![]() |
#3021 |
Użytkownik Forum
|
![]() @guodek
alez napisz mi to co na poziomie ![]() @misterio ursynow skurwysynow- ten text byl w dissie Plomienia81 na Tedego ![]() a co do kikniecia suva to nie wiem :> bo jezeli jego stosunki z archinem dalej sa tak zazyle jak niedawno ,to by znaczylo ze ubicie/huntowanie suva-zrazenie do siebei archina ![]() ![]() @neo~~ od 10/15 stron nikt nie najechal na suva ~~ @general ale fakt faktem ze troche na hayaleta wjezdzalales ;> nie wiem czy to bylo jzu po czy przed dedem ale bylo ![]()
![]() |
#3022 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Boixos
Byłem pewny, że to z jakiejś piosenki : ) a co do Suva to przecież na poprzedniej stronie szalał właśnie ten z Ursynowa, ale chyba nie z tego który wszyscy znamy: Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#3023 |
Użytkownik Forum
|
![]() ano i sie nie myliles
![]() hmmmm no offence ale mysle ze go mimo wszystko nei powinnismy traktowac powaznie ![]() ![]()
#3024 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
Dopiero jak mnie zajebali zaczolem besztac nooba ;p |
|
![]() |
![]() |
#3025 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
hehe oki ![]()
#3026 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() to jestes bardzo bystry
Cytuj:
to dlaczego nie masz 90 lvla ? jestes jak mozesz nazywac dzieciakiem kogos starszego od siebie ? Bo chyba nie trudno zauwazyc ,ze masz jakies 12 lat |
|
![]() |
![]() |
#3027 |
Guest
|
![]() @Misterio
Noob To Twoja Mama.... Pisze Na tym Forum Dlatego ze jak mentor Zaplacil Dla Ng Z Guild Money to mnie szlak trafial, Wiec gdy juz zaplacil Wozi sie z WSem pod dp i Leje L-lvle. Pephy I Kiroy Wy jestescie na serio Rox $óF De Ciemny Magik Rozdajesz Hunty Za free-.- Jestes Noobem Pucatym ktory Bierze Blokerow Z NG. Oni Przyjma cie do NG a Po wojnie i tak Bedziesz Hunted 4ever! ![]() ![]() ![]() Wnerwia Mnie Takie Noobstwo.... Suv Nie Zapomnij Skur*synie Nie jetes w kinie znajdujes si9e w krainie opartej na sile, Tu noob Ginie ! Skur*ysynie! Ja O tym Pamietam jak o swojej rodzinie! Ostatnio edytowany przez AzaredZarazded - 22-02-2007 o 07:29. |
![]() |
![]() |
#3028 |
Guest
|
![]() @Up Boże drogi ten to ma jakies kompleksy...
|
![]() |
#3029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() O boże wczoraj sobie piłem piwka i nie czytałem forum dzisiaj wchodze patrze jakiś next laps "AzaredZarazDead" jak takich ludzi czytam to aż mi się łezka w oku kręci skąd ktoś taki się bierze to przechodzi moje pojęcie
Pzdr |
![]() |
![]() |
#3030 |
Guest
|
![]() Kiroy Cie popieram dlatego ze nie jestes taki noob jak inni ...
![]() A inni zamknac psyki -.- bo grac nie umiecie pewnie grac na OTS i mowice ze macie 10000000 lvl ... ![]() KAIL PEPHY@KIROY :* |
![]() |
#3031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Azaredzarazded
fajnie mi sie czyta twoje posty
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Pare postow wczesniej pisałem o skrajnie populistycznych hasłach, kolega chyba zbytnio wzial sobie do serca i teraz pisze cale felietony
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Te Blokers wez zgas kompa i wlacz se rap pakamere na MTV.. Tutaj mamy w dupie to co ty piszesz wiec naciagnij swoj kozacki kaptur na glowe i idz na lawke pod blokiem frajerze
Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 22-02-2007 o 11:56. |
![]() |
![]() |
#3035 |
Użytkownik Forum
|
![]() misiek nie tak ostro ^^ aaa i nie zapomnij opierdolic wora z ziomalami
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3036 |
Użytkownik Forum
|
![]() $óF De Ciemny Magik hah xD
![]() @ghost&suv ja mysle ze w jego stylu bardziej byloby wziecie sanek/jabuszka i pocisniecie na gorke niz zalozenie kaptura itd :S ![]()
#3037 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3038 |
Użytkownik Forum
|
![]() na sanki nie ma sniegu... chociaz nie wiem jak u niego, u mnie nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#3039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Azar ... ok dzieki ze mnie lubisz i pephego ale nie flamuj juzsuva ... tak samo jak on nie wie nic o tobie tak samo ty nic nie wiesz o nim wiec po co ta dyskusja .... znowu sie gowna zaczyna a ty w tym pomagasz :/ wole spokoj dlatego prosze cie abys wyluzowal ... !!
|
![]() |
![]() |
#3040 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Koniec Jazdy xD |
|