![]() |
#1661 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
|
![]() @ Szanowny panie Emesto. Jak brzmi taki tekst: Emesto [61]: chodz na solo Jacko-Druid [35]: lol
61 EK mówi "chodz na solo" do 35 Druida. TO JEST ZALOSNE!!!!! Nie wiem jakie szanse sa tutaj przedstawione ale raczej duzo mniejsze mam ja... Tak Wiec nie badz takim noobem i przyjdz do ab pod nasz domek tam dowiesz sie wiecej. Bone~ jakos sie nie bal i mógl podziwiac nasz loot ![]() Aagenci czekaja na ciebie Emesto :* ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1663 |
Guest
|
![]() 1. Gz all ssow... nawet fragow ^.^
2. Agenci... zabijajcie sobie ile chcecie, wisi mi to do czasu az tkniecie ktoregos z moich przyjaciol ^.^ 3. Garet co do ownerow... 1 byl moim rl wiec sie nie zaprzeczaj ^^ |
![]() |
![]() |
#1664 |
Guest
|
![]() @emesto
Panie Emesto , jestes super wielkim elitarnym rycerzem , ktory zleci na 1 combo agentow , ale jedno , nie podchodz nawet pod nasza hatke , bo jedziesz kałem ostro ... ![]() ![]() ![]() I'm think , we must zgnoić mr. emesto ]:-> ![]() ![]() ![]() Oto domeq AGENTOW ]:-> napewno lepszy niz wielu z was na main charach ![]() http://i3.photobucket.com/albums/y76...Agents0012.jpg Panie emesto , bardzo pana nie lubie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Piterro91 - 23-02-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
#1665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
kolego wez sie uspokoj pozatym tekst "wez do paly" jest na poziomie dzieci z podstawowki albo nizej. Piszesz ze jest noobem bo solo nie umie. A poco ma zabijac solo jezeli moze zrobic to o wiele taniej i skuteczniej z druzyna? topic@ no ladnie shokey cisniesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik forum
|
![]() Oj Emesto Emesto. Nie dorastasz do piet nawet najmniejszemu agentowi a co mówic mi albo Elverowi
![]() Padniesz tak czy siak xDD Garet nie musisz klamac, prawda zawsze wyjdzie na jaw ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() domek zajebisty
chcialbym wam przypomniec ze to temat Askara SS a nie wydarzenia czy jakis inny shit co do emesta to widzialem go tam pare razy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: za toba
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emesto roxnadoo XD
Profesja: Knight
Gildia: jest :P
Świat: Askara
Poziom: 41
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() czytac tego nie mozna lol
pare ss ... lev ![]() hero z wilim ![]() ![]() domek Tzw. agentow ![]() btw bone wyzylem sie juz ale jacy oni sa super podziw dla nich a pod domkiem jestem co dziennie i nawet widzialem jaki łup macie pozdro dla przyjaciol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do tego ze pod domeq podszedles ... Smierdzi teraz ... a pdszedles , jak all agenci byli offline ... gz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1670 |
Guest
|
![]() Po przeczytaniu kilku postow Emesta chce mi sie z tego zalosnego pana smiac...
W prawdzie nie jestem wtajemniczony ale zaden z "Agentow" cie nie wyzwal... a ty wyskoczyles z "ryjem" i zaczeles ich wszystkich bluzgac, czlowieku zastanow sie troche... nie bluzgaj kogos rodzicow... bo zapewne jakby ktos powiedzial tak o twojej mamie to bys chcial odrazu go huncic... wiec mowie ci stary uspokoj sie... |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Torun
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: brak
Świat: Eternia
Poziom: 34
|
![]() Emesto jesteś żałosny
twoje wypowiedzi świadczą ,że masz max.12 lat kozaczysz na forum, a jak widzisz agentów to s*******asz do pz-.- tak jak AskaraRox uważam , że powinieneś zastanowić się nad tym co mówisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() To jest temat Askara SS a nie wydarzenia ze świata. Chcecie poklikać? to won na tibie. : D
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() 80 lvl, kiedy ten syf ze zdjęciami naprawią ffs -.-' ?
![]()
![]() |
#1675 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: Steve Vix
Poziom: 55
Skille: 19/23
Poziom mag.: 55
|
![]() gz for all
![]() ja narazie retired i tak troche pozostanie =] mi tam sie podoba jak emesto gada z agentami Xd chociaz sie nie nudze i moge sie posmiac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() @nobz
gratz pozwol ze spytam ile tam wpada expa na godz ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Bralin
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() gz ;p wojna nadal sie toczy
19:20 Vertus palladyn [11]: chce konto 100 lvl za 1 dragon hama - kto mu da?? 10:35 Bartasiwo [28]: ja raz mialem takie zatwardzenie ze sie musialem uhnac na klopie ![]() Ostatnio edytowany przez Swiontas - 13-07-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Użytkownik forum
|
![]() To Battle zadzi xD
Moja wypowiedz na forum: http://forum.tibia.com/forum/?action...5&pagenumber=3 SSy z pola bitwy: ![]() ![]() ![]() Rezultat bitwy: 3 - 3 Team Younga mial przewage liczebna i lvlowa ale jednak byl remis. Big Pozdro dla Pacha-Mastera który dzielnie bloczyl i nie poddal sie az do konca, poswiecil sie dla innych agentów (DZIEKI xD) i padl dopiero po zuzyciu wszystkich runek ![]() A tak przed ta bitwa mala zabawa z noobem xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1. Emesto dlaczego przychodzisz pod nasz domek jak wszyscy jestesmy offline albo tylko 1 z nas jest online, przyjdz jak wszyscy jestesmy
![]() po 2. Swiontas czy jak ci tam moze i bily nas 2-3 osoby ale jakie lvle, poza tym to ze bily nas tylko te 2-3 osoby to byl nasz plan, gdybys my tam poprostu stali to bysmy przegrali...trzeba umiec myslec strategicznie, bo pomysl jakie mielismy szanse jak nie bylo tam Mnie i Elvera (2 najwieksze lvle w Agentach) a u nich byl 101EK, 75S, 43MS, 52EK, 51EK i 30D. Nie mielismy szans w bezposrednim starciu a jednak zremisowalismy ![]() Btw jestem rozczarowany ze moi kumple musieli walczyc z Kyth Helem 51EK bo jest on dobrym ziomkiem xD Dzieki za gre na pvp e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() @Jacko & Emesto
Jak was prosze jak chcecie oświadczyc jak bardzo sie kochacie to zróbcie to na Askarze , bo zaraz bedzie temat zablokowany albo coś I Jacko wrzucaj more ssów niz komentarzów jakich to Emesto jest kochany wg ciebie. I do all jeśli nie znacie , bliżej Emesto to nie wypowiadajcie sie o nim takbardzo krytycznie Pzdr Def
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |