|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() czy jesli mam sorca na 12 lvlu skills 19/21 mlvl 20 wale battlehammerem mam dwarfen shield plate armor brass legs buty szalik i dark helmet to cyz mam szanse zabic wild warriora?? a jesli tak to czy jest jakas realna szansa na doscjie tam z venore bez deda???(nie zabije sam dragon lorda alob gs'a)
prosze tylko o sensowne odpowiedzi jesli chcecie sie posmiac idzcie do dzialu inne... po otrzymaniu odpowiedzi prosil bym Moderatorow o skasowanie tematu...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() najlepiej sprawdzic, szanse moze i masz ale po co ci na tym lvlu i skilach zabijac WW ? z Venoer moze i dojdziesz (jak idziesz pod carlin), ale to ryzyko, modkowie nie kasuja tematow tylko je zamykaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Recznie go nie zabijesz, to znaczy moze w koncu zabijesz ale stracisz mane na kilka uhniec. Jedyne wyjscie to HMM.
@Klusek07: Zamykamy, usuwamy, przenosimy etc.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() aha tylko maly blad wkradl sie w twoj posta magus napisalme ze bede musial zurzuc mane na uhy...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Gs'a możesz napotkać tam tylko zlurowanego. Więc niemasz się co bać rzadko się takie coś zdarza. Dragon lorda napewno niespotkasz na powierzchni POH, są one ukryte w podziemiach.Ale gdy będziesz szedł z Venore na Wild warriory musisz uważać żeby nienatrafić na pole minotaurów, biega tam każdy ich rodzaj. Trzeba je poprostu ominąć. Sam je omijam bo niechce mi się z nimi bawić
![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Raczej nie ma sensu sie tak bawic :/ Ja mam sorca w 18 lvl z fs'em , c-sheldem , noble armorem , p-legsami i c-helemtem no i szaliczek ;p ze skillami 18/21 i jednego sobei bez wiekszych problemow zabilem
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Tam, gdzie rodzice zakazują dziecku gry na komputerze...
![]() |
![]() Tak jak mowil Cymcymek nie ma szans na takiego Gs-a, albo Dragon Lorda. Jedyne poważniejsze zagrożenie, obok wczesniej wspominanych minotaurow to PK (dlatego lepiej albo w grupie, albo z SD), ale skoro grasz na harmonii, to chyba nic nie stoi ci na drodze, żeby pozabijac pare wildow(ale na Twoim miejscu wolalabym probowac raczej z hmm).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Tam, gdzie rodzice zakazują dziecku gry na komputerze...
![]() |
![]() Tak jak mowil Cymcymek nie ma szans na takiego Gs-a, albo Dragon Lorda. Jedyne poważniejsze zagrożenie, obok wczesniej wspominanych minotaurow to PK (dlatego lepiej albo w grupie, albo z SD), ale skoro grasz na harmonii, to chyba nic nie stoi ci na drodze, żeby pozabijac pare wildow(ale na Twoim miejscu wolalabym probowac raczej z hmm).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Cytuj:
z tego co mi wiadomo magowie uzywaja rozdzek....-.-omg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
![]() @RioMan Patrz na daty, niepotrzebnie odnowiłeś temat @TOPIC Nie rozumiem takich ludzi. Nie lepiej byłoby samemu sprawdzić? Na tym lvlu z takim eq wiele nie stracisz. Po co temat o tym zakładać. omfg |
|
![]() |
![]() |