![]() |
#1981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Ofkors jako ze masz wiekszy level i "znajomych" to mozesz znowu sie wybronic tym ze To ja Kłamie, co jak oboje wiemy jest kompletna bzdura. Ciekawe czy po tym poscie "przypadkiem" padne ; ) |
|
![]() |
|
![]() |
#1982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Może zaplanował to żeby nie brać udziału w ob
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Guest
|
![]() Nom pewnie tak. Olik jeszcze niegdy nie wyszedł z open battlów cały i chyba nigdy nie wyjdzie.
![]() Hail WiW ![]() |
![]() |
#1984 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Olik przynajmniej się bije, a nie jak ty tylko umiesz pisać posty najeżdżające na ludzi. Każdy jest człowiekiem i błędy popełnia, ale może wy ludzmi nie jesteście i wogole jesteście Pro mastah... może pochwalił byś się czymś ze swojej strony? Ja na ciebie nie najeżdżam chociażbym mógł. Widzisz powinieś się zastanowić troche na sensem tych swoich postów.
pozdro600v
#1986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
innych okazji niemiales bo nie ruszales niczego wiekszego niz 30lvl druid pod dp |
|
![]() |
![]() |
#1987 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wolałem opuścic Mo Murde niż byc w tej guildii i szpiegować tak jak Ty to zrobiłeś. Miałem przynajmniej spokój i nikt mnie nie podejrzewał że przekazuje informacje o planach Mo Murda Nonixowi który był w Family Guys. Btw. Po co w ogóle sie wypowiadasz na temat że płaciłem? Nie musiałem za nic płacić bo wyszedłem za free. A tak swoja drogą to słowa że Gandamir pada na każdej OB nie są moje tylko pochodzą z forum tibia.com Ja je tylko przytaczam na to forum Ostatnio edytowany przez Nutrisia - 21-02-2007 o 23:56. |
|
![]() |
![]() |
#1988 |
Użytkownik Forum
|
![]() to przypomnij sobie jak noobowsko padles i zastanow sie czy jestes odpowiednia osoba do przytaczania takich rzeczy
|
![]() |
![]() |
#1989 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() A nowy Tetro? :>
Feb 17 2007, 13:10:43 CET Killed at Level 149 by Juffs and by Abo Tagteamz Feb 14 2007, 21:50:37 CET Killed at Level 150 by Steiner the slayer and by Og'Thun Feb 12 2007, 11:07:43 CET Killed at Level 151 by Abo Tagteamz and by Sir Lothrien |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Pewnie byś stamtąd wyszedł po czym wszystkich zabił 90 knightem. Zwróć uwagę że 150+ knighty nie mogły sobie dac rady a co miał zrobic 90 knight. Zreszta nie będe dyskutował na ten temat z pierd***nym zdrajcą |
|
![]() |
![]() |
#1991 |
Użytkownik Forum
|
![]() to teraz nam opowiedz jak sie tam znalazles hahaha
w tym trapie Ostatnio edytowany przez Gedd - 22-02-2007 o 00:30. Powód: + w tym trapie;d |
![]() |
![]() |
#1992 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() Cytuj:
pzdr. Pan Mare |
|
![]() |
![]() |
#1994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Mr.Mare do Ciebie Nutrisia nie mówiła wiec zamknik pysk
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#1995 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ale zobacz ile ten tetro wbil fragow !
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1996 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() Cytuj:
pzdr. Pan Mare |
|
![]() |
![]() |
#1997 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli Gedd chce to może tutaj opisać przebieg tej sytuacji a Ja to potwierdze albo zaprzecze temu co być może zostanie napisane. |
|
![]() |
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() @Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.
Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM. Tyle. Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke. ![]() Pozdrawiam.
#1999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tetro ma najwiecej fragów więc bez ryzyka niema zysku =]
|
![]() |
![]() |
#2000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Tetro fraguje ale tez czasami pada kazdemu to sie mzoe zdarzyc...
A tak swoja droga chce ostrzec przed 2 pkerami Travel Mate'em (stary owner Rhary) i Toressem dzisiaj sie przekonalem ze 2vs 1 nei ma szans :O Feb 22 2007, 09:33:09 CET Killed at Level 64 by Toress |
![]() |