przez Lisuu-aleniewrl - 04-03-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |