|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Ja nie wiem czy nawet do 40 trenowałem. Ale jak ktoś mówił żeby grać palem trzeba mieć dobry net, kick i byle gówno Cię zabije.
Ktoś mówił że pal na drugą postać bo sam się nie utrzyma - już któryś raz to słyszę - BREDNIE. Na hunty nie jest potrzebny, bo jest słaby - nawet jak na dl idę muszę walić combo bolt+hmm, na szczęście z hmm walę już za 101 ![]() Czekamy na next update i balans profesji. Jeżeli nie umiesz wybrać profesji ze względu która jest lepsza to weź to na sposób RPG, kim wolałbyś być? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() po waszych wypowiedziach wpisach doszedłem do wniosku ze zrobie drucia
![]() Ostatnio edytowany przez Merbul - 22-02-2007 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Paladyn jest bardzo przyjemną profesja. Ostatnio znudzil mi sie sorc to wlasnie zrobilem sobie od podstaw pala i w 2-3 dni nabiłem 16 lvl i 42 dista. Trenowanie to nie problem bo juz od 8 lvl nalozylem na siebie tylko scale armor i dwarven shield i chodzilem na trolle caly czas treniąc na full atk zeby sie speary nie skończyły i dochodziły nowe. Praktycznie nie mialem momentu zebym musial ze zwyklej broni bic. A od okolo 33 dista skonczylem trening i zaczalem expic na trollach w ab ze strzal (oczywiscie na full atk) i wpada okolo 3-4k/h, dist leci dosc szybko i koszty sie zwracaja dwu-trzykrotnie bo jeszcze dorabiam strzaly podczas expa. Chodze tylko w scale armorze wiec capa na strzaly nie brakuje.
Sorc - wiadomo najlepsza profesja ale mi się znudził i zrobiłem pala Drut - prawie to samo co sorc Knight - gówno, jak będziesz wychodził z rooka to 3 razy sprawdź czy się nie pomyliłeś i nie napisałeś "knight" zanim klikniesz Enter bo ostrzegam ze bedziesz slono placil jakbys sie pomylil ![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Czy wiesz, że...
Nie ma lepszych i gorszych profesji? Przeczytaj http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26531 . Ostatnio edytowany przez d4rqu - 22-02-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Jeżeli nie zamierzacie blokować nie trenujcie, w osobę trzymającą kusze/luk wchodzi każdy hit. (jeżeli nie ma zbroi, tak czasami zbroja ochroni)
Ja blokuje od czasu do czasu wiec 70 tylko wbiłem. Ostatnio edytowany przez cite - 22-02-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Royal Qrczas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Apside
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: 75/61
Poziom mag.: 13
|
![]() weź pallka ich jest stanowczo za mało. Są to the best fragger i szybko sie nimi expi. Kasy też mam niemało.
Jak bym założył tego typu temat pewnie został by skasowany i wpisano by powód: "rzuć monetą" ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Ja bym grał paladynem ale przeraził mnie pewien gracz (szkoda że nicku nie pamiętam ale by i tak nic nie dało...
![]() Powiedział bowiem że palek może tylko 50 strzał nościć i że każda strzała kosztuje z jakieś... 4-6gp :| szkoda że sie dałem nabrać... A tera jestem rycerz ![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Ankrahmun
Świat: Azura
Poziom: 44
Poziom mag.: 48
|
![]() ja bym na poczatek wybral knighta (tak zrobilem) aby gre pozanc lepiej potem sorca albo palla. Tylko tu ten fakt ze pallem wiekszosc czasu skillowac trzeba a sorcem nie koniecznie trzeba m lvl trenic.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Ani palem nie trzeba skillowac ani sorcem trenic mlvla. Nie w tej epoce jesteś, koleś.
|
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() huuhuh...
palek rządzi! Ale tylko jak łazisz sobie sam... po 35 lvl to już czysta przyjemnosć a później 15 mlvl... hah! Aż chce sie zabijać! ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() @up:
SD jest od 17mlvl. @topic: na samerze jak narazie spotkałem dwóch paladynów(autor ,,przygód George'a" i jakiś którego widziałem jak go zrokowali). Na innych serwerach palów też jest mało i wielu ludzi wkońcu nie robi deserta, albo szuka pala wiele dni. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Heh niedawno 3 ekipy szukaly palla na deserta chcialem po 1k od kazdej osoby ale nie chcieli i do tej pory szukaja xD refugia zatloczony serwer a pallkow ni h**a zrob pallka jest najlepszy i szybko sie nim expi przynajmniej na poczatku ,a wlasnie mam 63 dist i 30 lvl skillowac ?? Jezeli tak to do ilu ??
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*- slabych w zaleznosci od leva, skili i eq. Ostatnio edytowany przez sat - 25-02-2007 o 04:27. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu mialbym sobie nie wyobrazic 200 ek na zolwiach? max co widzialem to 166 level na zolwiach i szlo mu przy tym calkiem calkiem. nie zapominaj, ze przy wiekszych expowiskach ( jakim sa miedzy innymi zolwie ) level tez sie przydaje bo od respa do respa kawalek jest a im wyzszy level tym szybciej sie miedzy nimi przemieszczasz. jak mi on powiedzial przy malej konkurencji krecil okolo 50-70k expa/h wiec calkiem sporo jak na moj gust. nie zapominaj, ze wydawal groszowe sprawy na uhy. owszem moze isc na dragi i miec 120k/h, ale jednak uhow idzie troche wiecej wtedy... co do hunta wielokrotnie zdarzalo sie, ze z wiekszego hunta na ktorego trzeba bylo wywalic po 80-140k kasy na sdki zwracala sie polowa a na ta druga polowe trzeba bylo jakos zarobic.
|
![]() |