![]() |
#2401 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
mówisz tak jakby to wszystko zależało od ciebie. Na prawdę jesteś tak ważny ? że to ty zdecydujesz kto wyleci a kto nie ? myślę że powinieneś się z osądzaniem ludzi wstrzymać. bo na razie z tego co mówisz to będzie tak: Kidlex wchodzi do DP Thais, rozgląda się wymienia 10 nickow po czym dodaje "get out from server" i ci ludzie posłusznie dają loga i więcej się nie pojawiają. Jak to zwykli ludzie pisać na tibia.com w takich sytuacjach.... Pathetic Ostatnio edytowany przez Kolirn - 23-02-2007 o 10:10. |
||
![]() |
|
![]() |
#2402 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @Kolirn
Takie samo odnioslem wrazenie jak przeczytalem jego posta,ze to on bedzie wyzucal ludzi z tego serva ![]() Chociaz to co Kidlex mowi o tych osobach co maja napisane pro by FAG etc. to moze prawda bo ostatnio robilem sobie jaja z jakiegos 10 lvl ze niby dam mu pasy do swojego konta i po 20 min zlewy z niego napisal mi text "plz daj mi pasy do twojego chara zalatwie pro Hellaha"!!! I co wy na to ?? ![]() Ostatnio edytowany przez Hanys_Kce - 23-02-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |
#2403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Chyba po tym jak mi neta odetną. Już to widze Cromak i RoM po jednej stronie sorry ale za dużo osób mnie tam nienawidzi i wielu by się ucieszyło jak by się coś stało co uniemożliwiło by mi granie. |
|
![]() |
![]() |
#2404 |
Użytkownik Forum
|
![]() tzn może powiedzmy dokładniej Kidlex miał i może znów będzie miał władze ale nad 30 lvlemi w Venore i to tylko pod warunkiem że Lagurus będzie online. któż nie pamięta czasów gdy kidlex ściągał z kazdego armory a jak ta osoba zaczynała mu dokopywać to nagle dostawało się prv od Lagurusa
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Lepiej żeby myślał, że CAŁA AUREA NALEŻY DO NIEGO xD! Ostatnio edytowany przez huggae - 23-02-2007 o 13:29. |
|
![]() |
#2406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Do mnie Rom nigdy nic niemiał W sumie niewiem czemu za Fagiem jestem... Pewnie tylko dlatego ze mam tam kilku qmpli. Ostatnio edytowany przez Tomorro(Sarloon madex) - 23-02-2007 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
#2407 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Cytuj:
Mówiłem o ludziach, którzy udawali moich kumpli za czasów Kidlexa, po czym jak przegraliśmy wojnę to szły tylko wyzwiska i epitety, a teraz znów próbują się zjednać. Więc STFU misiu. Cytuj:
BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez Shinjix - 23-02-2007 o 16:31. |
||
![]() |
![]() |
#2408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2409 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Kidlex
nie odbierałem twojego postu osobiście, bo nasza ostatnia rozmowa w tibi odbyła się za czasów wojny Przyjaciele Żubra vs ktos tam... po prostu piszesz posty z których wynika że to ty będziesz rozdawał karty a obaj wiemy że tak nie będzie. Cytuj:
Cytuj:
i ostatnia rzecz. dość mam tekstów w stylu "robiłbyś to samo" "oni robią to samo" nie wiesz co bym zrobił być może masz racje ale osobiście nigdy nie pretendowałem do bycia najważniejszym na tym serwerze etc wiec zapewne nie dowiemy się czy wywaliłbym kogos z serwera czy nie. |
||
![]() |
![]() |
#2410 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tez mam z nim problem ;D Ostatnio edytowany przez Hanys_Kce - 23-02-2007 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
#2412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Trudno zapamiętać?? Weź karteczkę (z tych biurowych samoprzylepnych) , zapisz sobie nick i przyklej na monitor, w centrum, żeby się w oczy rzucało, łatwiej zapamiętasz ;s
@UP. Co ty masz do bugów?? Dobry exp na nich ;s |
![]() |
![]() |
#2414 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
PA robiłeś jeszcze za czasów grynch goblins czy jakoś tak :> leżał 1 worek który Ja zabrałem a Ty mi na to, że jeśli Ci go nie dam to zostanę pozbawiony wolności popularnie zwane słowem ,,Hunted'' a kiedy powiedziałem, że Ci go nie oddam stwierdziłeś, że kosztować mnie to będzie 50k. Present Bag=50k ... MEGA PA? Cytuj:
Po drugie Suave +Pirates nic by nie znaczyło bez Rom w tej wojnie, a po trzecie W ROM są najbardziej pazerni na władzę gracze i tylko szukali jeleni którzy pozwolą im dojść do niej Na sam koniec Rom zrobi " porządek" z niektórymi graczami Suave i Pirates |
||
![]() |
![]() |
#2415 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Tak btw. Fast'molt nie powinien dostac bana, o czym zapewnial nawet GM. Ale Aurea to Aurea. |
|
![]() |
![]() |
#2417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Rikser:
21:17 You have found a magic sword. Alrig i Forteniel also zrobili ale nie wiem co wzieli ![]() Ulrig padl ![]()
#2418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() [CHAR]Alex Fast Hunter[/CHAR]
Feb 23 2007, 20:17:07 CET Killed at Level 90 by Cassixx and by Loratho Lome |
![]() |
![]() |
#2419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Nno. nie powinien ale aurea toa urea i nie poweinenien.
![]() |
#2420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Poziom: 117
|
![]() Works a masz jakis dowod w postaci screena? bo takie cos to z dupy sobie mozesz pierdolnac, btw gowno wiesz na temat wojny wiec po co piszesz?
|
![]() |